בוקר טוב לכולם הינה חידה ממני....

NELLY

New member
בוקר טוב לכולם הינה חידה ממני....

יש לי 2 בקבוקים וברז מיים בקבוק ראשון 5 ליטר ובקבוק שני 3 ליטר אני רוצה למלא בבקבוק של ה 5 ליטר בדיוק 4 ליטר איך אני עושה את זה??? (אפשר להשתמש חופשי עם הברז מים)

THE WIZARD 55

New member
שטויות

אז ככה תמלאי את הבקבוק של החמש ליטר ותמזגי אותו לבקבוק 3 ליטר, ישאר בבקבוק של החמש 2 ליטר.. תשפכי את מה שיש בבקבוק של ה-3 ליטר תעבירי את ה-2 ליטר לבקבוק של השלוש ואז תמלאי את הבקבוק חמש ליטר...הפעם יעבור רק ליטר אחד לבקבוק של ה-3 ליטר ונשארת עם 4 ליטר בבקבוק 5 ליטר...

אני מוטרד ממשהו אחר!

את מבחינה בתקופה האחרונה,יש מתקפה נגד הערבים ובמיוחד נגד המוסלמים......אין לי שום בעיה! אכן ,יש לנו בעיה ,אנחנו המוסלמים,כתוצאה ממעשי הטרור בשנים האחרונות אבל,לא כול מוסלמי הוא טרור או ברברי! ראיתי את מייק,מה שעשה עם "השאלון ההזוי"-זו הגדרתך,ואני מאד אהבתי!! אני רציתי להגיד לו,שגם ביהדות יש עוד פנאטים ואנשים שדוגלים באלימות וטרור ואת ראית את רמת התגובה שלו? להעליב אנשים זה מעשה קל ביותר!!המקלדת סופגת הכול!! מה אני יכול לעשות כאנשים נעולים כאלה,לבזבז זמני ,על דבר שלא יקדם משהו? התחילו להתהדר בפובליצט בן דרור ימני,שהוא בין הדמויות השוליות בישראל בעיצוב עמדות קהל! בהשוואה לנחום ברנע,שימעון שיפר,גדעון סאמט,ארי שביט ודן מרגלית אלה הליגה הלאומית בישראל

