בוקר טוב לכולם, יום שישי

פולי44

New member
איזה מתוק החייל שלך!

גם אצלנו יש אחד שאוהב מאוד הסטוריה, מתבגר ב, הוא מכור לערוץ ההסטוריה וקורא ספרי הסטוריה ככה סתם...

אצלנו זה כל הגברים, לפני הגיוס שהיינו בלונדון

בעלי וג'וני היו במוזיאון המלחמה וגם בבונקר של צ'רצ'יל אני הייתי כבר בעבר , וגם בעלי אבל ג'וני ביקש... בעצם גם ג'וני היה שם אבל לא זכר.

סמדר בנ

New member
רוזנת, מזל טוב

לבעל וחגיגות נעימות. עם הגיל יש סיכוי שהיחסים בין הבנים ילכו ויתהדקו. עם זאת יש להביא בחשבון שלא כל האחים הם חברים

קשר בין אחים

כל כך מבינה. יודעת איך אני תמיד מתמוגגת כשיש דיבור ואחווה בין הילדים. ולגבי השוויץ... כולנו משויצים, וזה בכיף. גם אלה שכאילו מסתירים, לפעמים זה נופל להם מהכיס בלי ששמים לב

ל י ת י1

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gif

אצלנו שבת בלי האדום. גם לא בטוח שיש נוהל שבת במקום שבו הם עכשיו, עסוקים בכל מיני... לא מספיקה להגיב לכל אחת, קוראת את כולכן
שולחת חיבוקים למתגייסת (הצצתי באתר - מדהים!), לאדמונית - תמונה מקסימה, הילדון שלך ימצא את הכוכב שלו על בטוח
רוזנת, מזל טוב לבעל ותמשיכי להשוויץ בג'וני. ולכולכן
ושבת טובה ורגועה.

ע ו מ ר 4

New member
עוד קצת....

ושבת המלכה תיכנס..
אוהבת את השעות האלה. לא מחכה לחיילים...אני כבר מילאומיניקית...אבל עדין "מציקה"להם אם יושבים בסמוך אלי...בתחבורה הציבורית.לגולנציק אחד שהתיישב לידי...הצעתי את בקבוק המים הקפואים שקניתי רגע לפני שעליתי...והוא אמר תודה...אבל אני רק חייב לישון.
. עדיין מביטה אל הכומתה...התגים...יודעת לאן משתייכים אם אין תג יחידה ורק כומתה בצבע זה או אחר. אתן חושבות שזה סוג של מחלה?...ל"הציק" לחיילים?
לא הייתי עם התינוקות שלי מאז יום שני ומרגישה ממש מיתגעגעת אליהם...חסר להם שהם לא..מיתגעגעים
רוזנת ברכת
לאבא של נ...ולאבא של גריני....ומצא לי חן הסיפור על גריני.ויופי שהקשרים בינהם מיתחזקים...כי קשר טוב בן אחים זה הכי אחי. רק שנ"ץ רציני יעזור לי כעת. שתהא לכם השבת רגועה וטובה. שבת שלום

שויו

New member
שבת שלום ../images/Emo265.gif

שושנה, איזה ילד כייפי יש לך! אני מאמינה שחשב עליך לא בגלל שהיית מזכירתו.... בגלל שאת אמא שלו !!! רוזנת, מזל טוב לבעל וחגיגות נעימות לכם
אותי תמיד מרגש לשמוע על אנשים ובעיקר צעירים שאוהבים ויודעים היסטוריה... וטוב שהתבלט לו שם בין כל שאר הטירונים, למרות שהתבייש , קנה לו בודאי הרבה נקודות זכות.. סיפוריך על הקשר בין האחים מזכירים לי את בני, 3 הגדולים... ידענו ימים של "מלחמות עולם" בין הבכור לשני.. כולל אלימות פיזית ככשניהם נלחמים כמו שני תרנגולים המנפחים את נוצותיהם... השנים עוברות והם מתבגרים , משתנים, הכל נכנס לפופורציות אחרות... גם הריחוק הפיזי אצל הטיילים גורם להם לעיתים להבין דבר או שניים על ערכה של משפחה וקשר- דם - תמיד יש תקווה ! מגלית, מקווה שהטלפון כבר צלצל ואחריו הגיע האדום... אצלנו נפתחה עונת הרחצה בסערה.. הגדולים בים עם חברות וחברים.. הזאטוט רוקח שיקויים משונים בבריכה קטנה בחצר... והתחיל להשמיע אגב כך גם קולות של "גרגמל"... השיריו' המצחיק נסע לאסוף את
מבסיסה ובדרך שם את הנייד בתיקון... אח"כ נסעו לביתה... ושכחו את עצמם
.... ואת הנייד שצריך לאסוף.... אבא הוקפץ, והגיע על אופנועו לחברת הסלולר כשסגרו את הדלתות..התחנף לשומר וקיבל את הנייד המתוקן
.... מה לא עושים בשביל
??? שבת מבורכת ורגועה שאשר הינכן

סמדר בנ

New member
עומר, אהבתי את

התמונה שצרפת. כ"כ חמים וחמוד. במיוחד כף הרגל שמציצה מהשמיכה....

שושנה ו

New member
אז זהו שהנסיך שלי כבר חזר ....../images/Emo9.gif

חזר יחסית מוקדם ב- 30 : 12 .... בדיוק חזרתי מהחנות ....והוא חיכה לי הדלת הנעולה ....
למה ? כמובן איבד את המפתחות כבר מזמן ...אלוף המאבדים .....
נתן לי את נעלי האצבע של קרוקס....אמא'לה כמה מכאיבים לי בין האצבעות .....
היה רעב כמו זאב וטרף 2 פיתות עם שניצל .....
רוזנת- מזל טוב לזוגי שלך ...
שיהיו לו חיים מלאים ומאושרים.... שייהנה משמחת- חיים נחת וגאווה מהילדים , אושר ועושר, בריאות וכושר. שיגשים חלומות ומאוויים, שייהנה מבריאות ואריכות ימים, עד 100 כ- 20 . כל שיבקש- לו יהי !!!!!!!!!!!!!!!!!!
נצלו את הלבד ועשו חיים ...תתגאו בג'וני- גרין, יש על מה .....
ושהקשר בין ג'וני לאחיו יתחזק, כי אחי זה הכי אחי ....
גם לבכורי יום- הולדת בשבת..יחגוג בע"ה במוצ"ש במופע של קטורזה .....
עומר - תהני לך מהחופשה ....ושנ"ץ מהנה ונעימה .....
- לכל האמהות שנסיכיהם הגיעו ....תהנו מהם כמה שניתן....תסניפו הרבה, ולפנק....לפנק...לפנק....
שתהיה שבת קרירה, טעימה, שלווה ורגועה לכל בית- ישראל באשר הם .....

סמדר בנ

New member
שושנה, מזל טוב לבן

לא משנה כיתד חוגגים, העיקר לחגוג. לנעלי האצבע צריך להתרגל. יש לי חברה שהולכתץת עם נעלי האצבע של קרוקס ונשבעת שזה הכי נוח בעולם.

colibri

New member
ראיתם את המנומרים ב"קולה של אמא"?

חמודים... איזו נחת
(אמנם לא הגדוד של המנומר הפרטי שלנו, אבל בכל זאת...) יומולדת השבוע לחטיבה המנומרת, בטח עוד יוזכר כאן העניין. שבת שלום לכווווווולם

למעלה