בוקר טוב לכולם, היום אני הולכת

סיגל2

New member
בוקר טוב לכולם, היום אני הולכת

למדידה השניה של השמלה. סוף סוף אני אראה את השמלה כמו שהיא באמת, איזה כיף. מחר אנו הולכים לרבנות כדי לפתוח תיק נישואין ואני מקווה שזה יעבור מהר וחלק. אתמול קיבלנו מצוהר שם של רב מירושלים ואנו צריכים לתאם איתו פגישה. אני מקווה שהוא נחמד קוראים לו הרב דוד הריסון. יש לשנינו כבר טבעות. את שלי קנינו בטבעת זו ואת של אילן בחנות ראומה באבן גבירול. שיהיה לכולם יום נעים ונחמד.

סיגל2

New member
תודה רבה על המידע לא חשבתי שמישהו

מכיר אותו. זה נחמד לשמוע שהוא מקסים.

הילית*

New member
וואו סיגל, איזה מהירות המדידות שלך

אני מקווה שאת משאירה גם מדידה ליומיים לפני החתונה כי נורא מרזים בסוף, אני לכל מדידה הגעתי יותר רזה וכל פעם הצרו לי את השמלה (בסופו של דבר ירדתי 4 ק"ג שלמים.... שווה להתחתן!)

אולי מישהו מוכן לספר לי איך בדיוק

מרזים??? אני לא מרזה בכלל, למרות הדיאטה שאני מקפידה עליה. דווקא הטיול בארה"ב הוריד לי שני ק"ג, אבל זהו. מאז שחזרנו (כבר ליפני 10 ימים...) לא ירדתי בכלל! רעיונות?

*שיר

New member
מרוב ריצות לא מספיקים לאכול!!!

כבר קרה לי שדילגתי על כמה ארוחות ערב בגלל כל מיני סידורים וארגונים. ואז החלטתי שזה לא לעניין, ואני מזכירה לעצמי שאני צריכה לאכול ארוחת ערב מזינה
עד כה ירדתי משהו כמו 2 קילו ממש בלי כוונה (וסליחה למי שזה מעצבן אותה), אבל אני מנצלת את זה להנאה מגלידות וסורבטים שעד כה אכלתי במשורה...

איזה ריצות?? אולי כי אצלינו הכל

מסודר כבר מיזמן אין לי ריצות?? האם אני ואופיי האנאלי היינו בעוכריי הדיאטה?? מה נישאר: יום חמישי הקרוב - פגישה עם הרב אזרי, וחתונה לדוגמה התחלנו כבר לחלק הזמנות לאט לאט, וצריך להמשיך עם זה. מדידה הבאה בעשרים לספטמבר. צריך לפני זה להזמין ולקבל נעליים חדשות (לצערי הגעתי למסקנה שאין אופציה אחרת...) זה יעשה ביום שישי, למרות ההמלצות על להגיע לנעלי אלינור במהלך השבוע, כי אני חייבת לחברה שלי סיבוב נעליים בצפון דיזינגוף, ואחרי זה - כשלא נימצא כלום - ניסע ליפו. חוץ מיזה, כל הדברים בעצם מחכים לשבוע שבועיים לפני החתונה - מדידות, תספורת (רק קצוות ועידוד הגוונים..) סידורי הושבה - כמובן רק יומיים שלושה לפני.. להעביר לגן האמנים את האלכוהול תוצרת חוץ שקנינו - יומיים לפני.. ולסגור עם הזר - בערך חמש דקות עם חבר שלנו בטלפון. למישהו יש עוד רעיונות? אולי אם ניקנה דירה יהיו ריצות???

*שיר

New member
אתם גם יכולים לקחת את הכלב לטיול

ואם אין כלב, אז תשאילו מחברים...

אתי@

New member
ועוד איך!!! תקנו דירה ותתרוצצו כ"כ

הרבה, עד שתתחרטו שקניתם...

אתי@

New member
../images/Emo13.gif כמובן, כמו שהבטחתי, אני לא

עושה כלום עם האצבעות חוץ מלשלב אותן זו בזו...

יעלי2

New member
יקירתי, רק ספורט!

