בוקר טוב לכולם ושאלה ליד ה

*שיר

New member
בוקר טוב לכולם ושאלה ליד ה../images/Emo96.gif

מתי אתם ממליצים להתחיל לחפש ולקנות את כל האביזרים ההכרחיים לקראת הולדת הצאצאים? הבנתי שצריך לקחת בחשבון שלידת תאומים בדר"כ מתרחשת בסביבות השבוע ה-36 ושגם לפני זה כבר קשה לזוז, שלא לדבר על מסעי שופינג
. אז מתי אתם עשיתם את כל הסידורים?

היי שירשיר בוקר טוב איך את מרגישה

ראשית היום בכל החנויות לא קונים אלא עושים הזמנה - לא משלמים אלא ביום שאת יולדת מתקשרים לחנות ואז הם מביאים הכל הביתה ואת משלמת לפיכך את יכולה לעשות הזמנה והיא תמתין עד הרגע הגדול שנית אל תהיי בטוחה שתלדי כל כך מהר למרות שאת בטח תגיעי לשבוע 35 ותרצי מאוד שזה יקרה אני יצאתי לחיפוסים בסביביות שבוע 34 כדי להשוות מחירים ולבדוק מה צריך ועשיתי הזמנה בשבוע 36 ולמזלי ילדתי שבוע אחר כך בקיצור אם נורא בא לך - צאי הסתובבי

*שיר

New member
צודקת...כמובן שהתכוונתי להזמנה ולא

ממש לקנות ולהביא הביתה ... טפו טפו טפו...
לא עושים דברים כאלה... ואם כבר מדברים על זה, למישהו יש רשימת קניות מומלצת לתאומים?

keren1

New member
שיר . להסתובב ולהתרשם תמיד

אפשר. את עוד לא יודעת איך ימשיך ההריון (האם יהיה לך קשה להסתובב צירים מוקדמים הכל יכול להיות). אני הייתי מתחילה לרחרח בחנויות להתרשם ממגוון המחירים ולאט לאט אוספת את המידע שנחוץ לך. באם את חושבת על חיפוש באזור המרכז יש לי המון המלצות (מעבר ללכת לשילב שגם שם כדי לבקר). כדי שתדעי שמגוון המחירים יכול להתחיל ממיטה ב- 500 ש"ח ועד לכמה אלפים. תארגני לך בראש כמה סכום עומד לרשותך ומשם תצאי לדרך. זה החלק הבאמת כייפי. תבלי

טל של 4

New member
לדעתי.........כמה שיותר מוקדם

שוב זאת דעתי, אני טיפוס יחסית פראקטי שלא מאמין בעין הרע (טפוטפוטפו
). נורא קשה להסתובב בסוף ההריון, רבים נמצאים בשמירה בסוף וזה עוד יותר מסבך את העניין, ולכן כדאי להתארגן כמה שאפשר מראש. מתי? אני בסביבות שבוע 25 התחלתי להתארגן, אבל אני לא קניתי כלום חוץ מבקבוקים ועגלה. אני מאמינה בהשאלות ממשפחה/חברים! ההוצאות כל כך גדולות והם גדלים כל כך מהר שלא נראה לי להוציא סכומים גדולים על דברים שבקושי מתבלים.

keren1

New member
שיר אם את גרה במרכז אני מזמינה

אותך לקפוץ אלי שבוע הבא אחה"צ להתרשם מהצמד חמד וגם להתרשם מרשימת ציוד שצריך. אשמח לארח אותך לקפה ועוגה (לא וירטואלית)

*שיר

New member
תודה קרן! ../images/Emo24.gif אשמח ל../images/Emo96.gif

אני גרה באזור המרכז (צפון ת"א) ואשמח לקבל ממך המלצות על חנויות שבהן אפשר לקנות. לגבי השאלות: לאחותי יש תינוקת בת שנה, כך שכל מה שהיא לא צריכה עובר ישירות אלי, אלא שמדובר בפריטים של תינוק בודד, כמו עגלת תינוק רגילה, סלקל אחד, מיטה ליחיד וכו´. אז השאלה היא האם זה טוב ופשוט צריך לארגן עוד אחד מכל סוג או שצריך דברים מיוחדים לתאומים?! ודרך אגב, לא ענית על השאלה שלי על סדנת השוקולד של מישי. הזמינו אותי לסדנה כזאת, ורציתי לדעת אם היה שווה.

keren1

New member
את הולכת לסדנא של מישי...

איך הגעת אליה (מסקרנות כי אולי מסתתרת פה עוד משהו במשותף) הייתי ונהנתי מכל רגע. אני בדיוק כרגע עושה מאמצים לרכוש שוקולד ולהתחיל להכין. חבלז חבלז חבלז

*שיר

New member
הגעתי לזה דרך בעלי...

