בוקר טוב לכולם ולאמי במיוחד

נֵנָה

New member
מנורה יקירתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gifמכל ה../images/Emo23.gif

שמחה שאת ואממי ואולי גם אופי ועוד כמה סמויים, נמצאות אתי כאן ואני לא לבד
תודה רבה על האיחולים מנורה
כמה חכם ונכון, לקחתי לתשומת לבי. צריכה לספר זאת לאישי היקר
שלא יחזיק חזק מדי ושאני לא אחזיק חלש מדי כדי שלא נישבר חו"ח ...

תמרה וקימל טובות - וזה מנסיון שלי

על חסילון יש לי ידע רק משמועות, בקימל את צריכה להזמין מראש, יש להם אנטי פסטי נהדר ופאטה כבד עוד יותר נהדר, והסטיקים שמה משו...דג לא אכלתי שם אבל מי שאכל לא התלונן (
קימל נמצאת ליד כלבו שלום ויש שם חניה בשפע אבל רק בשעות הערב, תמרה נמצאת בחשמונאים - מסעדה מאוד ותיקה עם נגיעה צרפתית, ותפריט ששומר על רמה טובה עשרות שנים (המסעדה שכנה לפני שנים בתחנת הדלק של מתחם הבורסה). אני לא יודעת על מי להמליץ יותר משתי אלה, שתיהן טובות... רק שבקימל נדמה לי שהתאורה והמיקום של הישיבה יוצרים אוירה קצת יותר רומנטית... תהנו - ושיהיו לכם עוד הרבה שנים טובות לחגוג ביחד

נֵנָה

New member
../images/Emo24.gif דבריך כדברי בתי ../images/Emo6.gif

לאחרונה גם הם אכלו ב"קימל" (חגגו יום נשואים כשהסבתות שומרות על הילדים) והיא אכלה את ה"פטה כבד אווז" הכי טוב בחיים שלה ... לצערי, אני לא מעזה בגלל הכולסטרול המוגזם ... אבל בכל אופן, גם בתי אומרת שיש שם תפריט מהמם וגם דגים ... (מקסימום, אתקשר ואשל לגבי תפריט הדגים שלהם) כנראה שנלך לשם ביום רביעי או חמישי בערב ...
אזמין מקום יום קודם, האם זה מספיק...? תודה לך חונוש'קה המתוקה על ההמלצה שחיזקה את החלטתנו ... אם כי ב"חסילון" יש לנו מכר שיכול לדאוג לנו לפינוקים אקסטרה. אותו נשאיר להזדמנות הבאה
אגב, מי שאוהב מאכלי דגים בעיקר, אני יכולה להמליץ מקרב לב על "אידי" באשדוד. מסעדת גורמה משגעת, דקורציה ימית מהממת, אווירה נהדרת, והאוכל מעוללללה
והבדיחה שלך 10

נֵנָה

New member
חונ'לה חמודה ../images/Emo51.gif על הברכה ../images/Emo6.gif

מחכה בכליון עיניים למפגש הבא שאני מקווה שיהיה ביום ששי הקרוב

emmy5

New member
ננה,בוקר טוב לך,../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

מגיע לך קצת להתפנק..נעים לראות אותך ,גם מאוד נעים לקרוא את ההודאות שלך ,
מגיע לך מזל טוב ליום חתונתך , עד 120 , הרבה בריאות ואושר ונחת מהילדים .. אנחנו בחרנו מאין בריירה ,מסעדה איטלקית קשרה ...יש לי נכד ששומר קשרות ולא אוכל את המאכלים הטובים שאני מכינה . מיום ליום הוא מוצא משהו חדש בדת .. דתי מודרני ,ורצון ברזל . שבת נוסעים , פותחים רדיו וטלבזיה ,כדור רגל ...חה חה חה סקית הזבל לא מורידים אותו בערב ...אבל הוא מותק ,הוא היזמין שולחן במסעדה , אבא שלו שילם ...בקיצור כייף בחיפה קר ,קר מאוד אבל חם בלב .. מקווה שיום שישי יהיה נעים להיפגש

נֵנָה

New member
../images/Emo24.gif אממי את מחממת את ../images/Emo23.gifי ../images/Emo6.gif

אצלנו זה לא כל כך פשוט לאסוף את כל המשפחה בערב למסעדה (יש תינוקות שאי אפשר להשאיר בלי שני בייביסיטרים!). אני מתכוונת לארוחה רומנטית לשנינו בלבד (דגים+בשרים וכמובן קינוחים טובים
). חוץ מזה, הבנות המקסימות שלי (בלי וכלתי)
מתכננות לי יציאה של נשים בלבד למסעדת גורמה (אנחנו נוהגות כך בכל אירוע ויום הולדת של כל אחת מאתנו, כבר כמה שנים)
אצלנו כל סיבה טובה למסיבה
אממי'לה מתוקה, איך את מרגישה כילדה גדולה פלוס יום? כמו שאיחלתי לך "עד מאה כעשרים" אוסיף ש"ממאה ואחת אולי...תהיי בת עשרים ואחת"
מקווה מאד לראותך ביום ששי
אוהבת אותך (וכי מי לא ...?)

