בוקר טוב לכולם ולאמי במיוחד

bimbo.

New member
בוקר טוב לכולם ולאמי במיוחד../images/Emo24.gif

איך מרגישה ילדה גדולה + יום??
אני שוב מאחלת לך שנים רבות של אושר ושמחה

misu007

New member
בוקר טוב ושבוע טוב ../images/Emo42.gif

אממי אני מקווה שביליתם טוב אתמול יום הולדתך

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב שבוע טוב וכל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכל החברים הכותבים, ול"רק קוראים"
אנא
כיתבו, אני בטוחה שיש לכם הרבה מה להוסיף לפורום ונשמח לקרוא אתכם
. הבוקר כשפתחתי את המחשב ראיתי שהקדימוני חברותיי. חבר'ה! הפגישה הבאה תהיה בשעה 8:30, אני רואה שאתם כמו חיילים יכולים לקום אפילו באמצע הלילה, אז מה יש אם נתאסף קודם? יהיה לנו יותר זמן לעצמנו ולסביבה הגאוגרפית.
לכל אחד מאיתנו אני מאחלת רק בשורות טובות ורק עובדות טובות וכל מה שאינו כזה שיתהפך לטובה. גם כל משאלות לבנו שייתמלאו לטובה
. אוהבת יעלי

emmy5

New member
בוקר טוב ,שבוע מקסים ונפלא../images/Emo24.gif

לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב ...... מרגישה כמו בעננים . מרוצה ... חייבת לשים לי סרט אדום על היד "בלי עין הרעה" כל כך מאושרת ... בוקר טוב עולם בוקר טוב ידידי שבוע טוב לכולם...

../images/Emo39.gif בוקר טוב ושבוע נפלא לכולם....

צריך לי לצאת כבר מהבית למרות שהפיתוי להשאר בבית החם מול המחשב כשמצד אודטה בתכניתה העליזה... אבל אסור לי לתת לעצמי להתעצלן...אז אני יוצאת... תהיו לי בריאים ביייייייייייייי

yaely2

New member
מנהל
עד 120 אמי שתהיי מאושרת../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

yaely2

New member
מנהל
חונה רגע תני רק ל../images/Emo24.gifיום נפלא לך

offe

New member
בוקר מחייך ../images/Emo42.gif

זה עתה פקחתי עיני - כמו שיכורה למחשב - פתיחה - לראות מי הקדים אותי - והנה כולם כבר בירכו אחד את השני בברכת בוקר טוב. בוקר מאיר וכל העסוק שיהיו עיסוקו נעים וכל היושב בית - שיטוט נעים באינטרנט. offe

נֵנָה

New member
בקר טוב ../images/Emo24.gif אני לא מאמינה ../images/Emo45.gif

שיש עוד מישהי בפורום שפקחה את עיניה בשעה שאני פקחתי את עיני
נו טוב, האמת שהתעוררתי יותר "מוקדם" ב-8:30 בערך מקולות הגירוד של כלבותי המסכנות בדלת שמבקשות את ארוחת הבקר
. כמו אמא "טובה"
קמתי והגשתי להן את האוכל וחזרתי מיד למטה החמה ... ו.... פשוט נרדמתי לעוד כשעתיים
ואפילו חלמתי חלום
(מה חלמתי? זה להודעה אחרת...). לא יאומן, מה שהבטלה עושה לבן-אדם
בימים הקרובים אני קצוצת כנפיים בלי המכונית (שהאיש היקר שלי מנצל אותה בימי העבודה האחרונים שלו לפני היציאה ל"חופשת השחרור" ואח"כ לפנסיה. כך שאין מה שימריץ אותי לצאת ... התרגלתי לנסוע לכל מקום ורק למקומות קרובים באמת אני הולכת ברגל ... כולל ה"סיבוב" עם הכלבות המוזנחות שלי שהיו רגילות לצאת לסיבוב הבקר ב-8:30 ועכשיו יוצאות רק ב-9:30 - 10:30. לא נורא, על תרחמו עליהן, הן לא נראות סובלות במיוחד ... אני מאד מקווה שביום ששי הקרוב נגיע למפגש בהרכב מלא, לא, לא, בלי הכלבות ...
אגלה לכם שביום רביעי ה-28/1 חל יום הנשואים שלנו ואנחנו יוצאים לחגוג במסעדה טובה (כמו שאני אוהבת
). יש למישהו המלצה על מסעדה שמגישה גם בשרים טובים וגם דגים על רמה ...? (ככה זה כשהבעל הוא במזל דגים והאשה במזל אריה ...
) מקווה שמישהו עדיין נמצא ליד המחשב ואני לא כותבת לזכוכית המסך בלבד
מאחלת לכולכם, יום נעים עם הרבה תעסוקות מהנות ...

