בוקר טוב לכולם, וגם כאן אותם שאלות

אה ומוחמד עוד משהו בבקשה

אין לי כוח לרשום 5-6 הודעות עד שתחליט לענות אז בא מראש תתייחס להודעה זו כאילו כבר 6 פעמים כן פניתי אליך. תודה

מוחמד נו למה אתה לא עונה?

בבקשה ממך תענה! לזכר המקלדות שנדמו

לזכר המקלדות שנדמו../images/Emo16.gif

מה דעתך על משפט הזה? מישהו מאוד בכיר בפורום כתב את זה

respecta1

New member
החלטות אום?../images/Emo6.gif כמו ציונות = גזענות?

ככה זה כשנותנים לדיקטטוריות ערביות להכנס לגוף הזה שנקרא אום..האום לא מייצג שום צדק שום חוק שום נאורות ושום קדמה.. הוא מייצג את ממשלות העולם, דבר שההפך הגמור מכל הדברים האלה.

אין החלטות כאלה, אלא אם אתה מתכוון להצפת

ישראל במיליוני פליטים פלשתינים, זה לעולם לא יקרה...לפני זה יהיה צריך להשמיד אותנו...ואני ליברלי בעניין, מי שרוצה, בבקשה, שרק ינסה ונכחיד אותו.

אבל יש החלטות או"ם

רק שלא מיישמים אותן. שכחת שהאו"ם החליט על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל ? באותו היום שהיא הוקמה התחילה מלחמת השחרור כי אלה שעכשיו נזכרו שיש החלטות או"ם לא רצו אז לקבל את המדינה החדשה. וזאת למרות שהמדנה שהוקמה היתה מחולקת (גם ע"י האו"ם) ! היא לא כללה את מזרח ירושלים, לא את עזה ולא את יו"ש, ובכל זאת הערבים לא רצו לקבל את קיומה. עכשיו הם מבקשים שלום תמורת חזרה לקווים ההם, ובמקביל דורשים את זכות השיבה לפליטים. במילים אחרות הם רוצים להקטין ולצמצם את המדינה, ובנוסף לחזור לגור בה. ואני אומר - כשאתה מדבר על הצדק, בחן קודם מהיכן הוא צריך להתחיל.

אותם שאלות - אותם תשובות

הדרך למנוע את ירי הקסאמים היא לדאוג שלא יהיה את מי שירה אותם, לא יהיה את מי שייצר אותם, לא יהיה את מי שמנהיג את אירגוני הטרור, לא מנהיגים צבאיים, לא פוליטיים ולא דתיים, לא יהיה את מי שמבריח חומרי גלם ונשק, לא יהיו להם את המתחמים לתכנן ולהנהיג והתארגן, מעל ומתחת לאדמה, ומי שכן יהיה ישרוד בסוף יהיה עסוק מידי בלהמשיך לשרוד במקום בלרצוח. זה העיקרון, זה המפתח, וזה אומר חיסול פיזי של כל הגורמים הנ"ל, מקומם בקבר מפוחמים ומפוררים. לגבי עזה, עזה לא מעניינת אותי, אני מבחינתי אשתדל כמה שאני יכול לא לפגוע במי שאינו מטרה, אם אצליח או לא זה תלוי בפלשתינים, אותי מעניינת רק שדרות, הנגב המערבי, אשקלון, אותי מעניינת רק ישראל, אין לא מחפש פרופורציות, לא יחסיות ולא הדדיות, לא מחפש "שיוויוניות" ולא "אובייקטיביות", אני ישראלי ולכן ישראל מעניינת אותי, אני לא סופר את מה שקורה בעזה, לא מתנצל על זה שאני לא סופר, אני לא אמור לספור, אני אמור לספור רק את ישראל והמבחן היחידי שאני רואה מול העיינים הוא מבחן היעילות, כל השאר מבחינתי פשוט לא קיים.