נֵנָה

New member
נאלצת להיפרד ממכם עד הלילה ../images/Emo24.gif

צריכה לנסוע היום לעזור לבתי ...(בעלה עובד היום מאוחר). ניפגש אחרי 21:00 . להתראות לכם ותודה על בקר נהדר, חמים ונעים
שלכם

bimbo.

New member
ננה יקרה, המון ../images/Emo49.gif לך ולאישך../images/Emo140.gif

שתהיו מאושרים יחד עוד שנים רבות, בכיף ובשמחה. אמן ואמן
ובאשר ל"בטלה" -את אינך מתבטלת. את נחה קצת משנים רבות של עבודה. אז קחי לך את הזמן שלך, נוחי, איגרי כוחות ואז, במרץ רב, לעיסוקים חדשים ומהנים. ומזל טוב גם לבן זוגך, ש"משתחרר" גם הוא.

maxima

New member
ננה שיהיה לכם מזל טוב....

והרבה אושר מסעדות ........אני לא מכירה.

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif מכל ה-../images/Emo23.gif על הברכות ../images/Emo24.gif

לאממי, בימבו ומקסימה
נכנסתי לפורום ומצאתי כל כך הרבה הודעות... עכשיו יש לנו בפורום גם קסם
וגם פלא
והשמיים הם הגבול ... איזה יופי לנו
ואז ירדתי יותר למטה וראיתי את ברכותיכן. שתבורכו גם אתן ברוב אושר ושמחה בחייכן ושנמשיך כולנו להינות ביחד מהחברות הנפלאה שנוצרה בינינו. אוהבת את כולכן יקרות שלי
לייצ'יק

ora11

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifליום הנישואין ננה../images/Emo65.gif

ננה ערב טוב רק עכשיו אני עוברת על ההודעות והנה אני רואה שמגיע לך מזל טוב X 2 ומה מאחלים לחתן ולכלה הרבה שנים טובות ויפות ביחד בריאות ונחת מהילדים והנכדים שתמצאו עניין הרי אתם בחופש שניכים ביחד וכל אחד לחוד. תהנו מהחופש עם הרבה אהבה. מכל הלב מאחלים לכם בעלי ואני.

נֵנָה

New member
wow אורה, גם אני רק עכשיו ירדתי

וראיתי את ברכתך. המון תודה לך ואני מאד מאד מקווה שבאמת נצליח להינות מה"חופש הגדול" הזה ונדע להעסיק את עצמנו ביחד ולחוד ... זה באמת לא כל כך פשוט, אחרי כל כך הרבה שנים של חיים במסגרת, פתאום אין לנו אף אחד על הראש להגיד לנו מה לעשות ושצריך לבקש, להסביר ולהתנצל על כל דבר שאנחנו רוצים ... רק שלא נעלה אחד לשני אל הראש ...

מנורה

New member
אמי שיר נחמ../images/Emo13.gifד

ואני מעדיפה לקום כל יום בבוקר עם שיר חדש בלב ומצטרפת אליך

izuizu

New member
צהריים טובים yaely../images/Emo39.gif

מאחר ואני מאלה רק קוראים {לפעמים כותבים} והבקר טוב היה מכוון אלי/אלינו מצאתי לנכון להחזיר לבקר טוב שלך . מה שאני יכול לכתוב לך "את גדולה" מוצא חן בעיני איך שאת מנהלת את הפורום . תמשיכי כך. כך צריכים לנהל פורום.

yaely2

New member
מנהל
izuizu, כמה נפלא לקבל הערכה../images/Emo47.gif

שלום לך,
ממש התרגשתי לקרוא את דבריך, כפי שכבר כתבתי הפעם היחידה שאף פעם אינני מתווכחת, זה כשאני מקבלת מחמאה. ובכל זאת, הרשה לי להודות לך על המילים היפות. בהמון הערכה יעלי

maxima

New member
ערב טוב כולם.........../images/Emo24.gif

עשיתי לי יום כייף היום ועכשיו אני כאן

למעלה