בוקר טוב לכולם, רואה שנהנתם (אני חו

thr7

New member
בוקר טוב לכולם, רואה שנהנתם (אני חו

אני חולה מזה 3 ימים ושמחה לראות שטעיתי בגדולללללללללל. א. ג'קו אוהב את מה שחששתי ממנו וזה כביכול ההליכה שלנו אחריו אז ממש שמחה שטעיתי. ב. בפעם הבאה כחו אותי אתכן, בכוח. אני בטח לא אדע מה להגיד והראה מטומטמת אבל נו שיהיה מה יכול להיות? ג. מקווה שבחיפה הוא כבר יגדיל את מספר השירים שלו, וכל מה שהוא ישיר יהיה טוב פשוט בכל מה שהוא נוגע הופך לזהב לא? ד. הייתי שמחה להיות כמו חלק גדול מכן , פתוחות, עליזות ובלי כל מיני מניירות אז שיהיה לכן יום נהדר .

שונית 7

New member
בוקר טוב לך:החלמה מהירה גם

אני חולה כנראה הדבקה וירטואלית קולקטיבית של הפורום.גם אני לצערי מרגישה כמוך לגבי הפתיחות ומנסה לאזור אומץ להגיע להןפעות במועדונים שמזמן כבר לא הייתי בהם

shongold

New member
בוקר טוב שונית מה שלומך

אני מבינה שאני סיימתי עם השפעת ואת נכנסת אליה..החלמה מהירה.

שונית 7

New member
בווקר טוב שון-ככה יפה להדביק אותי

וירטואלית?ד"אראיתי שאזרת אומץ והגעת להופעה :כל הכבוד ולמרות רשמייך הקשים מהמועדון זאת באמת נקראת תמיכה אמיתית !!!!!!

shongold

New member
וואי יו..אני מה זה מצטערת..לא

התכוונתי, אבל מה לעשות כולנו כאן ביחד באש ובמים על האדמה וגם בתאוצה מול ... וכן אזרתי אומץ וזה באמת לא היה קל, ולהגיד לא קל זה understatment, אבל עברנו את פרעה כך גם עברנו את זה...ובתקווה גדולה שזו ירידה לצורך עליה גדולה! ואת צודקת אין תמיכה אמיתית מזו מול גודל...הקושי...

שונית 7

New member
לא נורא סולחת בתנאי שתתני לי טיפ

על צמחי המרפא שהשתמשת בהם.חוץ מזה לגבי ההופעות אין ברירה נראה לי .יכול להיות שזה עניין של ביקוש אולי יש מקומות שעדיין חוששים להזמין אותו אבל בסה"כ היו רק 4 הופעות והענינים דווקא מתקדמים לטובתו כך שאני בטוחה שיהיו שנויים לטובה כל הזמן

shongold

New member
הטיפ שמו: ד"ר וינקלר - מהרצליה

פיתוח..כדי להיות בריאה צריך להשקיע.. אם תרצי פרטים נוספים תעבירי לי במסר אישי. וודאי שיהיו שינויים לטובה! צריך רק החלטות של היושבים על המדוחה לאן מתי ומה הרקע של המקום. ברור לי היום שלבחור נפתח הדלת אולי עדין לא בשלמותה אבל מכיוון שהוא מקבל תאוצה בענייני פרסום בחלק מאמצעי המדיה. וזה המקום והזמן שיפתחו עבורו עוד דלתות ואלה שעובדים מולו אם הם עושים עבודתם נאמנה חזקה עליהם שימצאו את הראויים.

Nova5

New member
בוקר טוב לכל המתוקיזות !../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

המשמיעות קול ועדיין שותקות אחרי פעילות יתר בשישישבת
thr, טלי כמה טוב לראות אותך כאן ועוד בבוקר, לך ולשונית החלמה מהירה -חחח טלי וטלי - איזה פיצול בוקר טוב, שון - אני עדיין מחייכת - איך מצאת איזכור שיווקי על ג'קו אתמול - גדול

thr7

New member
תודה

מקווה שעד חיפה כבר אהיה בריאה ואמיצה.:)

shongold

New member
נובה לה בוקר טוב

גם אני תמהה ביותר וחשבתי שעיני אינן רואות טוב..על החיבור של המוצר לנשוא!

שונית 7

New member
דווקא מדליק :ההשוואה בינו לבין

אוטובוס מיושן שהפך לבית חלומות יוקרתי

שונית 7

New member
סחטיין לך שמצאת איזכור שלו לא

במדורים הריליפ של בידור או דעות ומנסה למכור עוד רעיון:תלית סאדם זו לא סגירת מעגל בשביל ילד שאיבד את אביו בעקבות מלחמת המפרץ?

רנה6

New member
צהריים טובים לכן...

צהריים טובים לכן בנות...השבוע כפי שמסתמן לי, לא אהיה כאן הרבה...סיפרתי לכן שיש לי ארוע רב משתתפים ביום שישי וכבר היום התחלתי לבשל, להכין ולשים במקפיא... חייבת לשתף אתכן בתבשילי או שמא מאפים: פשטידת ברוקלי, פשטידת תרד, לזניה עם גבינות ורוטב עגבניות, פשטידת כרובית, ריוויולי ברוטב עגבניות...כמובן שיהיו עוד המון סלטים , בשרים , מרקים, עוגות ומנות אחרונות... אוקיי, יודעת שאין כל קשר לג'קו, אבל אם כבר העליתי את שמו כאן, מלמד שהוא בליבי תמיד

למעלה