בוקר טוב לכולם אני לא הייתי יומיים

keren1

New member
לא נעלמתי מ- 10

פשוט קראתי את כל ההודעות. טפו טפו טפו יש המון.

קרנושה

New member
נונוווווש ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

מה ניש´ יקירה? גמני רוצה תה עם נענע בבקשה.....אני חולה.....מצוננת והאף (ולא רק הוא
) סתום....ואינסטנקטיבית אני מנשקת את הקטנים וחמותי מאיימת עלי נון סטופ שאם אמשיך בזה היא חוזרת לביתה.....חחחחחחח.....רק כעת הילדים יצאו ממחלות...בשרשרת הדביקו אחד את השני והיא חוששת שהם ידבקו שוב.....הכל התחיל מבעלי----למתי----ליהיא---ליאור----וכעת אני לסיומת.....
לגביי העבודה.....לא רוצה לקחת ממכם את הזכות להיתלונן אך...חייבת לומר לכם שצרת רבים חצי נחמה...ותחשבו עלי? משרה מלאה כולל משמרות, בוקר, ערב , לילה כולל שבתות כולל הכל!!!

טל של 4

New member
קרן. שלום לך, דאגתי....

אז יופי שחזרת ותהיו בריאים!! גם אצלינו יואב חולה, פעם שניה תוך שבועיים וגם הוא לא היה חולה שנים. שבוע שעבר אנגינה, היום פריחה בכל הגוף כנראה וירוס. הוא איתי בעבודה כי חוץ מהגירוד הוא מרגיש מצויין. לגבי הקאות יש ילדים שמקיאים כל מחלה כמו הבת שלי, ויש כאלה שאף פעם לא כמו יואב. זאת נטיה של הגוף. לדעתי יש יתרון לאלה שמקיאים כי אחרי הם מרגישים הרבה יותר טוב.

keren1

New member
רגע טלטול אמרת גירוד..חזרי אחורה

דניאל לפני 10 ימים (בערך) התחילה להתגרד באזור הבטן לקחתי אותה לרופאה שאמרה שזאת תגובה אלרגית ותעלם. היא נתנה לנו פנסטיל (טיפות) בינתיים היא ממשיכה להתגרד והגירודים התרחבו לגב, מאחורי האזניים וגם בראש (ואין לרגע זה חיות בשער). דיברתי עם חברה שאמרה שלבתה היתה תופעה כזאת והם ניגשו איתה להומופאט ששינה לילדה את התפריט. בעיקר על ידי הוצאת כמה מרכיבים ממנו. אחד המרכיבים שוקולד. עכשיו דניאל לא אכלנית גדולה של שוקולד (תודה לאל). אבל כמה ימים לפני תחילת הגירוד היא התחילה לקבל לגן (על פי בקשתה) סנדויץ עם שוקולד. החלטנו להפסיק את המנהג (שגם ככה לא השתגעתי עליו). הסברנו לה והיא קיבלה את ההסבר וביקשה חומוס. חלה אמנם הטבה אבל אני זוקפת אותה לטובת המחלה של דניאל שנראה לי שאין לה כח לכלום ובפרט לא להתגרד. דיברתי עם הרופאה שאמרה זה טוב שהורדנו שוקולד אך היא חוששת שזה לא משוקולד אלא דבר עונתי. מה דעתך?

keren1

New member
מה דעתך לעשות טבלת יאוש.

לספור את הימים עד הגעתו של הקיץ.

טל של 4

New member
אז ככה....

גירודים עם או בלי פריחה הם בד"כ אינדיקציה לאלרגיה. עכשיו לכי תדעי למה. וגם לא בטוח. בגלל שיואב פורח בידים אז זה לא מתאים כל כך לאלרגיה ולכן אולי זיהומי (ויראלי). יש גם פריחות+גירודים שקשורים לחיות בית כמו כלבים וחתולים אבל אצלו הצבע לא מתאים. בקיצור הרופאים לא תמיד יודעים אז מחכים. אם עד יום ראשון לא עובר - ספירת דם. עכשיו רק חסר לי שהתאומות ידבקו. כמובן שאחרי שני לילות נפלאים עומר שוב מתעוררת 3 פעמים בלילה, אז פריחה תהיה תרוץ נפלא לקום 5 פעמים לפחות..... איך הולך השיר "ככה זה כשיש שנים..." אצלי זה "ככה זה כשיש ארבע....." אף פעם לא משעמם.

פליז בנות אני רוצה להמשיך ....../images/Emo124.gif

לכן מזכירה לכן כתבו קצת יותר על עצמכן שאוכל להוסיף לאתר בדיוק עובדת שם כעת... חוץ מזה נפתחה הגלריה מה דעתכן ??? תאריך ההודעה: 09/01/02 שעת ההודעה: 13:15 מאת: קרנושה נושא: אתר פורום תאומים ושלישיות..... אז הנה אחרי זמן מה שהפורום רץ......גם אתר יש לנו-אתר הפורום תאומים ושלישיות......ואני זקוקה לעזרתכם...תכנסו לאתר.....ותחוו דיעה...מה הייתם רוצים עוד לראות שם? מה הייתם משנים? מה הייתם מוסיפים? אני והדרדסית (ריקי אחותי) חשבנו להכניס תקציר מתמצת על כל אחד מחבריי הפורום......שכל אחד מאיתנו ירשום מתחת לשירשור זה קצת על עצמו.....והנה אני מתחילה ראשונה להראות כוונתי ..... שמי קרן ואני אמא לשלישיה.....מתי, ליהיא וליאור.. ילדיי בני שנה וחודשיים...נולדו ב16.11.00 אני אחות במקצועי ועובדת בביה"ח בנהריה..... גרה במצפה כמון מעל לכרמיאל... כל אחד יכול לספר סיפור מיוחד שקרה לו עם התאומים... זו היתה ההודעה של קרן אתמול ועדין לא קבלנו תגובה כאן להודעה שלכן דרדסית

keren1

New member
הי ריקי אני מוסיפה פרטים על עצמי

שמי קרן ואני גרה באזור המרכז. יש לי שלושה ילדים: דניאל בת שלוש וחצי תאריך לידה 5.7.98 ותאומים שני (בת) ומתן(בן) בני שנה וחצי 12.7.00 נשארתי בבית שנה שלמה עם הקטנטנים ואני מחכה בכליון עיניים לזכיה בטוטו/לוטו לא משנה מה על מנת שאוכל לחזור להיות "עקרת בית".

טל של 4

New member
טוב הנה שלי:

שמי טל ואני אמא ל-4 ילדים מדהימים, יואב (6/94) נועם (בת - 7/97) עומר ורוני (שתי בנות - 5/01). אנחנו גרים באזור הצפון, אוהבים לטייל גם בחורף וללכת לים ולברכה בקיץ.

וגם אני מוסיפה

שמי רונית ואני אמא של לורי (בת) וליאם (בן) שנולדו ב- 18/08/01 אנחנו גרים ברמת גן אני לא עובדת כעת ונמצאת איתם בבית אנחנו מחכים לגיל שנוכל לטייל וללכת לים

למעלה