בוקר טוב לכולם

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכן היתה לי הארה

ביום שהיא התמוטטה היתי בהלם ואני חושבת שהיא חייבת לצאת משם היא ממש פוגעת בדינמיקה של הבית

דידי 9

New member
דידוש אני שמחה שהגעת למסקנה חחח

הבחורה דוחה ברמות של רוע האתי הזו

רק עכשיו נכנסתי לראות

קראתי על זה בסטטוסים. האתי הזאת מעצבנת, הלוואי והיא תודח כבר.

ליאורי13

New member
טוב זה לא חדש

מה שחדש זה, קרן וליהיא =התנהגות חדשה שלא בדיוק הולמת אותן עצם החיבור מתחילת התכנית לאתי זה מה ומוכיח עליהן המון !!!

didush100

New member
אתי הקנאית על הבוקר דואגת לשבת לליהיא

על הווריד. אתמול בן וליהיא התקרבו והיום אתי כבר מנגנת לה על המצפון. שזה לא יפה ולא מכובד ושזה ממש לא לעניין אבל דואגת להגיד לה בסוף שהיא ממש מפרגנת לה. פחחחחח ליהיא מסכנה התחילה לבכות היא כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמה

דידי 9

New member
היי דידוש:) אבל ראית איך קרן המדהימה הזו

ישבה וחיזקה אותה? ושמה לה מראה? ופירגנה? אין עליה! אין

didush100

New member
הי מותק

קרן יצאה מדהימה עכשיו. בוגרת ומפרגנת מכל הלב. זה מדהים איך היא פוגעת בול. ההעמדה להדחה עשתה לה רק טוב.

דידי 9

New member
קרן אדם טוב ומפרגן. לאורך כל הדרך, היא

הייתה נאמנה לעצמה, וחלק מהלימוד שלה, זה הכרה בפני מי זו אתי באמת. היא יודעת עכשיו הכי טוב מי זו אתי

ליאורי13

New member
רק חבל

שאת הרוע והצביעות היא כבר לא יכולה להסתיר את הרושם היא כבר עשתה את החותם היא תבעה בזכות עצמה (כאמור, צבועה,רכלנית,תככנית, קנאית ......)

ססטטוסים שיחת ליהי ואתי

ליהי מוטרדת שהיא הופכת לשיחת היום בווילה בשיחה בסלון, היא בוכה מול אתי כי מדברים עליה ועל בן מאחוריה גבה, ואתי מנסה לעודד אותה: "אין לך מה לבכות, אני שמחה שאת סוף סוף עושה צעדים... כמה את יפה, אל תבכי אתי לליהי: "את הכי יפה בבית" אנחנו ספרנו כבר שלוש בנות שונות שאתי חושבת שהן הכי יפות בווילה. אתי לא עוצרת שם וממשיכה: "את תצאי מפה ותהיה דוגמנית לבגדי ים. עם חוטיני". שווה. ליהי יכולה להפסיק לדאוג בנוגע לקריירה כמו תמיד אתי מחמיאה לכל אחת מהבנות ואומרת להן מה שהן רוצות לשמוע

didush100

New member
קרן תותחית התעצבנה על אתי

כי לא אמרה לה שליהיא בכתה ואומרת שאתי משחקת משחק כפול. קרן ממרגיעה את ליהיא ואומרת לה את האמת איזה יופי איך היא מפרגנת לה.

למעלה