בוקר טוב לכוללללם

בוקר טוב לכוללללם ../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif

מה זה
החליפו לנו את אילת כשישנו
איזה מזג אויר חרא, אובך נוראי, חשוך מאוד ונראה מאוד ערפילי וכמעט נוגע ברצפה ואני עם הרגישות שלי מריחה אבק כל הזמן. נו.... הצבעתם
"לכו להצביע, מה קרה לכם? השתגעתם לגמריי?" (ציטוט, אריק שרון אופס יצאפן) אל תגידן נגמר בעוד שבועיים יהיו בחירות חדשות לא? מישהו ראה אתמול יצאפן ? וואלה ההוא עשה שמח על כל המפלגות ולא פסח על מינה צמח - גדול האיש.

smagi

New member
כל הדרך מנהריה לקריות נסעתי

על 60 קמ"ש עם ברד וגשם מבול

אורא

New member
בוקר טוב לכולם + עציון../images/Emo186.gif../images/Emo121.gif

אבל גשם לא יורד. שיהיה לכולם ולעציון יום נפלא

הגנובה

New member
בוקר טוב לכווווווללללללםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אורי
כולם - זה תמיד גם עציון... לכולן צריך להוסיף את עציון "פסטיישט" (יש לקרוא את המילה הזו במבטא אידישאי מובהק
)

jif

New member
לזה התכוונתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(גם אני יודעת להשתמש באייקונים), בעקבות שיעור הלשון שנתת לאורא

בת ה י ם

New member
יש לי ../images/Emo42.gif בשמיים.....

בוקר טוב לכולן/ם אז...בסופו של דבר.....ג´מני הייתי אתמול בחופש.. ואין כמו נקמה מתוקה בגיסה...שאצלה התנחלנו אתמול מהצהריים עם חמותי אווווך גיסתי....בחיי שהדמיון עולה על כל מציאות שפויה. יוווווום מקסים לכולנו

וזהו? בת הים "תשפכי" עוד פרטים ומהר

בגללך מהצפיה זללתי בגט אחד שלם. יאללה נדבי עוד פרטים מהביקור. נ´חנו רעבים לאללללללה!

בת ה י ם

New member
גיסתי......../images/Emo3.gif

זה למה לא המציאו אייקון של לדחוף אצבע ולהקיא..... וואאללה...בגדול די נורמלית....אבל !!! הקנאה שלה..... וניסיונות החיקוי העלובים שלה.....בחיי גרשון
הזהב שלנו..מוגזמים בטירוף..... דוגמאות בבקשה (נא לקרוא בב´ דגושה חח) חגגתי יום הולדת 35 לבעלי (יען כי אחיה) הוזמנה המשפחה....השולחן נטה ליפול ממאכלים ובשורה התחתונה....היה ענק (זה מהפונים שקיבלתי אח"כ) שבוע אח"כ
היא חגגה לבנה ממולדת....רק מה...ניסיון להעתיק את אופן סידור השולחן ומאכליו....היו נראים כבדיחה עלובה.... קנינו דירה...(מזמן) אז למען יראו ויראו....היא הייתה חייבת להחינק (במשכנתא ענקית) ולקנות דירה גדולה יותר...עם מרפסת שמש מרווחת יותר... בניסיון עלוב להוציא לנו את העינים..... שמות ילדי הם די מקורים......(אולי היום כבר פחות, אבל אז היו מיוחדים) חייבת הייתה למצוא משהו "יותר מיוחד" וקראה להם בשמות חליא לה וופל עוד סיגליהיא??????????

אני לא הייתי לוקחת את זה קשה../images/Emo6.gif

עצם זה שהיא מקנאה בך לא צריך להכעיס ולדעתי זה צריך להחמיא ואפילו מאוד! גם גיסתי כזאת אבל אני לא קוראת לזאת "קנאה" אלא "תחרות". גיסתי מאוד תחרותית ולמשל כשידעה שאנחנו בטיפולים רבים אני ובעלי היא רצה מהר ומיהרה להכנס להריון בכדי "כאילו" להקדים ואולי לזכות באהדה מחמותי. רצה הגורל והיא הביאה בת שלישית, (לדעתי ברכה גדולה לדעתה אכזבת המאה) היא נכנסה לדכאון, בעלה היה עם הראש באדמה (ניסו אפילו ב דקה ה 90 לקבל חוות דעת נוספת שאולי זה בכל זאת בן ואפילו פרסם ברבים ש: "תיתכן הפתעה" - סתום בלחץ, חסר השכלה וטיפש גדול באם בנות לא טובות מספיק בשבילו) ובנוסף שתיהם ישבו בבית בלי פרנסה. הגרוע מכל היה - חמותי השתינה עליהם בקשת ולא ראתה אותם מס"מ. מנסיוני למדתי להשתמש במוטיבציה שלה להתחרות לצרכיי הפרטיים והאוגואיסטיים!!!!!!!!!! לדוגמא : נניח שאני אמורה לעשות איזו שהוא סידור או רכישה עבור חמותי (חמותי בעבורה זה שם הפלא) ולא בדיוק בא לי לעשות , אז אני מתקשרת אליה וכביכול מתאוננת בפניה שאני צריכה ללכת לקנות לחמותי כך וכך ומנתקת את הטלפון (מבלי לומר שאין לי כוח וכאלה), תאמיני לי בובה, בדיוק עשר דקות עוברות והיא טסה בטיל רקטה לקנות מה שחמותי צריכה וטסה אליה הביתה בשביל להראות לה "הנה ראי כמה אני נהדרת וסיגל לא". למזלי חמותי מכירה את העניין ומשתפת פעולה איתי ובכל פעם מתעלפת מצחוק על התרגיל שאני עושה לה. אז מה רציתי להגיד? ההה! תלמדי להשתמש בקנאה שלה ובתחרותיות לצרכייך בלבד ואז תראי כמה הנאה אפשר להפיק מזה. רוצה דוגמא קטנה? לכו יחד לאיזו חנות תסתכלי על פריט הכי מזעזע שתראי הללי ושבחי אותו כמה זה מיוחד וצאו מהחנות. תני לקלפטא לרוץ ולקנות את הפריט , תחמיאי לה על "טעמה המשובח" ותעזרי לה להעמיד אותו באמצע הבית ובאמצע החיים שכל העולם יראה. (זאת דוגמא קטנה לנקמה מ ת ו ק ה )

../images/Emo12.gifנו מה ?, נמות מעצבים? על מה?

אם אי אפשר להנתק לחלוטין (לשמחתי גיסתי קצת התנתקה מימני ואני מרגישה כמו בירח דבש) לפחות להנות מכל רגע!!!!!!!!!!
לכו להצביע

איזה הכנעה ואיזה נעליים, ?../images/Emo8.gif

היה רעב ה פג!!!!!!!!!!!!!
חיכה שיגמרו לזיין את המוח וללכת לעגול איזה עגל
.

למעלה