בוקר טוב לכולם, יום שישי

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שישי

יש חיילים בדרכים? שתהיה להם דרך צלחה ולאלו שממשיכים שיעבור בקלות. שבת שלום לכולם

colibri

New member
בוקר ../images/Emo42.gif

לפולי החרוצה
על פתיחת שרשור הבוקר! אצלנו שני החיילים בבית, וזה כבר מרגיע. הכביסות אוטוטו מתחילות. לא בא לי לבשל הרבה היום... נשארו עוד כל מיני מאפים וחלביים וכאלה מהחג, רק להכין ארוחה בשרית כדי שגם לנמר המנומר יהיה במה לנעוץ שיניים (לא שהוא אכלן כזה גדול, ממש לא), וזהו. קופסת כריות נוגט ורוגעל'ך להשלמת התפריט המאוזן, ואנחנו מסודרים... ה"קטנקטנות" לא כאן השבת, אז עדיין שקט כאן. כמה שהכל יחסי. שתהיה שבת שלום
ואולי עוד נשתמע

שושנה ו

New member
בוקר אור של שישי ../images/Emo24.gif ../images/Emo195.gif ../images/Emo238.gif ../images/Emo9.gif

מקווה שהרבה נסיכים ונסיכות עושים דרכם הביתה ....
הנסיך המנומר שלי והמקסים יחזור היום בע"ה הבייתה מאילת .....
מאמינה שיחזור במצב רוח מרומם ומצברים מלאים ..... התקשר אתמול כדי לשאול אם אני רוצה קרוקס רגיל, או את נעלי האצבע של החברה .... כמו- כן וידא האם מס' הנעליים נכון ? .... כשאמרתי לו שאני שמחה שהוא חושב עלי גם כשהוא בנופש ...... ענה לי : "מי יחשוב עלייך אם לא אני ? השכן ממול" ? .....
אלה בדיוק המילים שאני משתמשת בהם...... טוף, נראה לי שמגיע לי שיחשוב עלי, אחרי שכל השבוע הייתי המרכזנית שלו .....
השאיר את המירס שלו בבית, ואני הייתי צריכה לענות לכל הצילצולים ..... ולעדכן את כולם בס' האייפון החדש שלו .....
מתגייסת יקרה- שולחת לך איחולי החלמה מהירה ורפואה שלימה לאחיינך וכן חיבוק חם לחיזוק .....
אדמוניתוש- מאמינה שחומי שלך יימצא את הכוכב שלו בשמיים ......
שויו- יופי שהנסיך שלך כבר בבית...תהני ממנו כמה שיותר ...
מעצימה- כל הכבוד לך שהעלית את המורל לנסיכתך וחברותיה ודאגת להן לכל טוב .....
קוליברי- כיף ששני הנסיכים בבית ....תהני מהם ותסניפי אותם כמה שיותר .....
וגם אצלי אני צריכה לדאוג לכריות למקסים שלי, אבל בטעם וניל .....
ליתי, סמדר, עומר, פיטנגו, מלכת הלבבות, עפרה, יםוגל, גליללאה, אילת, פולי, פנה, מגלית ....שיהיה לכן יום נפלא וקסום עם חיבוק חם .....
מקווה שלא שכחתי אף אחת ..... שיהיה יום נפלא, פורה, מוצלח, קריר, טעים ומקסים לכולם ליוצאים] לסוגרים, להורים ולכל בית ישראל באשר הם .....

מגלית

New member
בוקר יום שישי ../images/Emo140.gif

יומיים חופש...ואז יום העבודה... ושוב יומיים חופש.... וואלה, מתאים לי הסידור הזה
קוליברי, גם לי ממש אין כוח לבישולים היום...אז החלטתי על דברים שדורשים מינימום עבודה...עוף בתנור כזה... לתבל ויאללה - לתנור... האדום אמור לחזור היום, זה לפחות מה שהיה ידוע אתמול בבוקר, אבל מניסיון של כמעט שנה בצבא - הכל יכול להיות...כך ששוב מחכים לטלפון המיוחל. שתעבור עלינו שבת נעימה תשתו הרבה - חם מאוד בחוץ