העובד בחברת היי-טק צעירה אי-שם באזור עתידים. מארגנים שם מדי פעם כל מיני קורסי בישול (או הנחות לקורסים). לאחרונה אחד מהעובדים(
) היה בסדנה של מישי, נדלק, והחליט לארגן לחבר´ה בחברה סדנה כזאת. אז ישר חשבו עלי ושאלו אותי אם אני רוצה להצטרף
מיד עניתי בחיוב! לא אומרים לא לשוקולד!

keren1

New member
תתכונני לחויה מענגת בכל

החושים. מאד תהני. ואם את הולכת לסדנאות אחרות בבקשה לספר ולשתף

שיר שיר המלצה חמה

לפני ההמלצה אני גרה גם בתל אביב אז את מוזמנת בשמחה ואני מעבירה לך מסר אישי עם הטלפון שלי שם אוכל לפרט כי לגדל תאןמים בתל אביב שונה מאוד מבמקום אחר יש לי שתי המלצות חשובות לדעתי 1. לקנות עגלת תאומים מתפרקת -ל2 בודדות כי העיר צרה לפעמים מלהכיל עגלת תאומים וגם זה מאפשר לך ללכת אם צריך רק עם ילד אחד 2. לקנות סלקל שיש לו מתקן מתחבר עם גלגלים יש כאלה ואז הסלקל הופך לעגלה מצויין לחודשים הראשונים

*שיר

New member
וואלה../images/Emo35.gif לא ידעתי שיש עגלה זוגית

שמתפרקת לשתי יחידות בודדות. זה נשמע לי רעיון מצוין. לגבי הסלקל - זה בדיוק מה שאחותי קנתה ומתכננת להעביר אלי, וזה באמת יופי של דבר
. לגבי תל-אביב: אנחנו גרים ממש בצפון העיר (עבר הירקון) כך שזה לא בדיוק בתוך העיר ההומה. ובכל מקרה, אנחנו עכשיו מתחילים בחיפושי בית
צפונה יותר, במקום ירוק עם פחות פיח ועצבים. אני מאוד מקווה שנצליח למצוא משהו עד ללידה. אם כי אני לא שוגה באשליות ויודעת שזה די חסר סיכוי...
אבל עדיין אשמח לדבר איתך...

העגלות המתפרקות

בד"כ נורא רחבות כשהן מחוברות ולכן אני פחות ממליצה. מומלץ נדנדה מכאני (כזו שמותחים את הקפיץ והיא מתנדנדת חצי שעה בעצמה). זה נתן לי דקות יקרות של שקט. או לחלופין, טרמפולינה שניתן לנדנד אותה בקלות עם הרגל בזמן שמחתלים את התינוק השני. קניות כדאי לעשות מוקדם מאוד: אני הייתי בשמירת הריון משבוע 24 ! דרך אגב, ניתן לעשות הזמנה ללידה בכמה חנויות ובכל מקום לבחור מה שזול ומתאים. לא חייבים להתחתן עם חנות אחת לכל חבילת הלידה. סוגית הפרדה נוספת: בעירי, העיריה לא מסכימה להכניס תאומים לאותה כיתה, ומחייבת הפרדה החל מגיל 5. מה דעתכם? לי נראה שזו התערבות גסה בסמכות ההורים. מותר להמליץ אך לא לכפות. איך זה בערים שלכם?

*שיר

New member
OK, רשמתי לי גם נדנדה

נשמע רעיון טוב, אם כי לא ראיתי את זה אצל אף אחד מהחברים שלנו. נשמע כמו משהו שכדאי לבקש כמתנה, לא? שמירת הריון משבוע 24?! הצילו! OK, OK, אני מחר הולכת להתחיל את הסיור המקדים! אני לא מתכוונת להשאיר לבעלי את הכיף הזה לבדו!

נירית1

New member
שיר יקירתי רק תרגעי - אני למשל לא

הייתי אפילו רגע אחד בשמירה -ואני מקווה שגם את לא תהיי אבל צריך להתכונן לכל תרחיש, מה שחשוב הוא לדעת מה את רוצה עוד לפני שאת נכנסת לחנויות כי שם המוכרות ינסו למכור לך הכל! לגבי נדנדה - אני ביקשתי כזו במתנה ועוד לא השמשנו כי התאומות נורא קטנות (במשקל) אז בעתיד אני אוכל להמליץ עם היא טובה. דבר נוסף כל הציוד שאת לא צריכה לשבוע הראשון או שבועיים בבית את יכולה לבקש מתנה, מנסיון אנשים אוהבים להביא מתנות ושואלים בד"כ מה להביא. ואפרופו מתנות לנו יש המון ציוד מהילד הגדול וגם ציוד שקיבלנו ממשפחה וחברים - אז אני כמעט לא יודעת מה לבקש כששואלים אותי מה להביא, בקיצור כשמישהי שאלה את בעלי מה להביא הוא בלי לפקפק אמר לה טיטולים זה תמיד הולך והיא באמת הביאה לנו חבילות טיטולים של האגיס - אין ספק שזו הוכתרה כמתנה הכי שימושית

zimes

New member
אבל רק את ההכי פשוטה,

זו שמתקפלת ויכולה לעמוד מאחורי הדלת. אל תכניסי מפלצות -תופסות-נפח הביתה!

למעלה