בוקר טוב לכולם...סוף שבוע מתקרב

אני קורא באופן קבוע את ממון, ומגלה הפתעות

כל הזמן משקרים לציבור, קבוע.
ולא רק ביבי שהכריז על הקמת שכונות, אבל כששר השיכון מכריז, ביבי מודיע שהוא מבטל את המבצע כי המבצע פוגע באמריקאים.

פעם טענו שהמסיכות חיוניות, אחר כך טענו שהן חסרות ערך, ושוב טענו שהן חיוניות, וכעת הולכים לבטל אותן (כי הם חסרות ערך? או כי רוצים לחסוך כסף על חשבון חיי אדם?)

לפני חצי שנה דווחנו על "בור" של 40 מליארד שקל שחייבים למלא אותו בהעלאות מחירים ומיסים.
היום נכנסו מעל 4 מליארד שקל מרווחים כלואים, והנה אנחנו עם עודף של 1.3 מליארד שקל שמחפשים מה לעשות איתם.
כנראה שהמורה לחשבון מתה אצלי בכתה א'......

והרווחים הכלואים?
לא מספיק שלמליארדרים עושים כל פעם "תספורת" על חשבון הציבור, הרי 130 מליארד שקל של רווחים כלואים, הם רווחים שלא שילמו עליהם אף אגורה למס הכנסה.
מה הולך פה ?
המדינה המופרעת ביותר בעולם. כשהייתי בשירות שילמתי 52% מיסים. והם קוראים לזה "מס שולי". חצי מהמשכורת שלי היא סכום שולי ? היום כגימלאי אני משלם 21% "מס שולי". שזה בכלל שוד לאור היום, הרי הכסף הזה נצבר על ידי משך 30 שנה ממשכורת ששולם עליה מס, אז אני משלם עליו עוד פעם מס ?
ואילו החברות שמרוויחות מאות מיליארדים לא משלמות מיסים בכלל, ורק 5% מיסים מכסימום על חלק קטן מהרווחים השוטפים.

ומוסדות השלטון לא מבינים למה שונאים אותם.
הם מתנהגים כמו בברית מילה: לקטנים חותכים והגדולים שותים יין ואוכלים עוגות.....

עמיקם10

New member
ראש עיריית תל אביב אמר שמחירי הדירות לא ירדו

בגלל מחירי הדירות בשטחים.
ולעומתו-
ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס לפני זמן קצר (רביעי) במליאת הכנסת לבנייה בהתנחלויות. בין השאר אמר נתניהו: "בנינו בחודשים האחרונים והוצאנו למכרזים אלפי יחידות דיור, אישרנו בנוסף בתכניות היסטוריות עוד אלפי יחידות דיור. את זה עשינו. זה לא היה קל לעשות. אבל עשינו את זה בשכל ובאחריות, ואנחנו גם עמדנו בלחצים מול הקהילייה הבינלאומית.

הוא גם הצהיר שלא יסלק את המסתננים מהשכונות

לדבריו 70.000 מסתננים זה לא איום דמוגראפי. כאשר 40.000 מהם נמצאים בתל אביב והיתר בערים כמו באר שבע, אילת ודימונה, שם הם מהווים אחוז נכבד בפשיעה.
ראש עיר רברבן וחסר שכל שלא ממש איכפת לו מתושבי השכונות.

בעיר תל אביב כולל יפו וכל הגרורות יש 404.750 תושבים, מכאן שהמסתננים מהווים כ-9.8% מתושבי העיר.

אם ניקח רק את השכונות שבהם נמצאים המסתננים , הם נמצאים בעיקר בשכונות : נוה שאנן (תחנה מרכזית ישנה), פלורנטין,שפירא, קרית שלום.
האיזור הזה נקרא "רובע 8" ובו יש אוכלוסיה 25.937 שהם 6.8% מתושבי העיר.

הבנתם?
על אוכלוסיה של 26.000 איש התלבשו עליהם 40.000 מסתננים שהרסו להם את החיים. 150% מתושבי השכונות.
ואגב, כ-1100 מהמסתננים הם חולי איידס ושחפת.
על אף החוק למניעת הסתננות, יש להם מסעדות משלהם ודירות לגור בהם ולחלקם עבודה, וכל זה בניגוד לחוק הקובע 5 שנות מאסר למי שמסייע למסתנן (החוק עודכן השנה).
היתר עוסקים בשוטטות ברחובות וגניבה מכל הבא ליד, ועימותים עם התושבים, וקצת הפצת מחלות.....

אבל בחלם כמו בחלם.

עמיקם10

New member
ומה הוא צריך לעשות עם 40 אלף איש?

