בוקר טוב לכולכם

maxima

New member
בוקר טוב ראשו של חנוכה....../images/Emo137.gif

כולם עדיין ישנים אחרי חגיגות ליל אמש זללתם הרבה סופגניות ולביבות?? איזה מזל יש לי שהמחלה שינתה לי את הטעם בפה לא יכולה לאכול מתוק...... לא טעים לי הלואי שימשיך ככה אז אכלתי בקושי שתי נגיסות מהסופגניה ולביבות בכלל לא עשיתי כך שיצאתי בזול יום ניפלא לכולם

misu007

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo113.gif

היום יום יפה לצאת ולבקר את החרמון

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום, חנוכה שמח. ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

בוקר טוב, אני לא מאמינה למה שעיני ראו. איזה יופי של יצירות. סבאאורי, למפגש הבא אתה חייב חייב לבוא. חייבת לספר לכולם שנגעתי בך ואתה אמיתי. איזה כישרון, איזה יופי, ממש לא ייאמן. ועוד הכל מעשה ידיך? שמע אתה בא. on your nose, and on your mother in law לכל מי ששלח דברים כל כך יפים לפורום, תבורכו. לכולם חנוכה שמח ושיהיה לנו טוב פה כל הזמן. יעלי

maxima

New member
כמו שאמר צ'רצ'יל........

פסימיסט רואה קושי בכל הזדמנות אופטימיס רואה הזדמנות בכל קושי.......

emmy5

New member
שבת שלום ,חג שמח../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

עם או בלי סובגניות,חג שמח

נֵנָה

New member
בילינו היום עם הילדים והנכדים ../images/Emo6.gif

אכלנו צהריים במסעדה שנקראת "המקום של יגאל" והיה ממש נהדר
עכשיו החבר'ה הלכו הביתה ואני התפניתי אליכם
מקסימה, את מהממת אותי, זה פשוט לא יתכן, כי זה קרה לנו כבר כמה פעמים, ששתינו הבאנו את אותו דבר לפורום... (אני כתבתי את זה בפורום אחר שבמקרה דיברו בו על אופטימיות ופסימיות ... האם כתבתי לך פעם: "two peaple one thought" ? אנחנו גולשות כנראה באותם אתרים ואוהבות את אותם דברים
מאותו אתר לקחתי גם את זה: "אנחנו לא מפסיקים לשחק כי אנחנו מתבגרים, אנחנו מתבגרים כי אנחנו מפסיקים לשחק..."

maxima

New member
אופס........ בוקר טוב דני.......

נראה שכתבנו באותה שניה.....

dani 123

New member
ובדיחה לבוקר שבת

Who Bagged His Wife? An 80-year old man was having his annual checkup and the doctor asked him how he was feeling. "I've never been better!" he boasted. "I've got an eighteen year old bride who's pregnant and having my child! What do you think about that?" The doctor considered this for a moment, then said, "Let me tell you a story. I knew a guy who was an avid hunter. He never missed a season. But one day, he went out in a bit of a hurry, and he accidentally grabbed his umbrella instead of his gun." The doctor continued, "So he was in the woods, and suddenly a grizzly bear appeared in front of him! He raised up his umbrella, pointed it at the bear and squeezed the handle. And do you know what happened?" the doctor queried. Dumbfounded, the old man replied, "No." The doctor continued, "The bear dropped dead in front of him!" "That's impossible!" exclaimed the old man. "Someone else must have shot that bear." "That's kind of what I'm getting at," replied the doctor.

yaely2

New member
מנהל
לאלה שאוהבים את זה בעברית.../images/Emo23.gif

חנוכה שמח חברים, בן 80 הגיע לרופא כדי לעבור סדרת בדיקות שנתיות. "איך אתה מרגיש שואל הרופא?". "מימי לא הרגשתי טוב יותר" התרברב הזקן. "יש לי כלה בת 18 שהיא בהריון ונושאת את ילדי. מה דעתך על זה דוקטור?" הרופא שקל רגע והשיב: "הרשה לי לספר לך סיפור, היכרתי בחור שהיה צייד נלהב, מעולם לא החמיץ אף עונת ציד, אך יום אחד מיהר ולכן תפש את המטריה במקום את הרובה. כשהיה ביער ראה לפתע דוב גריזלי שהופיע בדיוק לפניו. הוא הרים את המטריה כוון לעבר הדב לחץ ו.. ואתה יודע מה קרה? שאל הרופא והזקן השיב "לא" הרופא המשיך, "הדב נפל מת לפניו" זה לא ייתכן טען הזקן, מישהו אחר בטח ירה בדוב" זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לך אמר הרופא.

yaely2

New member
מנהל
הכוונה לבדיחה של דני ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

daggobert2

New member
לפורום חג שמח לכולם בלי סובגניות

חג שמח אניהיה לי יום הולדת אתמול וגם לבן שלי. ואז הודיע שהוא. עומד להיתחתן. כשאחיו ישתחרר מהצבא בפרואר. עשינו משתה גדול בקיצור היה מאד שמח. איך שאני מגיע הביתה. עומד לו זר פוחים גדול ומרשים ללא שם וללא מכתב ושאלתי את כל מכרי אים הם היניחו את הזר התשובה הייתה שלילית אולי אתם יכולים לעזור לי בפינוח החידה.

נֵנָה

New member
דגאוברט, אולי אנחנו שלחנו ../images/Emo140.gif

מזל טוב על הבשורה הטובה
מחכים לסיפורים על הנכדים שיבואו ...

למעלה