בוקר טוב באיה,
yaely2 New member מנהל 20/12/03 #13 בוקר טוב באיה, ../images/Emo47.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif
מ מנורה New member 20/12/03 #14 בוקר טוב ידידי כמה טוב לצחוק../images/Emo6.gif על הבוקר. חג החנוכה הוא החג שאני הכי אוהבת מלא אור ושמחה. כל ערב חוגגים הנכדים מתארחים והזדמנות נהדרת לחזור לילדות ולהנות מהצגות ילדים.
בוקר טוב ידידי כמה טוב לצחוק../images/Emo6.gif על הבוקר. חג החנוכה הוא החג שאני הכי אוהבת מלא אור ושמחה. כל ערב חוגגים הנכדים מתארחים והזדמנות נהדרת לחזור לילדות ולהנות מהצגות ילדים.
B bimbo. New member 20/12/03 #16 בוקר טוב, שבת שלום וחג שמח../images/Emo136.gif יווו, איזה יום! גם חג, גם שבת וסתם בוקר נחמד, אם כי קר המזגן המסכן עובד שעות נוספות ותודה תודה לדני על הבדיחה וליעלי על התרגום אוהבת את כולכם ומחכה כבר למפגש
בוקר טוב, שבת שלום וחג שמח../images/Emo136.gif יווו, איזה יום! גם חג, גם שבת וסתם בוקר נחמד, אם כי קר המזגן המסכן עובד שעות נוספות ותודה תודה לדני על הבדיחה וליעלי על התרגום אוהבת את כולכם ומחכה כבר למפגש
O ora11 New member 20/12/03 #20 שבת שלום וחג שמח../images/Emo186.gif../images/Emo137.gif לכל חברי היקרים אנחנו אחרי החמין הנכד נשאר לישון אצלי איזה כיף אחרי טיול שלוליות . כולנו עיפים אך מרוצים. שיהיה לכולנו חג אורים שמח ושבת שלום
שבת שלום וחג שמח../images/Emo186.gif../images/Emo137.gif לכל חברי היקרים אנחנו אחרי החמין הנכד נשאר לישון אצלי איזה כיף אחרי טיול שלוליות . כולנו עיפים אך מרוצים. שיהיה לכולנו חג אורים שמח ושבת שלום
E emmy5 New member 20/12/03 #21 עשית ליחשק לחמין ...שבוע הבא .... סובגניות יופי , בערב אני אוכל גם .... כיף לך ...עוד מעט גם אצלי באים אורחים רק הבת הלכה לבקר את החייל שלה ... כנראה בחזרה תבוא אלי ...
עשית ליחשק לחמין ...שבוע הבא .... סובגניות יופי , בערב אני אוכל גם .... כיף לך ...עוד מעט גם אצלי באים אורחים רק הבת הלכה לבקר את החייל שלה ... כנראה בחזרה תבוא אלי ...
ס סבאאורי New member 20/12/03 #22 חג שמח וברכות לכולם אורה אממי יעלי ודני.....ולכל לא שומרי הדיאטה הוספתי ריבה לסופגניות...
ח חונה לרגע New member 20/12/03 #23 חק שמייח ושבת שלום לכולם ../images/Emo138.gif וסבאאורי ה- שלך לא תמימות ביכלל...שובב
ח חונה לרגע New member 20/12/03 #24 חק שמייח ושבת שלום לכולם ../images/Emo138.gif וסבאאורי ה- שלך לא תמימות ביכלל...שובב
ח חונה לרגע New member 20/12/03 #28 ואני הזמנתי קטנות עם ריבה בקונדיטוריה טובה, היום בערב הולכת להביא אותן חמות חמות נר שני מדליקים עם כל המשפחה אצלנו בבית.
ואני הזמנתי קטנות עם ריבה בקונדיטוריה טובה, היום בערב הולכת להביא אותן חמות חמות נר שני מדליקים עם כל המשפחה אצלנו בבית.
O ora11 New member 20/12/03 #34 ערב טוב ושבוע טוב../images/Emo24.gif סבאאורי תודה על הריבה . דייטה אחרי החג אממי תהני נהילדים והנכדים. חג שמח לחברים
ערב טוב ושבוע טוב../images/Emo24.gif סבאאורי תודה על הריבה . דייטה אחרי החג אממי תהני נהילדים והנכדים. חג שמח לחברים