בן זוגי ואני הולכים זה 4 חודשים לחדר כושר (שיש בו גם בריכה) והשילוב של ללכת ביחד גם מחזק ובעיקר עוזר לישמור על הימים הקבועים. אם תתמידי לפחות פעמים עד שלוש בשבוע, תראי שלא רק שהגוף שלך מגיב למאמצים לא לאכול, אלא הוא גם מתעצב עם השבועות שחולפים ואת זה אי אפשר לפספס במראה. אגב אי לא מלאה אבל וודאי שלא דקה. עד עכשיו הורדתי 6 קילו (ובן זוגי 5) וזה עוד היה לפני שהוא הציע לי להתחתן. עכשיו אנחנו ממשיכים ללכת בין הריצות. המלצתי, תנסי להשקיע בספורט : תלכי ברגל מסביב לבלוק whatever העיקר לשלב. אחרת, סגירת הפה בלבד, מתגלה כדבר מתסכל במיוחד.

*שיר

New member
נכון מאוד!!! ../images/Emo45.gif

וכמו שכבר המלצתי פעם, אפשר לנצל את ההליכות המשותפות האלה לסגירת מליון נושאים ולדבר על המון המון דברים. פשוט זמן איכות!

יש לי מנוי לחדר כושר. הבעיות הן:

המנוי הוא לבד, בלי חבר שלי, כי הוא עושה פעילות מסוג אחר - בעיקר אומניות לחימה שלא אהובות עלי. קשה לחנות ליד חדר הכושר, וכל אימון של שעה הוא לפחות שעתיים וחצי - נסיעה, חניה, אימון וחזרה. המון זמן... והבעיה הכי גדולה - אני ממש מרגישה לא טוב בזמן האחרון, חלשה ובלי אנרגיות בכלל, אז קשה לי להתמיד. דווקא אני הולכת לפחות פעמיים שלוש בשבוע, אבל לא ממש רואה תוצאות. אולי לא הלכתי רצוף מספיק זמן עדיין, והתוצאות נראות רק אחרי כמה וכמה חודשים...

*שיר

New member
מומלץ ללכת לפחות שלושת רבע שעה

כדי לראות תוצאות ובקצב שהוא מהיר מספיק אבל שאת עדיין יכולה לדבר (חצי אירובי) (ככה לפי הברושור שקיבלתי מהחדר כושר שלי) ודרך אגב, כדאי לך לעבור לחדר כושר עם חנייה קלה. זה עושה את כל ההבדל!

אני מסכימה עם רעיון החניה הקרובה

וזה מה שאני אעשה כשיגמר המנוי שלי. אני הולכת שעה לפחות, ולעיתים יותר (אם יש חברים או ER בטלויזיה בדיוק) אבל לא ממש רואה תוצאות. אני חושבת שחשוב לשלב את השניים - אכילה נכונה וספורט. לצערי, זה לא ממש עובד עלי... כשהייתי ילדה רקדתי המון, ויש לי שרירות ממש גדולים בכל המקומות בגוף: רגליים, גב גדול וחזק, בטן שרירית - וכל אלה מכוסים שומן. כשאני מתחילה לעבוד עליהם, הם מתחזקים וגדלים אפילו יותר, אבל השומן כמעט לא זז, מה שגורם לי להראות כאילו אני משמינה מספורט.... וזו הסיבה שהפסקתי ללכת לקראטה, כי זו פעילות אנ - ארובית, שמחזקת שרירים בעיקר, למרות זאת שהקאראטה עצמו הוא פעילות נפלאה..

ואני משמינה מספורט..

מה שאני יודעת זה להפסיק לאכול.. איך שאני מתחילה חדר כושר יש לי לגיטמציה להיות רעבה. ואם אני מפסיקה לאכול בפרט פחמימות, אני לא מסוגלת ללכת מטר מהחלושס. אבל, משפט מנצח אצלי זה עדיף למות רזה מאשר לחיות שמנה.. מופרעת המנהלת שלכם מופרעת..

יעלי2

New member
הקירבה לחדר כושר תורמת המווווווווון

אין ספק שכשתעברו דירה, תחפשי לך חדר כושר קרוב. יותר טוב חדר כושר בסדר וקרוב מקאנטרי פיצוצי שמטריח אותך רק לחשוב על ההגעה וכו´. למרות זאת, אם תלכי (בקצב) 30-40 דקות בכל פעם, תראי שיהיו תוןצאות. תשיגי ווקמן, תאזיני למשהו קיצבי ואז הרגליים ישאו אותך למרחקים מעצמן.

למעלה