מעניין מי הופך אותן לאדומות... ואתה לבן? מה יעשה אותך אדום
S Sefy New member 17/6/03 #35 אני חף מפשע ../images/Emo8.gif מה עושה אותי אדום, זה... נראה לך שאני מגלה נקודות תורפה
1 12אניהיא New member 17/6/03 #40 מתי../images/Emo35.gif איך../images/Emo35.gif כמה../images/Emo35.gif ולמה../images/Emo35.gif וזה קשור לאיבר נשי?
מתי../images/Emo35.gif איך../images/Emo35.gif כמה../images/Emo35.gif ולמה../images/Emo35.gif וזה קשור לאיבר נשי?
S Sefy New member 17/6/03 #48 ../images/Emo24.gif Awww בוא נאמר שהעיניים מאד אוהבות את הנוף של השניים
1 12אניהיא New member 17/6/03 #58 יש ויש.... ספי יש שנימשכים לשפתיים, יש לעיניים, ויש את אלה שזוג שדיים עושה להם את זה כל אחד ומשיכתו הוא... אמרתי
יש ויש.... ספי יש שנימשכים לשפתיים, יש לעיניים, ויש את אלה שזוג שדיים עושה להם את זה כל אחד ומשיכתו הוא... אמרתי
S Sefy New member 17/6/03 #60 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif למען האמת אני אוהב את כל חלקי הגוף, אבל כל החלקים ביחד בלי היופי הפנימי של אותה בחורה, מוריד את כל הכיף
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif למען האמת אני אוהב את כל חלקי הגוף, אבל כל החלקים ביחד בלי היופי הפנימי של אותה בחורה, מוריד את כל הכיף
S Sefy New member 17/6/03 #65 אני מלוח לחלוטין ../images/Emo3.gif זה בגלל כל המלח והצ'יפס שאני אוהב לאכול