בוקר טוב לכולם, רואה שנהנתם (אני חו

shongold

New member
אוי מון שרי ואיך אני אעמוד בזה...

להיות כאן בלעדייך אני מרגישה מחנק בגרוני...וחוץ מזה ומה איתי מילא כל המלוחים אבל על המנות האחרונות...אני לא יכולה לוותר...!

דורית41

New member
שונית,THR,וגם...אני-החלמה מהירה

וכמובן גם לכל יתר החולות בפורום.! גנרל חורף מתאכזר.
במקרה שלי,לא בדיוק תרם לי להסתובב עם חום ב2:30 בלילה ברחובות ת"א. רוצות תרופות?הרופא יעץ לי ככה: 2 ימי מחלה בביית,תרופות "רגילות" להצטננות,מרק עוף כמו של הסבתות, ופעמיים ביום אודטה מול הטלויזיה מתחת לפוך(לדבריו זה גורם למוח להיות בHOLD,ומצויין כשחולים). חלק מהתרופות אני מאמצת חוץ מהפוך ואודטה,כי הפורום תרפיה יותר טובה-ולא נדרשת השהייה למוח. (מקווה שאודטה לא משתתפת בפורום.....).

שונית 7

New member
תודה מצחיקולה את-מאמצת את כל

ההמלצות כולל פוך ופורום למעט אודטה ורמי קליינשטיין!!(גם אני מקוה שאודטה לא משתתפת

דורית41

New member
רק תיקון קטן!

על רמי קליינשטיין (בעעעעע כלשון עדידס)הרופא לא המליץ,כי הוא כזכור גורם לבחילות.....

שונית 7

New member
אני יודעת פשוט לא התאפקתי:הומור

שכזה.אני "מעבד "אותך נוסח נובה -תרופה הרבה יותר טובה

moon line

New member
אל תדאגי אודטה כרגע במצב של אכילה

וזה כידוע המצב היחיד בו היא לא מדברת

moon line

New member
לדורית, האם זה מוכר לך?

"מי אתם?","
(חוצניות מהחלל) מה אתם עושות פה?"
((מה נראה לכם..באנו לראות את אופנתהשיער האחרונה...) "תגידי בת כמה את?"
(מה'כפת לך, בת 85 )"למי באתם?
"(לג'קו) "הא ג'קו ..איזה גדול הוא" ושוב תודה לג'קו שבזכותו פילסו לנו את הדרך הארוכה....עד ..אליך! ג'קו מהלך קסם על אנשים!

shongold

New member
היי מוני מתי התחולל הטקסט המדהים

הזה. לפי הנוסח כמובן ב'סילבר' עם החברה ..המאד מחוננים..האם זה היה בתחילת הערב אמצע או סיומו?

moon line

New member
כמובן הטקסט המופלא הזה התרחש

בכניסה כשהיינו צריכות לפלס את דרכינו מבין עשרות בנות ובנים בני 15-16 שהיו בטוחים שאנחנו נחתנו מהמאדים. וכל השאלות האלו נשאלו באמת (גם חלק מהתשובות) זה היה נורא!.

דורית41

New member
עוד כמה- "הגיגים"להזכירך...

1)מה אתן דודות של דניאלה?(זו ההיא שם עם הכתר-חוגגת יומולדת...)-אז בכל זאת מי אתן? 2)יו....למה לכן נותנים להכנס כ"כ מהר?זה לא פיר. אבל....בנות.יש לי עוד משהו על הלב שאני חייבת לשפוך.
נכון שהמועדון לא מעוצב מדהים,היה מבאס בטירוף הקטע של הכניסה,נכון שהאוכלוסיה האנושית שם לא היתה "משהו" ,אבל..... בעל המועדון-משה-היה מקסים אתנו.נתן לנו להכנס הרבה בנות בבת אחתלמשרד,כשהוא בקש שנצא ואמרתי לו שזה בסדר ואין לנו כוונה "להתעלק",הוא אמר שברור לו לחלוטין והוא מבין מי אנחנו ...אחרת לא היינו נכנסות מלכתחילה. וחוץ מזה,תודו-המוסיקה באופן כללי היתה אחלה. ולגבי האוכלוסיה-בואו נעמיד דברים על דיוקם-ה46% מהקולות בגמר,הגיעו בחלקם גם מחתך אוכלוסיה כזה....

דורית41

New member
דניאלה ה ../images/Emo47.gif

בתמונות מההופעה באחד האתרים ראיתי תמונה שלה עם הכתר...

moon line

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכון איך יכולתי לשכוח את

השאלה "מה אתן דודות של דניאלה"?- רונג,דניאל לא דניאלה. "בחללית אהו במעלית אהו באתי לומר שלום"!

שריתה6

New member
לפחות קיבלנו מחמאות

אוי כמה זה נשמע מוכר . אבל את חייבת להודות שזה מחמיא להראות בת 20 כדאי לבקר שוב במועדון ...( בצחוק) לא מתקרבת יותר לשם.
.

למעלה