בוקר טוב לכולם

didush100

New member
נכון

והיא ממש עושה את זה בשיטתיות היא ממש משחקת לאנשים בראש

niva99

New member
עינת, את מוכנה להרחיב קצת על הטקטיקה הזו?

סיקרנת אותי. מהי מטרת הטקטיקה הזו - מה רוצים להשיג דרכה?

עינת 1

New member
היי ניבה, דרך אגב הייתה לי חברת ילדות

בשם הזה,,,וזה מעורר בי געגועים... ראיתי את זה באיזושהיא תכנית טלוויזיה. זה לא משהו מודע, אתי לא מודעת ליכולת הזו, היא עושה את זה מתוך אינסטינקט. אבל הפסיכולוגים קוראים לזה over love כלומר להרעיף על האובייקט אהבה בכמויות רבות- להסכים איתו על כל ענייין, לפרגן לו על כל עשייה שלו, לתמוך בו בכל מצב ולומר לו בעיקר את מה שהוא רוצה לשמוע. התנהגות כזו גורמת לאובייקט להיות תלוי בך, לאהוב אותך ולהיות מקורב אליך, גם אם בתת מודע זה לא כך. הההתנהגות גורמת שהאובייקט ירצה להיות מקורב אלייך, כי הרי כולנו אוהבים את מי שאוהב ומעריץץ אותנו,... כמובן שתהייה נפילה לאובייקט ברגע שההתנהגות הזו אליו תיפסק. שימי לב לקרן, היא נשברה כי אתי לא מתנהגת אליה כבעבר - רצה אחריה, מרעיפה עליה מילות אהבה, מבינה, משתפת, מעריצה,וכדומה. אם אתי תפנה התנהגות של OVER LOVE כלפי דניאל, זה ישפיע רע מאוד על קרן. ויהייה פיצוץ. מקווה שעזרתי במשהו.

קשקשה9

New member
היי דידוש../images/Emo24.gif לאחרונה נראה כאילו את ואני

מחליפות משמרות פה
לא יוצא להיפגש

didush100

New member
אתמול בלילה היתה שיחה מדהימה בין קרן לליז

שתיהן ישבו ודיברו על עצמן ועל כל מה שהיה בניהן בבית. שיחה של 5 ש'

המשך סטטוסים

אתי מוטרדת מהיחסים בין ליהי לבן, אבל לא מהסיבה הצפויה אמנם בעבר אתי הפגינה רצון להיות עם בן, אבל מה שמפריע לה הוא החיבוקים והליטופים של בן וליהי בחדר הבנות: "זה לא נעים שיש גבר בחדר שלנו, בטח לא בלילה. אנחנו בלי חזיות ועם 'שורטס-תחת' ". יוני ממליץ לה להימנע מאי הנעימות באמצעות הומור: "זה שובר את שיחת קרן וליהי רן תופסת את ליהי לשיחת ניעור ועידוד קרן נעלבה מעט שהיא שמעה מאחרים שליהי בכתה על הבוקר: "יש דברים שדורשים שיחה אמיתית, ואני יכולה לתת לך את זה". ליהי בוכה שוב: "אתי משווה ביני לבין דניאל... גם ככה קשה לי עם זה". קרן בתגובה: "אין שום דבר רע במה שאת עושה. הכל נובע מקנאה" ליהי חושבת שהיחסים עם בן מפריעים לבנות בווילה קרן מנסה להסביר לה שזה לא מפריע לאף אחת, והבנות כנראה מקנאות בחיבה שהיא מקבלת: "אתמול שראיתי אתכם מחובקים, חייכתי לעצמי כמו סתומה. גם אני קינאתי, אבל מהמקום הכי טוב. אתי צריכה להבין שעליה לפרגן" ציר הרשע מתחיל להתפרק? קרן מתחילה להטיל ספק בחברות עם אתי: "אני מוצאת את עצמי חושבת בשביל שניים - 'מה אתי תגיד?'. פאק איט. כבר לא מעניין אותי. אני כן אוהבת אותה אהבת אמת, אבל יש דברים שאני חולקת עליה" "ליהי, את בחורה מדהימה" קרן במונולוג חוצב להבות: "אל תחשבי כל הזמן מה אומרים אחרים, למרות שגם אני במקום הכואב הזה. נכנסת לפה כדי ללמוד על עצמך ולשנות בעצמך דברים מסוימים כדי בסופו של דבר להשיג את מה שאת רוצה, וזו לא בושה... ובן הוא הכי מדהים שיש. יש לי איתו שיחות מדהימות

עינת 1

New member
היי מיצי, הקשר בין אתי לקרן

מתפרק רק בגלל שאתי החליפה את מושא אהבתה. כרגע היא "מאוהבת" בדניאל. ברור שזה כדי לחזק את מעמדה בבית, ולהינצל מהדחה. קרן נפגעה מאוד מהיחס העכשווי של אתי כלפיה, בגלל זה הקרע ביניהן. תקראי למעלה מה שכתבתי לניבה, על הטקטיקה של אתי.

היי, קראתי את מה שרשמת

אני מסכימה איתך. הסברת יפה את המצב לגבי אתי. אתמול היתה שיחה לדניאל ואתי. אתי אמרה לדניאל, שהיא תהיה בגמר ואיתן יבחר בה, שעוד לפני זה אמרה את אותו הדבר לקרן. כל פעם אומרת מה שהיא רוצה, כדי למצוא חן בעיני הבנות שמה. כשקרן ואתי יצאו החוצה, הן לא ישמרו על קשר. גם קרן אמרה, שהיו לה חברים כמו אתי, והקשר לא נמשך לאורך זמן.

למעלה