בוקר טוב לכולכם

emmy5

New member
PAZI ../images/Emo51.gifאיזה יופי על הבוקר

pazi66

New member
נחה עלי מוזה ישראלית-נוסטלגיה

לקט שירים ישראליים מתוך תקליטים שהוקלטו עוד טרם הקמת המדינה. בין השירים להיטים ידועים כמו כלניות, דודה הגידי לנו כן, ערבה ועוד

pazi66

New member
נחליף אוירה ונבקר בפיאנו בר אמיתי

בהמשך לרוח הקריוקי, נחליף אוירה וסגנון , ניכנס לפיאנו בר אפוף עשן וחשוך ונשיר את השירים הרומנטים והנפלאים האלה בילוי נעים ושבת שלום חברה

maxima

New member
שבת שלום וצהריים טובים...../images/Emo24.gif

אני רואה שאתם עושים כאן חיים מאז שפזי בא מאד שמח כאן שרים רוקדים ונהנים איזה יופי כל הכבוד לך פזי
תמשיכו לחגוג אני אצטרף בכל פעם שיהיה לי זמן

yaely2

New member
מנהל
שלום"האמיני יום יבוא"../images/Emo59.gif../images/Emo73.gif

שנת 1948 המלחמה בעיצומה היום נסעתי לסיור "כיבוש מחנה צריפין".כשהמדריכים הם אלה שביצעו את הפעולות. אני מאוד אוהבת סוג זה של סיורים. האדם ממך כאילו השיל שנים ונכנס לנעלי עצמו לפני יובל שנים. אתה שומע את הרעד בקולו כשהוא מספר על חבר שנפל, אתה שומע את הצהלה בשוב הלוחמים בשלום. המקום בו שהינו בחלק הראשון של הסיור היה בית קקל, 250 מ' בערך מימין, לפני צומת בית דגן כשנוסעים מת"א דרומה לרמלה. כאן הייתה עמדה בדרך לירושלים, בתקופה זו הייתה לערבים שיטה למלכד חביות ולגלגל אותם לכוון כלי רכב יהודים, כך שפסקה התנועה מכאן ועברה למקווה ומשם דרך הפרדסים לראשון ואחר כך לירושלים. החביות הללו היו גם מתגלגלות לעמדה שבה היינו (בית קקל, כך קראו לבניין) המספר סיפר שכשהוא והלוחמים הגיעו למקום ב 48 היה כתוב שם בגדול. היזהר נא איש החי"ש פצצת - חבית כבר על הכביש עוד מעט יוצת הפתיל ולא תהיה שווה אף מיל. לא רק העובדה מה כבשו, מתי, ואיך, אלא גם כל הטריקים הקטנים שהם נקטו כדי לשרוד מסופרים על ידי האנשים עצמם שהיו במקום. היה שם איש אצ"ל (שמאוחר יותר סיפר על החרמת כלי נשק מסרפנד) שהיו לו השגות לגבי הצבא הבריטי ויחסו ליהודים. התברר בסוף שהיו גם בריטים טובים, שאיש האצ"ל לא נתקל בהם והמספר בבית קקל סיפר אודותם. נעים לשמוע חילוקי דעות ולהסיק מסקנות לאחר הסיפור הממש מרתק, נסענו ל"שער ראשון" בצריפין. הסיפור על החרמת הנשק ממחנה צריפין כשהמחנה היה בריטי, הוא פשוט מתח בלתי נגמר. שניים נפצעו בפעולה, והצליחו לחלץ אותם, שעות רבות לאחר מכן הם נסעו לקבל טיפול רפואי . הבריטים תמיד חיפשו בבתי חולים פצועים מכדורים, לכן הייתה המרפאה ממוקמת (נו נחשו...) בבית יולדות. לא חשדו ברופאים, ויכלו לתת טיפול. הפצועים הצעירים שישבו במכונית נלקחו עם 2 "חברות שלהן" אחר כבוד למפקדה. הבנות קיבלו 3 שנים בבית סוהר. הבחורים, כשהבינו לפי הפציעה שהם השתתפו, נגזר עליהם מוות בתליה. איך ניצלו? בפעם אחרת. הלוחם האחרון סיפר איך כבשו את סרפנד מהערבים שקיבלו אותה מהבריטים לאחר עזיבת הבריטים את הארץ. מה אומר לכם? הנאה צרופה, וגם זה לא מתאר. יעלי