חוץ מעצות..איפה השר הממונה. ? נתנו למשטרה לטפל בזה..כאילו שאין לה עבודה. יש משטרת הגירה. יש משרד הפנים. ומדינות אחרות מטפלות בזה.

עמיקם10

New member
שלב ראשון למי שלא נולד למדינה יהודית

ודמוקרטית
הממשלה תאשר ביום ראשון את החוק החדש למניעת הסתננות
15:36 13.11.2013
שר הפנים, גדעון סער, יביא ביום ראשון הקרוב לאישור הממשלה את הצעת החוק החדשה למניעת הסתננות. על פי הצעת החוק החדשה, המדינה תוכל להחזיק מסתננים במעצר למשך שנה, ללא משפט, ב"מתקן שהייה פתוח". על פי הודעת המשרד, לשוהים במתקן יסופקו צרכיהם הבסיסיים, אולם הם לא יורשו לעבוד. החוק הקודם למניעת הסתננות נפסל על ידי בג"ץ, בטענה שהיה לא מידתי. (שי דורון)

לא מדובר בכל החוק, אלא בסעיף אחד

הסעיף הדן בכליאה ללא משפט נפסל על ידי בית המשפט העליון וצריך סעיף חדש. החוק כולו נשאר כמות שהוא, והוא יציר תחילת 2013.
גם היום לפי החוק הנוכחי אסור לתת להם עבודה,לא מגורים לא הסעה ולא לסייע בשום דרך. העונש 5 שנות מאסר ולמי שזו לא פעם ראשונה, 15 שנות מאסר.

וגם ג'וחא פה

אני מחבב סיפורים על ג'וחא, ואף יש לי את הפסלון שלו כשהוא רוכב על החמור כשפניו לכיוון זנב החמור. למה ?
והמעשה שהיה כך היה:
ג'וחא (הוא נאסר-אל-דין) עמד ליד מסעדה, בעל המסעדה הזמין אותו פנימה, שאל מה הוא רוצה לאכול, והוא אמר שהוא רוצה איטריות בבשר. אכל ושבע ואף שם בכליו.
בסיום הארוחה הודה לבעל הבית ורצה ללכת, אולם זה דרש כסף. ג'וחא הסביר שאין לו כסף, ואיננו מבין למה עליו לשלם כאשר בעל המסעדה הזמין אותו לאכול, מכאן שהוא אורח שלו.
בעל המסעדה העלה אותו על חמור כשהוא יושב הפוך (עם הפנים לכיוון הזנב), וסובב אותו בכל העיירה להראות לאנשים את מי שסרב לשלם במסעדה.
ג'וחה עצמו די נהנה מכך שאחרי הארוחה שהוזמן אליה, גם לקחו אותו לטיול.....

והנה סיפור טיפוסי שהראה שלא רק ג'וחא היה טיפש, אלא כל הסובבים אותו ניחנו בטיפשות מעורבת בתמימות =
ג'וחה והמראה
יום אחד יוצא ג'וחה מהכפר שלו אל העיר ובאחד הרחובות הוא מבחין בחלון הראווה במראה גדולה.
ג'וחה מימיו לא ראה דבר שכזה. "הי האיש הזה דומה לאבא שלי" הוא אמר בכל רם ונכנס לחנות וביקש לקנות את התמונה המוזרה.

ג'וחה הגיע הביתה והעלה את המראה אל עליית הגג ושם בילה שעות מביט בעצמו במראה חושב שזה אבא שלו, ואפילו דיבר איתו.
אשתו של ג'וחה הייתה מאוד סקרנית לגבי מעשיו של בעלה בעליית הגג ולכן כשיצא סוף סוף מהבית עלתה למעלה ונזדעזעה .
כשחזר ג'וחה מיד האשימה אותו בבגידה. "ככה אתה מחזיק מאהבת בעליית הגג וחשבת שאני לא אבחין בה?" והחלה מכה אותו.

נכנסה השכנה. שמעה את האשמות ואת ההכחשות של ג'וחה ועלתה בעצמה לבדוק וכשחזרה למטה לחשה באוזנה של חברתה: "כמו שהיא נראית את לא צריכה לדאוג"

אבל המשיכו לריב ואז השכנה שחששה קראה לשוטר הכפר, גם זה עלה למעלה לבדוק ומיד ירד נעלב כולו: "אם יש לכם כבר שוטר מה קראתם לי?".

עמיקם10

New member
אם כבר ג'וחא..אז קראתי את 'תהילה' של עגנון.

תהילה היא צדקת שבסוף ימיה [בסוף הסיפור] נטרפת עליה דעתה מרוב ימים, ושום דבר אקטואלי.

למעלה