הוא באמת נראה חיוור...
ה הגנובה New member 29/1/03 #30 הוא באמת נראה חיוור...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ע עציון New member 29/1/03 #15 את צודקת. אבל מאחר ויש לה פינה חמה בשבילי, היא מוסיפה בנפרד את שמי. "ימותו" הקנאים.....
א אורא New member 29/1/03 #18 גנובית שמעתי נימת קנאה בדברייך ../images/Emo35.gif עציון תמיד מקבל ממני ברכה נפרדת ומהיום גם את מבטיחה
גנובית שמעתי נימת קנאה בדברייך ../images/Emo35.gif עציון תמיד מקבל ממני ברכה נפרדת ומהיום גם את מבטיחה
ע עציון New member 29/1/03 #22 מוחה נמרצות על התוספת הזו!!! גנובית, מקומה וכבודה במקומם מונח. אז למה ששמי יהיה מונח לידה? למה שנריב? מה רע לנו "במיטות" נפרדות? יוחזר השקט למקומו!!!
מוחה נמרצות על התוספת הזו!!! גנובית, מקומה וכבודה במקומם מונח. אז למה ששמי יהיה מונח לידה? למה שנריב? מה רע לנו "במיטות" נפרדות? יוחזר השקט למקומו!!!
ה הגנובה New member 29/1/03 #24 עציון../images/Emo124.gif - הסר דאגה מעל לבך../images/Emo70.gif אין לי כוונה להיכנס למיטות זרות (אתה רואה... עכשיו אני מסמיקה - ולא מסומק ).... אורי קיבלה את ברכתי לפניה אישית ופתיחת מדור נפרד לעציון
עציון../images/Emo124.gif - הסר דאגה מעל לבך../images/Emo70.gif אין לי כוונה להיכנס למיטות זרות (אתה רואה... עכשיו אני מסמיקה - ולא מסומק ).... אורי קיבלה את ברכתי לפניה אישית ופתיחת מדור נפרד לעציון
ע עציון New member 29/1/03 #26 זו היתה מיטה שממיתה..... שמתי אותה בגרשיים ונא לא להיסחף....עוד מעט ביתי תתקשר לשאול על אמא.....
ה הגנובה New member 29/1/03 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif - אני עוד צוחקת מהידיעה הקודמת .... עשית לי את היום
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif - אני עוד צוחקת מהידיעה הקודמת .... עשית לי את היום
ה הגנובה New member 29/1/03 #23 אם זאת היתה הכוונה... אני מצטערת שלא הבנתי אותה... מעתה אקבל בהבנה את הפניה האישית לעציון... אפילו בחיוך ו- גדול לך בחזרה
אם זאת היתה הכוונה... אני מצטערת שלא הבנתי אותה... מעתה אקבל בהבנה את הפניה האישית לעציון... אפילו בחיוך ו- גדול לך בחזרה