נֵנָה

New member
בקשר למסעדות ... ../images/Emo19.gif או ../images/Emo80.gif

בתי ממליצה לי, מנסיונה !!! על "תמרה" או "קימל" או "חסילון". מישהו מכיר?

נֵנָה

New member
העולם ככפר גלובלי קטן - שמחו בחלקכם

מצגת נהדרת מהנט
שמחו בחלקכם

נֵנָה

New member
צ'מעו, מישהו בנט מביא מה זה בדיחות

ממש נפלתי ברצפה חחחחחחחחחחחח
לא יכuלתי להפסיק לצחוק כל הדרך אל הפורום ...
. תהנו
האופנוען הזהיר בחור אחד קנה לעצמו אופנוע "הארלי דווידסון" מלא בניקלים וכרומים מבריקים. הוא שאל את המוכר: "מה לעשות בכדי לשמור על כל הנוצצים האלה מפני חלודה?". ענה לו המוכר: "בכל פעם שיש גשם, תמרח אותם בווזלין". הבחור שמע בעצתו בקפידה. יום אחד פגש נערה נחמדה והם החלו לצאת בקביעות. לאחר כחודש אמרה לו הנערה: "אני רוצה להזמין אותך לארוחה חגיגית אצלנו בבית, המשפחה רוצה להכיר אותך". הבחור הסכים ונקבע המועד. באותו ערב בזמן שרכבו על האופנוע לכיוון הבית, אמרה לו הבחורה: "תשמע, אצלנו בבית יש מנהג כזה משונה. מי שמדבר את המילה הראשונה אחרי האוכל, רוחץ את כל הכלים!". כשנכנסו הביתה, הופתע הבחור - כ-80 אורחים חיכו לו לסעודה. "כולם רוצים להכיר אותך", אמרה הבחורה. לאחר שיחת הכרות קצרה, ניגשו לשולחן לאכול. ברגע שגמרו לאכול, נפלה דממת קבר על המסובים. שקט מצמרר, אף אחד לא מדבר. כך ישבו כשעתיים ואף אחד לא פוצה פה ומצפצף. לבחור שלנו נמאס, הוא קם, מזיז את הכלים ומפנה מקום על השולחן, לוקח את הבחורה, משכיב אותה על השולחן ודופק אותה לעיני כל הנוכחים. שקט, דממה, אף אחד לא מוציא הגה. הוא מחכה עוד חצי שעה, וכעת הוא לוקח את אמה של הבחורה, משכיב אותה על השולחן ועושה לה את אותו הדבר - דופק אותה לעיני כל. ועדיין דממת מוות. פתאום החל לרדת גשם. הבחור מוציא את שפורפרת הווזלין מהכיס, ובאותו הרגע קם האבא ואומר: "אני נכנע! אני הולך לשטוף את הכלים!".
חהה חהה חהה חהה חהה

../images/Emo151.gif חה! ואחת משלי...

הקהילה היהודית בשיקגו חגגה 25 שנות שירות מסור של רב הקהילה. כאות הוקרה שלחה אותו הקהילה לשבוע נופש בהוואי כולל כל ההוצאות. כשהגיע הרב לחדרו המפואר במלון בהונלולו, נשמעה דפיקה בדלת והופיעה בפתח נערה צעירה שופעת איברים. לשאלתו מי היא? ענתה: אני הבונוס מאת נשיא הקהילה מר גולדברג. הרב פנה בזעם אל הטלפון והתקשר קולקט לשיקגו אל נשיא הקהילה. כשזה ענה התפרץ עליו הרב: איך אתה מעז מר גולדברג, מה זה צריך להיות הרי אני יהודי שומר מצוות ,רב בישראל סמל למוסר ושמירת טוהר המשפחה. אני מאד מאד כועס עליך,וטרק את הטלפון. הנערה, שבינתיים התפשטה מיהרה להתלבש והתכוננה לצאת בעד הדלת. הרב פונה אליה ואומר לה : לאן את הולכת מיידעלה ? עלייך אני לא כועס. ושתמיד נצחק
...

מנורה

New member
ננה יקירתי ../images/Emo49.gifליו הנשואין

הרבה ידידות אהבה ושנים מאושרות "קשר בין זוג כמו כוס זכוכית נשברת אם אוחזים חזק מידי או חלש מיד" בקשר למסעדות כולן על רמה וטובות מאד לא בקרתי אישית קבלתי המלצות חמות. אני יכולה להמליץ על "טאבולה" בהרצליה פתוח סגנון איטלקי או על ווילה פולק בת"א סגנון צרפתי.. בילוי נעים

למעלה