בוקר טוב לכולם הינה חידה ממני....

THE WIZARD 55

New member
זה ברור אבו כרואן..

יש מתקפה ענקית על העולם המוסלמי וזה נובע רק בשל הטרור ולמרות זאת תגובותיי תמיד שקולות, ואף פעם לא אעשה הכללה.. יש קבוצות קיצוניות בכל דת, ובכל מקום..והם אלה שגורמים לכלל להראות רע.. בן דרור ימיני, אני אוהבת לקרוא אותו, אבל זה לא אומר שאני תמיד מסכימה עם דבריו במאה אחוז...כמו שאני אוהבת לקרוא את הפרשנות של עוזי בנזימן...אבל שוב, לא תמיד מסכימה איתם. ולא, אני לא חושבת שזה בזבוז זמן, אחרת לא הייתי כאן.. אני תמיד מנסה לשכנע בדרך שלי..לא בכפיה, אלא בהקשבה לאחרים ובחזרה שלי על הדברים, בסוף יקלט משהו... אם נפגעת אולי ממני, אני מתנצלת, למרות שתשים לב שאני אף פעם לא עושה הכללות..אני תמיד מתייחסת לאותו נושא ספציפי...

mike00

New member
ערב טוב יא'זלמית../images/Emo6.gif

זה סרט שלם באורך שעה וחצי...סרט חזק בטירוף...את תאהבי כי יש שם גם סיפור אהבה
מצטער שזה באנגלית ובלי תרגום אבל אני מאמין שאת תסתדרי....

mike00

New member
מה יהודים?על מה את מדברת??

סיפור אהבה בין שני מוסלמים,האחד מתחזק בדיעותיו בעקבות שטיפות מוח במסגד בהמבורג,ובת הזוג שלו שלא מצליחה להבין את השינוי שעובר עליו.... רגע אחד הוא אוהב אותה והכל דבש....ופתאום הוא חוזר הביתה ואומר לה להתכסות וכמעט מרים עליה יד.... סרט חזק!!

THE WIZARD 55

New member
מה אתה לא רואה?../images/Emo6.gif שלי ושל אבו כרואן

בדיוק אותן תשובות וזאת התשובה ממי... על מה חשבת?

הנה!

שופכים את הבקבוק של 5 ליטר בבקבוק של 3 ליטר מה ישאר? בבקבוק של 5 ליטר ישאר 2 ליטר,נכון? אז בבקבוק של 3 ליטר שופכים את המים בקיור!!,עכשיו ריק! עכשיו מעבירים את 2 ליטר שהיו בבקבוק 5 ליטר לבקבוק של 2 ליטר. ממלאים את הבקבוק של 5 ליטר,מהברז! ועכשיו מעבירים מים מבקבוק 5 ליטר לבקבוק השני (שהיה בו 2 ליטר) אז מה יקרה? יעבור רק ליטר אחד! וישאר בבקבוק 4 ליטר! בסדר?

למעלה