בוקר טוב לכולכם

dani 123

New member
בוקר טוב לכולכם

לרגל היום החדש, ... פתחתי שרשור חדש

dani 123

New member
בדיחה לשבת בבוקר

The Love Dress The mother-in-law stopped unexpectedly by the recently married couple's house. She rang the doorbell and stepped into the house. She saw her daughter-in law standing naked by the door. "What are you doing?" she asked. "I'm waiting for my husband to come home from work," the daughter-in-law answered. "But you're naked!" the mother-in-law exclaimed. "This is my love dress," the daughter-in-law explained. "Love dress? But you're naked!" "My husband loves me to wear this dress! It makes him happy and it makes me happy. I would appreciate it if you would leave because he will be home from work any minute." The mother-in-law was tired of all this romantic talk and left. On the way home she thought about the love dress. When she got home she got undressed, showered, put on her best perfume and waited by the front door. Finally her husband came home. He walked in and saw her standing naked by the door. "What are you doing?" he asked. "This is my love dress" she replied. He responded, "Needs ironing!"

dani 123

New member
ועוד אחת

Let's Pretend We're Married A man and an attractive woman who have never met before find themselves in the same sleeping carriage of a train. After the initial embarrassment, they both go to sleep, the woman on the lower bunk, the man on the top. In the middle of the night the man leans over and says, "I'm sorry to bother you but I'm cold and I was wondering if you could possibly pass me another blanket." The woman leans out and says in a sexy voice, "I've got a better idea. Let's pretend we're married" "Hey, terrific idea!", says the eager man. "Good", she replies, "GET YOUR OWN BLANKET!"

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום! דני חמוד מה שהבאת ../images/Emo155.gif

offe

New member
המצות מתקרבות ../images/Emo155.gif

בוקר שבת אביבי, והנה שוב מתקרב חג המצות, הוי כמה אנחנו אוהבים אותן
אחרי השיר של אתמול על הניקיונות - שיר המצה: ביד רמה יצאו בני ישראל מבית-עבדים, לאחר שהכו אהרון ומשה במצרים, באותות, ניסים ומופתים הופל פחד בלב המשעבדים. מתוך מצוקה, חיל ורעדה ויתרו על סגולת עם העבודה. ואלה האחרונים בחיפזון,מהירות, דחיפות, יצאו בריצה עם כל החבילות. כשנחו רגע קט במדבר לפסק-זמן קצרצר, להכין מזון, להשקיט רעבון, מצאו להם אחלה פתרון. חסכו בזמן בישול אפו ברישול מצה מצומקת יצאה כל שף היה מתבייש להגישה. עד היום סובלים אנו בגדול כשאותה צריך לאכול. כמו גוש בטון במעיים נתקעת בחדר מיון צעקתנו דומעת, עם ישראל גדול בתחמונים מקמח מצה - לחמניה לתפארת הלאה הסבל, בטננו מאושרת. המשך יום נעים לכל המטיילים ולכל יושבי ביתך.
חיבוקי offe

נֵנָה

New member
בקר טוב של שבת נהדרת ../images/Emo24.gif

כמה כיף היה לי לקרוא את כל ההודעות שהצטברו, אתמול בלילה וגם הבקר
ואיזה אתרים ומצגות ושירים. אתם פשוט נהדרים כולכם
אפרתוש, אצלי דוקא זה הפוך. אני מאד אוהבת את המצות, אלה הטובות, הטריות והפריכות ... מרטיבה אותן קצת במים, מחכה שמעט ייספגו - לא יותר מדי, כדי שתצישארנה קצת פריכות, ומורחת עליהן אבוקדו וגבינה מלוחה. בשבילי זה ממש מעדן. למתוק, אני מרטיבה את המצות ביין מתוק, מחכה שייספג קצת ומורחת קרם שוקולד ממרגרינה וביצים שאני מכינה בעצמי כל שנה לכל המשפחה ... יותר טוב מכל עוגה ... כשמרטיבים את המצות הן לא עושות עצירות כמו שרבים חושבים ... בתי הזמינה אצלי במיוחד הרבה עוגות מצות עם קרם ולא רוצה כל עוגה אחרת ... הבעייה מתחילה עם זה שזה יותר מדי טעים ואז זה גם משמין
שיהיה לכולנו פסח נעים וטעים ... שלכם

