בוקר טוב לכולם\ן.. יום נעים מממ... שקט כאן היום .. להתעורר..
ט טאKילה New member 17/6/03 #1 בוקר טוב לכולם\ן..../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif יום נעים מממ... שקט כאן היום .. להתעורר..
S Sefy New member 17/6/03 #2 התעוררתי ../images/Emo3.gif חם ולח ויש לי כאב ראש כבר יומיים לפחות בעבודה יהיה שקט היום, אין פה אף אחד
התעוררתי ../images/Emo3.gif חם ולח ויש לי כאב ראש כבר יומיים לפחות בעבודה יהיה שקט היום, אין פה אף אחד
1 12אניהיא New member 17/6/03 #10 ספי ../images/Emo25.gif אחרי זה אתה אומר שאני מיתגרה אבל גם חם וגם לח זה.....
S Sefy New member 17/6/03 #12 מה אני כבר אמרתי ? |צדיק כמלאך| לא אשמתי שהכל רטוב פה מהחום והלחות... והתמונה ששמת מראה בדיוק מה קורה לי עם קפה, פשוט מסוגל להרוג אותי
מה אני כבר אמרתי ? |צדיק כמלאך| לא אשמתי שהכל רטוב פה מהחום והלחות... והתמונה ששמת מראה בדיוק מה קורה לי עם קפה, פשוט מסוגל להרוג אותי
S Sefy New member 17/6/03 #16 לא חרם עליי ? לא ביזבוז ? ../images/Emo12.gif אני כמעט בתול! כמה עוד את יכולה למצוא בימינו?!
S Sefy New member 17/6/03 #23 עכשיו אני כי ההוא הלך ../images/Emo3.gif עכשיו אני, כי אין שום אופציה אחרת
1 12אניהיא New member 17/6/03 #26 ../images/Emo178.gif../images/Emo46.gif מי דיבר על בחורה? דברנו על בתולים להזכירך
S Sefy New member 17/6/03 #27 תראי... תשמעי... גברים פשוט לא מענינים אותי, לא יודע למה... לא רגע, אני כן יודע! אני פשוט מכור על גוף של בחורה
תראי... תשמעי... גברים פשוט לא מענינים אותי, לא יודע למה... לא רגע, אני כן יודע! אני פשוט מכור על גוף של בחורה
1 12אניהיא New member 17/6/03 #29 תיראה... תישמע... אם גברים היו מעניינים אותך בטח השורה הזו שלי לא הייתה ניכתבת מעולם