בוקר טוב לכולם, היום אני הולכת

נכון. הוא במרחק 20 מטר ממני. לדעת

שהוא כל כך קרוב.. נותן לי תחושת בטחון. הוא בטח לא יזוז משם בזמן הקרוב או בעשר שנים הקרובות אז שיחכה לי(החדר כושר כמובן

סיגל2

New member
יעל, אין תרופת פלא רק לסגור את הפה

ולא לאכול את כל המתוקים המפתים שנקרים בדרכך (ארוחות משפחתיות, מסעדות וכיו"ב). אני הורדתי 4 ק"ג רק מלסגור את הפה ולא להתפתות למתוקים הסובבים אותי. זה אכן קשה ולפעמים קצת פותחים את הפה וזוללים, אך מטרה כמו החתונה ומדידות שמלה אכן עושות את זה. כמו כן, צריך הרבה סבלנות. בהצלחה ותחזיקי מעמד עם הדיאטה.

תודה על כל האיחולים. אני מקווה

שתהיה תזוזה כלשהי עד החתונה. דווקא מתוקים לא מפתים אותי. אני בן אדם של אוכל אמיתי: ספטות, סטייקים, סלטים גדולים ועשירים, ואפילו לא ממש לחם. עוגות וכ´ בכלל אני לא צריכה, וגם לא שוקולדים. החולשה שלי היא רק גלידות, ואני ממש ממש שולטת עליה. אבל אני מרגישה שחוץ מצום שום דבר לא עובד, ולצום זה רעיון רע מאד, במיוחד לאור זה שאני חולה כל הזמן וחלשה...

תמרה*

New member
החלטתי להיות פה קול ההגיון

ולתת גם כמה מילים של אמא פולניה: אם לא אוכלים, אין כוח לכלום. לא לאכול זה ממש לא פתרון חוץ מזה, שכשסוגרים את הפה לגמרי, או אוכלים מעט מידי, יש לגוף הרגשה של "מצור", ואז הוא שומר על המאגרים שיש לו, וככה תקופה די ארוכה אפשר לא לרדת במשקל את זה למדתי משנים רצופות דיאטות, דיאטניות, שומרי משקל וכו´ (שלא תבינו לא נכון, הידיעה הזו לא תורמת לי הרבה בחיי היום יום וגם אני מסוגלת להכריז על דיאטה ולאכול רק מנה אחת של גלידה של מקדונלד כל היום, כי זה הרי מאוד מזין- יש בזה חלבונים...

לצערי או לשימחתי, אני לא מסוגלת

לא לאכול כל היום. כמו כן, אני ממש לא שוכחת לאכול צהריים או ערב, לצערי. ואני ממש מקנאה באנשים ששוכחים....

הילית*

New member
אני רוצה להגיד לך יעל שלא עשיתי

דיאטה. כל הירידה במשקל היא בגלל ריצות, בגלל לחץ בעבודה, בגלל שאין זמן לאכול... אולי הפחתתי את כמויות הטוסטים אבל זהו...

שירי71

New member
כן והרבה:

תורידי ואפילו תוותרי לגמרי על פחממות, מכל סוג: כל סוגי הלחם, כל סוגי הסוכר, ואם כבר פחממות אז מקס תפוחי אדמה וגם אז לא לערבב את זה עם חלבונים. להקפיד לשתות המון, עדיף לא מוגזים כי מוגזים מנפחים את הבטן ותורמים לתחושה שאי אפשר לשתות יותר ואז לא שותים. קחי איתך לכל יום בקבוק ליטר וחצי עם מיץ דיאט ותגמרי אותו ממש מהר כדי שתוכלי למלא אותו שוב, ותבקשי מצביקה עוד עצות. אני את הדיאטה שלי קיבלתי מדיאטנית בחנות טבע, והורדתי עד כה בשלושה חודשים 13 (כן כן) ק"ג. ולא אני לא סופרת קלוריות, רק מוגבלת מאד בסוגי האוכל.

שירי71, עשיתי דיאטה חסרת פחמימות

של ד"ר אטקינס, במשך חודש וחצי. ירדתי שלושה ק"ג אחרי שבועיים, ולא ירדתי יותר בכלל. בסוף נימאס לי, כי אצלו ספירת הפחמימות כוללת גם פחמימות מירקות וגבינות, אז זה מאד קשה לאכול רק בשר, עוף ודגים כל היום. בכל אופן, אני לא אוכלת הרבה פחמימות עכשיו. אני פשוט מרגישה יותר טוב בלי הלחם והפסטות, למרות שאני מאד אוהבת פסטה. אני עדיין מנסה לרדת במישקל, אבל לצערי, לא ממש הולך לי. אבל אני חיה עם זה, לא צמה או באבל כל היום. יהיה טוב והחיים יפים, והעיקר הבריאות, גם עם 5-7 ק"ג מיותרים.