mike00

New member
אל תהיה מוטרד יא'חביבי....../images/Emo13.gif

אתה אולי שכחת על מה היתה ההודעה שלי ועל מה היתה התגובה שלך......אולי תסביר לי בהזדמנות חגיגית זאת מה היה הקשר בין אחת לשניה....אני אשמח מאוד... אני מקווה שאתה מבין שהשאלון ההזוי לא מבטא את דעתי על כל המוסלמים בעולם,אבל תסכים איתי שהתערוכה של אותה בחורה תביא אלימות על אירופה על ידי חלק מהם... אתה ראית את הפרסומת של YES עם החרדים ששרים באידיש ורוקדים ברחובות?? חלק מהיהודים אמנם פאנטים,אבל לא תראה אותם יוצאים להפגנות בהמוניהם או שורפים את המשרדים של הבמאי שעשה אותה.. ואולי רצוי לציין,אני לא מעריך פאנטיות דתית משום צד שהוא....לא יהדות,לא נצרות ולא איסלאם.. ועכשיו לחלק האמנותי,בדיוק אתמול בלילה יצא לי לראות סרט שנקרא "תא המבורג"......שמעת?מכיר? סרט מצויין שמספר על חברי התא הגרמני של אל-קעידה שאחראים לפיגוע בתאומים+פנטגון ונסיון לפגוע בגבעת הקפיטול... הראו שם בבירור את שטיפות המוח שעוברים צעירים במסגדים באירופה,איך המשפחות שלהם רואות את הכיוון שאליו הם הולכים ומנסות להשפיע עליהם שלא להשאב לתוך הקיצוניות הזאת... איך הם יושבים בדירות,כולם סטודנטים שהוריהם שילמו הרבה מאוד כסף כדי לשלוח את בניהם ללמוד בחו"ל,ועל מה הם מדברים?על מלחמה בארה"ב ובאויב הציוני,ושהם לא מוכנים להיות מושפלים יותר,הם הולכים להלחם בשביל האיסלאם.. לקראת סוף הסרט שואל דוד של אחד הטרוריסטים מי השפיל אותו?למה הוא מדבר על ג'יאהד?מנסה להסביר לו שהוא מצליחן ואף אחד לא יכול להשפיל אותו...שהוא קיבל הזדמנויות שמעטים מקבלים....זה כבר היה מאוחר מדי...הבחור חזר מאימונים באפגניסטן וכבר לא היה עם מי לדבר...מה שהכי מוזר זה שדווקא המשכילים נשאבים לתוך האידיאולוגיה הזאת... מראים שם את הלחץ החברתי שהם נמצאים בו....אחד הבחורים אמר שלא כתוב בקוראן שמותר לך להתאבד וזרקו אותו משם...קיבל קיבל מכות...ואז בא השייח ואמר שיש לו 15 סיבות למה מותר למוסלמי להתאבד בשביל האיסלאם... מה שלי הפריע בכל הסיפור הזה הוא שהמשפחות[איסלאם מתון]מזהות את הבעייתיות שקיימת במסגדים ובכל זאת לא פועלת בנושא הזה....מפריע לי שהמשפחות ידעו ששוטפים להם את המוח בנושא של ג'יאהד ובכל זאת לא היה בן משפחה אחד שבא למסגד ואמר שזה לא הטבע האמיתי של האיסלאם.....מבחינתי המתונים שותפים שווים של הפנאטים!! בכל אופן,לדעתי מה שגרם לך להפגע מההודעות שלי הוא בדיוק מה שגרם לאותם חברה להרגיש "מושפלים".... אתה מכיר אותי?יש לך מושג מי אני?מה אני עושה בחיים שלי?איזה סוג של אדם אני? שנינו יודעים שלא... אז למה כל כך משנה לך מה שאני אומר?ועוד לא עליך אישית..... אם נפגעת קבל התנצלות גבר

אם כבר הפירסומת הזו

אז באמת שגם לי בתור חילוני הפריע הפרסומת הזו והם עוד משווקים גם באינטרנט ככה אבל אתה ראית המוני חרדים יוצאים בהמוניהם לרחובות עם מצ'טות ודורשים את ראשו של הבמאי? לא, הדבר היחידי שראיתי זה שעורך דין אחד התארח בחדשות ואמר שזה חוצפה שאין כמוה..והאמת? צודק. ועזוב יש גם פירסומת על 7 ימי בריאה שביום השביעי אלוהים אכל פסק זמן ולמה אין מיליון ואחת פירסומות עם דברים מיניים? אבל בניגוד אצלכם חוץ מפחות מ5 אחוז שהחברה מוקיאה את עצמה מהם ומעיפה אותם לכל הרוחות והחיים היחידים שהם יכולים לנהל זה בתוך עצמם, אצלכם הם אלה שמשליטים את סדר החברתי.

mike00

New member
מצאתי

Hamburg Cell - Trailer שים לב בשניה 00:54 מה קורה למי שאומר שהג'יאהד הפכה להיות המילה הכי משומשת בעולם.... אם יש לך זמן לראות חלק מהסרט......צפייה נעימה.. The Hamburg Cell part 01-מתחיל בדקה השלישית....אתה יכול ישר להעביר.. The Hamburg Cell part 02-הטפות במסגד....מעניין...

אהלן ידידי!

