בוקר טוב לכולם..עם חיוך

shkedud

New member
עומר, לא נעים לי לגיד לך איזו אסוצי

אציה היתה לי כשלחצתי על התמונה שלך...

shkedud

New member
ומה שלומך, חמודה? גם כאן בחוף

הכרמל לא ירדה לה ולו טיפה אחת, אבל אנחנו נשארים אופטימיים

אנימו

New member
שקדוד - פויה../images/Emo6.gif אני דוקא נזכרתי

בבדיחה על אותו אחד שביטח עצמו וביתו מפני כל מרעין בישין: שטפונות , שריפות , פיצוצים וכד'. אבל ביטוח מפני רעידות אדמה לא עשה. נשאל : הכיצד???? ענה: רעידות אדמה , אני לא יודע לעשות......

shkedud

New member
אנימו, וזה מזכיר לי בדיחה על האיש

שהלך לפסיכיאטר וההוא שם לו כתם רורשאך* שאל אותו הפסיכיאטר: "מה אתה רואה כאן?" ענה לו האיש: "שדיים" (יסלח לי הפורום על הביטוי הגס . ש.) שולף כרטיס נוסף, ושואל: "ומה אדוני רואה כאן?" עונה האיש: "איבר מין זכרי " שולף הפסיכיאטר ת'שלישי ושואל: "ומה כאן?" עונה הפציינט: "זוג מזדווג" אומר לו הפסיכיאטר: "שמע, אתה סקס מניאק" עונה לו האיש: "מי הביא את התמונות, אני או אתה?" חברה' זה הכל בראש שלנו... *כתם דיו סתמי שמגישים לאדם שעושה מבחן אישיות. כל אחד רואה בכתם משהו אחר, אסוציאטיבית.(לפי עולמו הפנימי, כמובן)

מקסימה, מאחר ואני נוהג במידת הרחמים

הנה לך הקישור. אבל זה לא פותר אתכן, מחר ב- 09:00 בחינה חוזרת על רוטשילד לך לשקדוד וללאה. הבוחנת אנימו

מיכה , איתך הטעות, אני לא צריכה

לעשות מחר בחינה חוזרת, תקרא טוב טוב את הכתוב ששלחת, כתוב שם במפורש רוט-אדום ושילד- שלט, לכן קראו לו רוטשילד, גם אני כתבתי למקסימה את הפרוש הזה. הם כמעט משפחה שלי, כמעט ביום ראשון ,כמעט ביום שני וכן הלאה חה חה חה !!! אתה בטח מכיר את הבדיחה, אם אספר אותה אנימו בטח כמעט הורגת אותי, כמעט ביום ראשון, כמעט ביום שני.חה חה חה...................

נֵנָה

New member
לאה'לה, לי יש את היחוס להיות קרובת

משפחה לבן משפחת רוטשילד. אמנם לא משפחתו של הברון, אבל אולי בן משפחה רחוק... בת דודתי מדרגה ראשונה נשואה לבן רוטשילד והם חיים כל השנים בקיבוץ בדרום -דרום הארץ ...

maxima

New member
מיכה...טרחתי והתגלגלתי למטה..

ל-ט"ו בנובמבר ונזכרתי...
שבעצם כל מה שכתבת שם על רוטשילד ידוע לי זה מכבר

maxima

New member
מיכה......../images/Emo2.gif בחינה???????????

בבחינות אני מקבלת בלק אאוט

אנימו

New member
מיכה, בתוקף תפקידי אני מאצילה עליך

סמכויות ומתמנה ברגע זה לבוחן הראשי
אנא, דאג לכסא גבוה ומחברת ציונים וגם עט אדום. יכול להופיע בתחפושת של אריק איינשטיין ושות' מחידון התנ"ך ב"לול"....

למעלה