סיגל2

New member
כן, אכן זה מהיר ואני חושבת שחוץ

מהמדידה של היום יהיו עוד שתי מדידות לפחות עד לחתונה ואני בהחלט מקווה לרזות עוד עד אז. רזיתי עד עכשיו 4 ק"ג ואני צריכה לרזות עוד כדי לחזור למשקל המקורי שלי וזה ממש קשה.

sharon_bn

New member
אולי תנסי שיעורי אירובי?

יש שיעורים שכל כך כיף ללכת אליהם (כמו קיקבוקסינג, מדרגה) שפשוט מתמכרים,הבעיה היא שאני למשל עושה 4-5 שיעורים בשבוע אבל אם יש שבוע שאני לא עושה אני רואה איך השומנים חוזרים בקצב מסחרר. אוף למה לא כולנו נולדנו רזות?????

ממש אין לי זמן ללכת 5 פעמים בשבוע

והשיעורים בד"כ קבועים בשעות שלא אפשריות לי או לא נוחות לי, אז אני מעדיפה ללכת ברגל, ולראות טלויזיה באותו הזמן. הבעיה היא שעד שאני מגיעה יש כבר לחץ בחדר הכושר וצריך לחכות, ולא נעים וצריך לרדת מההליכון אחרי חצי שעה וכו´, אז זה מוריד את החשק ללכת בכלל. אבל אני דווקא מנסה ללכת כמה שיותר.

*שיר

New member
אני מה-זה מבינה אתך

גם אני לא מסוגלת לקשור את עצמי לחוג ביום קבוע ושעה מדוייקת, למרותשאני מנסה ללכת לחדר כושר בזמנים פחות או יותר קבועים.

sharon_bn

New member
אצלינו במכון יש החל משעה 17:00

לפחות 4 שיעורים כל שעה, כך שהבעיה שלי היא מה לבחור, ואני לא מוגבלת. גם מצאתי שהליכה ברגל לחדר כושר חוסכת ממני גם את בעית החניה וגם את ההמתנה להליכון, וגם הרבה זמן.

sharon_bn

New member
בר"ג מכון פיזיקל

אני שם כבר 4 שנים ומכורה קשות עכשיו הם יותר הרחיבו ויש מגוון עצום של שיעורים, נראה לי שהם גם עושים 5 חודשים לפני החתונה מן תוכנית משותפת לבני הזוג (ראיתי פרסום שלהם בעיתון מתחתנים).

איפה בר"ג? אני גרה בר"ג גבול גבעתיי

אז מעניין אותי, לאחרי שניגמר לי המנוי בחדר כושר בת"א. מה המחירים שם אם לא אכפת לך? (אם כן, תשלחי לי לאי מייל...) תודה, יעל

sharon_bn

New member
ליד אורדע

בתחילת הראה יש קניון קטן, וזה שם. הם לוקחים יחסית הרבה בין 300-320 ש"ח לחודש בעבור חדר כושר+אירובי חופשי, אם את רוצה רק אירובי זה פחות, אבל לדעתי אין להם תחליף, וכבר ניסיתי פעמיים להחליף אותם במכוני כושר שנחשבים ללא פחות טובים, וחזרתי לשם מהר מאד.

אבל זה נורא נורא יקר. בחישוב שנתי

זה יוצא 3840 ש"ח, ואני משלמת כרגע על מכון כושר בשם אוורי בודי, בדיזינגוף סנטר סכום של 2000 ש"ח לשנה, ויש להם ארועים, ודי ג´יי כל יום וכו´. הבעיה היחידה היא החניה הלא קיימת באיזור... אבל זה נורא נורא יקר. אני כל הזמן חושבת על קנית מכשיר הליכון הביתה, שזה יכול לפתור את הבעיה, אבל חבר שלי טוען שאני לא אלך בבית בכלל. אני לא מסכימה, אבל קשה לי לשכנע אותו בהתיחס לכמות הפעמים שאני הולכת לחדר הכושר גם ככה...

*שיר

New member
יעל, אני חושבת שהחישוב צריך להיות

לפי כמה פעמים שתלכי ולא לפי שנה. כלומר, אם יש חדר כושר שהוא אמנם יקר אבל היות והוא קרוב מאוד אליך ונוח ולכן תלכי 3 פעמים בשבוע, זה יותר משתלם מאשר חדר כושר זול שלא מגיעים אליו...

למעלה