נֵנָה

New member
יעלי ../images/Emo24.gif תודה על הסיפור המרתק

ממש הנאה צרופה לקרוא איך שאת כותבת ומספרת על זה. רואים שאת אוהבת וחיה את הנושא וכנראה שגם אלה שהציגו אותו בפניכם עשו זאת בצורה מוחשית, כי הלא הם עצמם השתתפו בזה ... אכן, המדינה לא ניתנה לנו על מגש של כסף, רק שלצערנו כל מנהיגיה כיום סוגדים רק לכסף ומחזיקים את מגש הכסף קרוב אל עצמם ...
לא זו בדיוק המדינה שעליה חלמו אבותינו שבאו לארץ לייבש את הביצות וגם אלה שלחמו ונתנו את דמם בשבילה

נֵנָה

New member
רק יהודי יכול לחשוב על זה ../images/Emo8.gif

בדיחה טריה שסיפר לנו מקודם הבן
יהודי נכנס את מנהל הבנק שלו ומבקש ממנו הלוואה של דולר. מנהל הבנק המופתע אומר לו: אתה מבקש הלוואה של דולר ??? הלא יש לך אצלנו כל כך הרבה כספים בפקדונות ותוכניות ... היהודי מתעקש ודורש: אני רוצה ממכם הלוואה של דולר, אם לא אני מוציא את כספי ונכסי מהבנק שלכם. נו טוב, המנהל אומר, אם אתה מתעקב, ניתן לך הלוואה של דולר ... ואז שואל היהודי "כמה ריבית זה יעלה לי לחודש"? מנהל הבנק עונה: כרגיל אצלנו, 3% ריבית לחודש". "טוב, בסדר" עונה היהודי, "אבל אני עומד על כך שלבטחון ההחזר אני משאיר אצלכם ערבון". "ערבון?" עונה המנהל, הרי יש לך המון השקעות אצלנו שיכולות לשמש כערבון". "לא!" עונה היהודי "אני רוצה להשאיר ערבון ממשי, אני אשאיר אצלכם את מכונית המרצדס שלי עד החזר ההלוואה, אם לא אני מוציא מהבנק שלכם את כל כספי ונכסי". המנהל כמובן נכנע, וכי מה לא יעשה עם לקוח טוב כל כך? "בסדר" ענה "השאר את המכונית שלך אצלנו בחניון השמור של הבנק למטה". היהודי מחנה את המכונית בחניון הבנק, חוזר הביתה ואומר לאשתו, "זלדה, הכל מסודר, אנחנו יכולים לצאת בשקט לחו"ל, מצאתי חניון למכונית ב- 1.03 דולר לכל החודש...".

emmy5

New member
../images/Emo6.gifננה, ממש בדיחה טובה ,

הראש היהודי ...משהו משהו חה חה חה ..

emmy5

New member
ננה,מח היוהדי עובד,../images/Emo6.gif

אני המלצתי לפזי שיבוא אלינו ,אז אני שותפה .... מצאתי בפורום אחר " משוב החיובי שבא ממכם/ן על כתיבתי מעודדת ומשמחת ותודה רבה מאוד לכם/ן על תגובתיכם/ן. עכשיו מי שרוצה שאמשיך לכתוב נא לשים 5 ש"ח בקופה. תודה לכולם/ן על הפידבק אליי."

emmy5

New member
../images/Emo151.gif עכשיו פזי עוד ירצה ....

פצויים ממני שלא שאלתי אותו אם הוא מסכים...להיות שותף שלי ...אבל אני כמנהלת חשבונות ...אתה רוצה מכל אחד יותר? הם בקושי נכנסים כאן ...

pazi66

New member
רוצים לנגן על פסנתר וירטואלי ? בקשה

Play the Piano! An interactive electronic java piano. To Play: Click on Piano Keys, Drum or Demo. To Record: Click Rec, Click Piano Keys, then Click Ply to Re-Play. נגן על פסנתר לנגן לחץ על הקלידים, תוף או דמו

חייםלוי

Member
מנהל
אני שמח שנכנסים לאתר של הספריה .

הלא עכשיו עובדים שם על פרוייקט שירים חדש. לכבוד פסח הממשמש ובא הרי גירסאות שונות של אחד מי יודע כפי שהועלו בשנה שעברה.

למעלה