אני אסביר כמה נקודות: 1)לגבי השאלון שפירסמת,אני טעניתי שגם יש יהודים שדוגלים באלימות כדי לפתור בעיות! בעיני המוסלמים ,המעשה של המורה,פגע ברגשותיהם באופן מעמיק,אין התפשרות לגבי הפגיעה בנביא מוחמד!!אני חולק על גישה זו,אפשר להתעלם,או לפתור בדרכי נועם) 2)אני בבלוג שלי,אין פרות קדושות כמעט כל הרשומות הן הבעת ביקורת נגד מדינתי,ונגד עמי! אתה מוזמן לבקר ולהתרשם!! 3)לגבי הפרסומת,אתה יודע שיש ועדה שבודקת כל פרסומת לפני שידורה! לכן הפרסומת הזו נבדקה ע"י גורמים חרדים(כך אני מעריך)ולא הביעו התנגדות......הייתכן? 4)לא ראיתי את הסרט!! 5)בעיית עליית האסלאמים,היא תוצאה ממדיניות ממשלות ישראל שנלחמו בפעילות הקומנסטים (ראה את ספר ערבים טובים),ועודדו את פעילות התנועות האסלאמיות כאשר בהתחלה התמקדו במתן סעד ועזרה לחלשים ביותר,ואחר כך לגורם מסית נגד המדינה! עכשיו השייח ראאד ,הוא הדמות הנערצת בישראל,אין לו מתחרים,הוא יכול לקבץ יותר ממאה אנשים לכינוסים של התנועה האיסלאמית אני לפני חודשיים כתבתי רשומה,ובה סברתי למה לא להזמין את ראאד סלאח ,ולשמוע את טענותיו שיש מזימה להרוס את אלאקסא,להקים ועדת בדיקה חיצונית,זה לא מוריד מתחים בין המדינה לעדה המוסלמית? 6)אני מקווה שפעם אקרא רשומה,הודעה ממך שתעביר ביקורת לגבי התנהלות המדינה כלפי אזרחיה המדינה,האם כתבת פעם הודעה כזו?מה חלקה המדינה במצב הנוכחי?

mike00

New member
תראה....

1.פגע ברגשותיהם??אין בעיה....למה לשרוף,לאיים ולהטיף לאלימות?? למה לא להראות לעולם שהאיסלאם הוא לא רק אלים?? יצא לך לקרוא עיתונים מהעולם הערבי??למה יהודים לא יצאו לשרוף מסגדים ברחבי העולם?? 2.תודה על ההזמנה,בינתיים ראיתי ממך רק ביקורת כלפי כל העולם ואחותו....אני אכנס לבלוג ואתרשם בעצמי.. 3.נבדקה על ידי איזה חרדים?שאלו את כולם??אני מבטיח לך שיש מאות אלפים שלא אהבו אותה[בהמעטה]... 4.הבאתי לך קישורים,יש לך הזדמנות לצפות בו בזמנך החופשי....חינם,אין כסף.. 5.בעיית האיסלאם היא לא כתוצאה ממדיניות ישראל....בעיית האיסלאם היא כתוצאה מפרשנות של שייחים למיניהם שאף אחד בעולם המוסלמי לא אמיץ מספיק לצאת נגדם ואלה שכן עשו זאת מאויימים ברצח ומואשמים בבגידה... 6.כשיש סיבה טובה אני בהחלט מעביר ביקורת....אתה כנראה לא קורא את כל ההודעות שלי... אני בהחלט מודע לעובדה שהמדינה שלנו מפלה לרעה מגזרים מסויימים. אני מקווה שתצפה בסרט שהעלתי לפה....מעניין לשמוע את דעתך בנושא ההטפות במסגדים...

mike00

New member
דרך אגב,אפשר לשאול מה דעתך על זוגות מעורבים?

מה דעתך על נישואים של יהודים לערבים?

mike00

New member
בדיוק מהסיבה שאתה שואל למה אני שואל../images/Emo8.gif

יצא לי לקרוא הודעות שלך בפורומים וקומונות אחרות,אני אמנם לא פעיל בהן אבל זה לא אומר שאני לא קורא... בתור אדם שמטיף לסובלנות יצא לי לקרוא הודעות שלך שגרמו לי צמרמורת.....במיוחד אחת אצל ונוס,אם אתה יודע למה אני מתכוון....