נֵנָה

New member
אוי ואיך שכחכתי, הכי הכי טוב ../images/Emo155.gif

מטגנת עם ביצה ... לפורר את המצות לחתיכות, לערבב עם קצת חלב, ביצה ומעט מלח ולטגן. מה יותר טוב מזה? המהדרים מכינים גלילות מצות ממצות שלמות טבולות היטב ביין ואו ליקר + מעט ברנדי (לעטוף בניילון או מגבת שיתרככו קצת) למרוח בקרם, לגלגל ואפשר גם למרוח קרם מסביב. למעלה מפזרים פרורי שוקולד מגורד ו/או סוכריות צבעוניות פיצפונות והרי לכם עוגת רולדה כהלכה לתפארת המדינה
המצות של פסח עשויות מקמח מיוחד שמיובא מחו"ל, כך ידוע לי, ולכן הן טעימות עדינות ופריכות יותר מאלה של כל השנה... לכן, אני קונה בפסח חבילה גדולה ולפעמים גם נוספת ומשתמשת בהן למשך כמה חודשים אחרי פסח עד שהן נגמרות ... ואז מחכים לפסח הבא
השנה בודאי אקנה רק אחת, צריך לשמור על הפיגורה, לא? בתיאבון

maxima

New member
חחחח אופי..אני דווקא מסתדרת

עם המצות יותר מידי טוב נורא אוהבת מצות וגם עם בני מעי הן חיות בשלום בגלל זה אני קונה אותן ברגע האחרון שלא אחסל אותן לפני פסח..

emmy5

New member
בוקר טוב ונפלא ,דנוש אתה הראשון?

בימבו,מה קרה? ישנת יותר מדי ...לבריאות .. אבל לא כתבת לנו כלום ...חזרת למיטה? זה מתאים לי ...

emmy5

New member
חונה הצחקת אותי ,אני חוזרת למיטה?

כן, חוזרת לשבת עם כמה קריות ,כמו שמשובים בליל הפסח ורואה טלביזיה . גם פינת המחשב ,מחוברת לטלביזיה , מערכת סטריו..גם לפריגידר .. תודה לך חונה לרגע ,אני חונה כל הזמן על יד הברז קפה ....LOL

בוקר טוף לכולם ../images/Emo42.gif

לפני שאנחנו יוצאים לכיוון הים מאחלת לכולם שבת של שלווה ורגיעה....

pazi66

New member
שבת שלום לכולם עם שירים יהודים

Jewish Israel Music Click on the song you want to hear... שבת שיר לכולם לים לא יודע אם תגיעו בגלל מזק האויר, אך לשיר קאריוקי עם השירים הנפלאים האלה זה כדאי בהחלט

pazi66

New member
ברוכים הבאים אוהבי הקלסיקה הישראלית

אתם מוזמנים ביחד איתי, בשעות המתוקות והמעטות של הזמן הפנוי, לשיר בכיף, להתגעגע, ולחזור - ולו גם לכמה רגעים, אל השירים של הילדות, של היופי ושל התום. לחיצה על שם השיר בצד הימני של הטבלה, תפתח עמוד של מילות השיר, עם הפלייבק כולל מנגינה (Guide). המטרה לכך היא ללמוד לשיר את המנגינה לפני הקפיצה למים. לחיצה על שם השיר בצד שמאל של הטבלה, תפתח את עמוד המילים - והפלייבק ינגן ללא מנגינה (Guide), על מנת לשיר כסוליסט. תיהנו!

למעלה