בוקר טוב לכולם אני לא הייתי יומיים

nonana

New member
בוקר טוב לכולם אני לא הייתי יומיים

והנה אני מנותקת מה קורה? אני בסדר גמור. אז ככה אתמול הייתי בסידורים ובגלל שלמחשב שלי נשרף המודם אז היום אני לוקחת אותו בחזרה. אתמול הייתי בראיון עבודה- ואני מצפה לעוד. חוץ מזה אתמול היה לי יום פינוק שהחלטתי לאמץ- מספרה, בגדים, נעליים. (הוצאתי מעל 1000ש"ח אבל שווה.) בכל אופן אני שמחה מאד לחזור. אז אני מקווה שעכשיו אני לא לבד.
קפה מישהו?

טל של 4

New member
אני בעבודה עד סוף פברואר

אבל הבאתי את הבית איתי. יואב פורח בכל הגוף אז הוא פה עד שרופא יראה אותו. התחלת לחפש עבודה או שאת ממשיכה לחפש... איך זה? כבר שנים שלא הלכתי לראיונות.

nonana

New member
גם אני תאמיני לי אני ממש לא משופשפת

בזה- אתמול זו היתה פעם הראשונה אחרי חמש שנים אז תביני. את התחלת לחפש? במה את עוסקת? אם אפשר לשאול

טל של 4

New member
אפשר לשאול

יש לי BSC בכלכלה וניהול אני עוסקת בכספים ואדמיניסטרציה. ואת??? עוד לא התחלתי ממש לחפש ...אבל צריך אז אולי עוד שבוע שבועיים. האמת שלא מתחשק לי להתחיל עם זה אבל אין בררה

nonana

New member
אני ? - אז ככה

תואר בסוציולוגיה אנטרו´ וחינוך. עבדתי כמנהלת לקוח. והיום אני מחפשת בשווק יותר כ פרי לנסר. אני רוצה אני לקבוע את שעות העבודה שלי. (ככה נוח לי). איך שעות העבודה שלך?

טל של 4

New member
עד עכשיו היה לי מאוד נוח

קודם כל המשרד 10 דקות נסיעה מהבית, ותאמיני לי עם 4 ילדים זה הכי חשוב. שעות עבודה 7.30 עד 15:30 אבל מאז שנולדו הקטנות אני לא מצליחה להגיע לפני 8 . הלוואי ואצליח למצוא באותם תנאים.

nonana

New member
ואוו איזה כייף- היום כל כך קשה למצא

אני רציתי חצי משרה - צחקו עלי. ובמשרד שעות העבודה : 8:00-17:00 וממש לא מתאים לי. ובתפקידים שלי השעות הם עם שעות נוספות מרובות בגלל זה אני רוצה משהו אחר. איפה את גרה בת"א נכון? איך מערכות החינוך שם?

טל של 4

New member
ת"א זה לאא אני ולא בשבילי

שרית מת"א, אני מטבעון והחינוך מדהים!!!!

nonana

New member
אופס- נכון ../images/Emo9.gif

את שלחת אותם לחינוך האנטרופוסופי?

טל של 4

New member
עשיתי מחקר גדול בזמנו לגבי זה

והחלטנו (בעלי ואני) שזה ממש לא בשבילנו. והאמת להפתעתי החינוך הקונבנציונאלי בטבעון בסדר גודל יותר טוב ממה שאני שומעת במקומות אחרים. אני ממש מרוצה ואין לי תלונות מהותיות. את שכנה של קרנושה? זה ההר המדובר.

nonana

New member
כן איך ניחשת? אני גרה בכמון

והילדה שלי לומדת במעלה צביה. (החינוך המוזהב). אני משאירה אותה עוד שנה בגן. (היא תכנס לכיתה א´ בגיל שבע). ואני מרוצה מאוד + ממה שקורה שם. מה זאת אומרת טוב יותר ממקומות אחרים? סוג האוכלוסיה את מתכוונת לא? או דווקא מערכת החינוך?