הנה כמה קטעים

אני שולח לך כמה קטעים להתרשם: 1)ובקשר לאיך זה מתחבר לזוגיות אז נניח ויש לך בן זוג ערבי וכבר חבר שלך 3 שנים ........את חושבת שזה אומר שזהו אתם מתחתנים בעתיד ......הרוב וזאת המציאות מגיעים למצב או שההורים שלהם בוחרים להם בת זוג ואלה אנשי הכפרים בדר"כ או שהבחור עצמו מקיים את האצון הפנימי של "זהו נמאס לי ואני מחליף" ..............לא אמרתי שכולם ככה אבל כשאת מסתובבת עם חבורה שזה 5-10 אנשים אז מתוכם יש 8 שהם ככה ורק 2 שהם מלאים רגש וילכו עד הסוף ........ולצערי הערבים הם אלה שבנו לעצמם את השמועה הזאת ..העולם רואה דברים בכלליות ..ותרגישי חופשי לחפור ולשתף אותנו 2)בעלה של נ -גורש לרשות נדין -מבקשת להנשא אך עדיין לא ברור לה היכן תתגורר שהריי בן זוגה השתחרר לא מכבר לאחר עונש על שהות בלתי חוקית בישראל. ס.שוכבת בשמירת הריון לאחר שלחץ הדם זינק וזאת מחרדות ופחדים שמא בעלה יעצר 3)בכל אופן .. זה מופנה לכל הבנות פה , כי עם בנים אין לי כבר שום עסק. היום סוף סוף החלפתי מספר, וגם מכשיר, שמחתי. נשבעתי שאני לא אתן את המס" החדש בינתיים לאף אחד משיבלי או אום אל גנם, נמאס לי להיות זונה שלהם. 4)ההורים שלי גילו עלי הכול. ("יד לאחים" דאגו להתקשר אליהם ולידעה אותם). כמובן שהכחשתי (אני עוד קטינה ואני לא יודעת איזה רעיונות יצוצו להם בראש משום מקום). הם דיברו עם הבוס שלי ועם עוד כמה עובדות שאישרו שאני מדבר וצוחקת עם הערבים. אמא שלי הודיע לבוס שלי רישמתי שאני לא עובדת יותר. 5)הרבה פעמים שהיינו מגיעים, אבא שלו היה קופץ לחלון ופשוט עומד שם כמו דוברמן.. אמא שלו הייתה מציצה מהמרפסת, שמנה וקטנה עם כיסוי ראש, ושמה יד על המצח - כאילו עוד שניה אני מתאבדת להם בבית. אז ניחשתם נכון, הם לא אהבו אותי כל הקטעים מאותה קומונה! נכון,התגובה שלי הייתה בוטה וקשה,אבל המציאות שמשתקפת בסיפורים האלה,מה היא?

THE WIZARD 55

New member
האמת, שסיפור מס' 3

פשוט זעזע אותי.. ילדות קטנות שהולכות שולל..תמימות!

חחח אתה איש משעשע

יעני הוצאת את העיתונאים הימנים הכנסת את השמאלנים וקבעת שאלה ה"ליגה הלאומית בישראל" חבל רק שהעיתונאים כמו בן ימיני הם פחות או יותר(ויותר פחות מיותר) מייצגים את דעת הליכוד שלפי כל סקרי דעת הקהל הוא יבחר ברוב גדול בחירות הבאות. ואגב אהבתי גם אתה לא מתייחס למה שהם אומרים אלא ישר נותן להם הגדרה ולא מתייחס למרות שהם מביאים נתונים שמוכיחים את דבריהם..לעומת מה אתה מביא איזה כתבות מעיתוני תעמולה? וגם זה אתה לא מביא בעצם. אבל עזוב גם אמרת שהתקשורת בארץ לאומנית (
הלוואי עלינו הייתה כזו במקום זה הלכו לצד השני) ויש לה מה ללמוד מהאוביקטיביות באל ג'זירה

למעלה