klod bokevski

New member
יש לי

תכנית פשוטה שאין ספק שלא תצא לפועל חזרה חד צדדית מלאה לגבולות 67 והחזרת צהל למטרתו-צבא *הגנה לישראל* לצמצם בחי"ר ולשפר ארטילריה ואוויר,להפציץ כל כפר שיוצאים ממנו קאסאמים בלי בכלל לבדוק בכמה אזרחים פוגעים או כמה מבנים הורסים באותו זמן להפציץ את עזה בתעמולה,עלונים ,רמקולים טלוויזיה,כל מה שאפשר שתסביר שחזרנו לגבולות המקוריים של המדינה שלנו,ושעל כל ישראלי שימות מעכשיו ימותו 100 פלשתינאים אני מאמין שזה יפתור את הבעיה

klod bokevski

New member
לא בונה על זה שאף תוכנית תצא לפועל:)

שום דבר לא זז 40 שנה,ולא יתחיל לזוז עכשיו,נתקענו

אני כבר אמרתי מה צריך לעשות

אמרתי את זה מזמן 250 פצצות אטום בכל העולם וכל הבני אדם ימותו ביננו מי צריך את הבני אדם האלה פעם ראשונה שאמרתי את זה פחדתי למות עכשיו לא משנה לי למות אז שיעשו את זה

צנצןדבש

New member
כן ואז יבואו חייזרים ויתחילו להלחם אחד נגד

השני... והופה - לא פתרת כלום.

וולק אחרי שמפוצצים את כל העולם

בפצצות אטום לא תהיה סיבה בשביל החייזרים לבוא לפה כי לא יוכלו לעבוד באדמה לא יהיה עצים ולא יהיה כלום קיצר גם אם יבואו חייזרים אני את הבעיה שהעליתם פתרתי לא תהיה שדרות שהחזיירים יבואו ולא תהיה עזה אז גם אם הם יילחמו זה לא יהיה על שדרות וגם אם הם יילחמו על שדרות ופלשתין וישראל והכל זאת לא תהיה בעייה שלנו כי אנחנו כבר נהיה מתים

a e q u i t a s

New member
האם יש פתרון לא אלים למשבר בשדרות ?

שאלה מאוד טובה ומעניינת. האם בכלל יש פתרון צבאי ? הרי 8 שנות לחימה לא הובילו להכרעה ולא התישו את היריב, אולי יש לשנות את התפישה, ולהשתמש יותר בכלים אינם אלימים, אך לא פחות אפקטיבים. בפוליטיקה עולמית, דווקא נפתחה הודעה, על שימוש גבוה יותר בלוחמת מידע ולחימה פסיכולוגית... קישור , ליצור לחץ פסיכולוגי על עורף האויב, כזה שמחד הוא אינו אלים, אך מאידך גיסא הפלסטינים שאינם מעורבים בטרור יפעילו לחץ על מחבלי החמאס. בהחלט יכול לעבוד.

playtrip

New member
תפילה?

הדבר הארצי היחיד הוא להכיר שעלינו להתנהג בהגינות וללא אלימות, כי כל פעולה שהיא הרסנית פרושה כיליון... כל אלו הלוחמים אחד נגד השני מעולם לא יכלו להכיר ביכולתם להרגיש הרגשה נפלאה של שחירת שלום... זהו אולי ההפסד הכי גדול לאדם החי עלי אדמות... רובם אינם יודעים שהם יכולים לחוש שלווה, שמחת חיים והתלהבות רוב הזמן... באמת! לא לפחד, תתלהבו!!! תכריחו את עצמכם!!! בבקשה!!!

DIGITAL MAN

New member
יש לך טעות קטנה

נכון שנהרגו 3 ילדים וכמה מחבלים עוד נהרגו צלבד הילדים, אני מדגיש מ ח ב ל י ם ?????!!!! כרגיל התיפיפות נפש מציינים רק חפים מפשע,

למעלה