מגלית מקווה שהאדום שלך בדרך ../images/Emo24.gif

כמה כיף לקבל אותו ברצף הא.. החגים והשבתות גם לי היה מתאים הסידור הזה קבוע!!! שתהייה שבת כייפית :)

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

סטודנטית א' שלי עוברת הבוקר בחינה מאוד גדולה ואח"כ תגיע הביתה. סטודנטית ב' מתחילה את תקופת הבחינות ולא תגיע הרבה הרבה זמן. ג'וניור לקראת חופש גדול וכבר מרגישים שממש לא לומדים בביה"ס. שנה הבאה מתחילות הבגרויות..... לא יאומן איך הזמן עובר. שבת שלום לכולם. יהיה חם. שתו הרבה.

בוקר טוב לכולם, אצלנו הבית נטול ילדים,

לנו יש תוכניות, ויהיה נעים ביותר נחגוג בקטנה יומולדת לבעל (לא כל קטנה, סרט הערב ומסעדה מחר בצהריים) למעשה הביטוי הוא בצימצום, החייל בבסיס אחרי שבוועת בבית, אמור להגיע בשבת הבאה, והוא מקסים אמיתי, ומספר סיפורים על הצבא שאני נהנית לשמוע, העקר שאומר שהחבר'ה טובים ומהבחינה הזו כייף לו. סיפר על קטע נחמד שהיה ומסתבר שבשמירות מאוד משעמם, אז הם לומדים דברים אחד מהשני, פעם לימד אותו מישהו על פרשת השבוע, ופעם פנה אלי ג'וני חבר וביקש ממנו שילמד אותו משהו, אז ג'וני שאל אותו אם מעניין אותו מלחמת העולם ה-2 ואז ג'וני שהוא מומחה לתקופה (על אמת, 3 הגברים שלי "חולים" על הסטוריה, ואני בטוחה שאם היו יכולים להפרנס מזה, היו פונים לתחום, כולל הבעל) החל בהרצאה, ואז הגיע המפקד שלו, ובקיצור יום אחד לפני ארוחה, ביקש מג'וני להעביר שיעור על קרב במלחמת העולם ה-2, והיה לו לא נעים, כי כל הסגל של הפלוגה הגיעו והקשיבו והוא היה נבוך מאוד, סה"כ טירון ופתאום התענינו מי הוא וכו'. והוא מאוד צנוע וממש לא מתבלט וזה לא התאים לו. אז אני קצת משוויצה עם המון
נכון שאסור לדבר, כי זה מביא מזל רע, אבל אני רוצה להאמין שזה לא נכון... היום ראיתי משהו שקצת חימם לי את הלב, הטייל שנימצא בסין אישר חברות בפייסבוק עם אחיו החייל, אצל אחרים זה נישמא טריווילי, אצלנו - לא, היחסים ביניהם כל כך שבירים, בעיקר מצד הגדול שתמיד גילה אנטי מאוד לצעיר, אבל ג'וני אפילו בשבועות אמר שהוא רוצה לדבר איתו כי מזמן לא דיברו... ניסינו ושלחי SMS,, אבל לא היה במקום שניתן, אמר שהיום יהיה אפשר, אמרתי לג'וני שיכול לצלצל אליו היום מהצבא ולא איכפת לי שזה ממש יקר. אז אולי יש קצת תיקוה, שיהיו יחסים נורמאלים...חבריים... חמים - ואז אני אהיה ממש מאושרת !!! לא מבשלת היום, לא אופה, הולכת עוד מעט לשיעור זומבה, ואחרי זה לבילויים, ברכות לסופ"ש קריר ונעים !

רוזנת ברכות לבעל../images/Emo65.gif נשמע כיף

לחגוג בצורה אינטימית זוגית..תהנו! ג'וני שלך גורם לך הרבה נחת איזה כיף שימשיך וינצנץ הטירון ! וממש כיף שהאחים חברים בפייסבוק ועד שהגדול יחזור כבר יהיו על אמת אינשללה..

צהריים כבר הגיע../images/Emo140.gif

לכולכן תודה על החיבוקים המנחמים שיהיה שבת שקטה ירוק שלי עדיין ישן ושתהיה נסיעה טובה לכל מי שבדרכים וכן שתו המון חום אימים בחוץ

למעלה