טל של 4

New member
את החינוך המוזהב אני לא מכירה...

איך זה דומה לאנטרופוסופים? לגבי טבעון, האוכלוסיה מאוד מגוונת, יש אזורים טובים יותר ופחות ואוכלוסיה מעולה ופחות מעולה גם בביה"ס של יואב. אני חושבת שעצם העובדה שיש תחרות כל כך מסיבית בין הקונבנצינאלי לאנטרופוסופי, ותאמיני לי בישוב כל כך קטן התחרות מורגשת, זה גורם לכולם להתאמץ יותר. גם ההורים מעורבים יותר מאשר במקומות אחרים - זה מקשה על המערכת אבל מוציא תוצאות.

nonana

New member
יש בו כמה קוים שדומים מאד

לאנטרופוסופי אבל בד בבד גם דברים אחרים שאני מאד מאמינה בהם. אם כל זה שאני חושבת שהחינוך האנטרופוסופי הוא טוב. יש בו חיסרון הוא קצת מנותק מהמציאות לדעתי. הוא היה נכון לשנים שהוקם אבל מאז עברו 90 שנה וגם הטכנולוגיה השתנתה. אי אפשר למנוע צעצועים מפלסטיק או משחקים אלקטרונים. נכון שזה לא צריך להיות רק זה אבל צריך שילוב נכון. הדרך שלהם נכונה מבחינת חשיפה שלהם בחינוך לדברים שחינוך רגיל לא חושף.

טל של 4

New member
אה ואיך ניחשתי...1+1=

הר, שלג, רואה את השלישיה על בסיס קבוע ובערב קופצים לסרוק תמונות....עושה שכל שתהיו שכנות....

nonana

New member
טל איפה כולן?

ובר2 אם את פה נשמח שתתשתתפי איתנו.

keren1

New member
אפשר להצטרף לשיחה? מה שלומכן

אצלנו שמח. דניאל (הגדולה) החליטה שהיא חולה. היא לא היתה חולה כבר שנים (לפחות שנתיים ואני לא מגזימה). אז יש לה חום והיא מקיאה (רק בלילה, שיש חושך וצריך לנחש איפה היא הקיאה ולנקות יאק!!!
נשארתי אתה אתמול בבית וכנראה שגם אני נדבקתי. היום אמא שלי הגיעה להיות אתה קצת ואני הגעתי לעבודה רק ב 10!. לגבי שעות העבודה. אני עובדת כיום 9 שעות ביום (משרה מלאה - זה מה יש). בהתחלה לפני 4 חודשים אמרו לי 8-5 אח"כ שהתחלתי לעבוד אמרו לי אין בעיה 7:30-4:30 וכעבור חודש הגעתי להבנה 7:4. בפועל אני מגיעה 6:40 ויוצאת 15:40 העיקר שיהיו 9 שעות. בעלי הוא זה שמכניס לגן. אני מכינה תיקים ובגדים והוא מלביש אותם ומכניס לגן. זה לא קל הסידור הזה אבל מכוון שכל החיים לא גן של ורדים זה המקסימום שאפשר לעשות. אפשר לקבל כוס תה.

nonana

New member
היי קרן תה? אז עם נענע או לימון?../images/Emo96.gif

שתהיו בריאים. גם נעה שלי כשהיא חולה ישר זה מתבטע בהקאות אצלה. אז את יוצאת יחסית מוקדם מהעבודה וזה טוב. גם אצלינו בעלי לוקח את הילדים לגן. את נעה בבוקר מוקדם או אני או הוא לוקחים להסעה - וכך גם יוצאים עם הכלב. (ההסעה מטר מהבית). אח"כ אני מארגנת את הקטנים והוא לוקח לגן. (הוא רק נועל להם נעליים ומצחצח איתם שיניים ). אז לאן נעלמת לנו מ10?

למעלה