בוקר טוב לכולם

avigal23

New member
תשוב למירי:

אם את מספר שביקשו ממנו והוא התחמק, בהחלט לא נעים להגיד אבל עתידו לא מזהיר! אולי יהיו כאלה שיסכימו לרקוד אצלו פני שהם נהנים מהריקודים האלה,אבל כל אלה שמבקשים ורואים בתגובתו התנגדות יעזבו... ה"לוח בקשות לריקוד" לפי דעתי מאוד חשוב. ואם אני חושבת עכשיו,הייתי מציעה לאבי שישים לוח בקשות-האמת,ככה יהיה יותר קל להתחמק מבקשות הרוקדים.אבל בהחלט מה שלא יצא לו מזה זה שאם הוא יתחצק מכל הרשימה של הריקודים-בוא נגיד שלא יהיה כל כך טוב... כן,בהחלט,ביום שישי כתבתי ליום טוב מסר ובו ביקשתי ממנו לבוא להרקדה של בתיה. והוא הסכים. כל שישי שבת קיבלנו מסרים.וממי?אחד מהשני...ובסוף ממש דקות ספורות לפני שהתנתקתי יום טוב הצליח להשיג את בתיה,והנה התוצאה תהיה היום אצל בתיה.מקווה שיהנה,כולם יהנו וגם אני {אני תמיד נהנית}... את החוויות שיהיה ביום שני אוכל למסור ביום שישי-כמו תמיד כשאני נכנסת...אבל בטח יום טוב גם ידווח{אם ירצה}...יהיו לכם כנראה שני דווחים מהשטח...לכל מי שבא להתראות הערב...וגם לך מירי,להתראות...

בחירת מקום לרקוד

בזמנו, נגררתי לכל מקום שבת זוגי משכה אותי אליו. והיו מעט מאד פעמים שלאחר ההרקדה, או אף באמצע ההרקדה (כן, קרה שהלכתי באמצע), החלטתי שאצל אותו מרקיד לא ארקוד יותר, והיא לא התווכחה. אני לא גרופי של אף מרקיד ! כרגיל, כשאני מחליט ללכת לרקוד, רק ברגע האחרון אני מחליט לאן אלך, ולעיתים אף באמצע הדרך אני משנה כיוון
לדוגמא, אתמול החלטתי ללכת לרקוד, יצאתי לכיוון הדר-יוסף ומצאתי את עצמי בראשל"צ. אצל שמעון אסור (דווקא היה נחמד). לרוב, אני בכלל לא יודע מי מרקיד והיכן, זה גם לא מעניין אותי. אבל, אני כן יודע היכן ומתי מרקידים אלו שאני לא רוצה לרקוד אצלם. בכלל לא איכפת לי אצל איזה מרקיד אני רוקד. למעט כמה שאותם אני לא סובל, ואני יכול להצביע על הסיבות (רעש רמקולים, הגיגים ושירה למקרופון ועוד). בחירת מקום הרקדה תלוי לא רק במרקיד אלא גם באולם ובקהל - 1. רמקולים צועקים - אני שונא רעש חזק מידי. אני לא חושב שאני צריך להקריב את מעט יכולת השמיעה שלי בגלל ריקודי עם. לעיתים, אם הגעתי למקום בו הרמקולים צועקים, אני לא מתביש ומבקש מהמרקיד להנמיך את הווליום, מרקיד שלא מוכן, או שעושה "כאילו" והרמקולים ממשיכים לצעוק, יותר לא ארקוד אצלו בחיים !!! 2. מזגנים בקיץ - ולא רק שיהיו מזגנים, אלא שהם גם יופעלו ! מצידי, אלו שקר להם שיתלבשו חם. הרי אני לא יכול ללכת ערום בהרקדה, אם חם לי
3. מרקיד ששר ומבלבל את המוח - המרקיד אינו זמר, אם הוא רוצה להיות זמר שילך ויקליט כמה שירים, יש מרקידים שהמקרופון שבידיהם מביא אותם לשיר, להביע הגיגים מטופשים ועוד ... אני מעדיף מרקידים שמשתמשים במקרופון שבידיהם בצורה המינילית ביותר. לא הולך לשמוע את המרקיד הזמר, הולך לרקוד נטו. וגם לא אוהב שמרקיד מנסה להכריח אותי לשיר... כשאני רוצה לשיר אני שר בערבי זמר שהחברה שלי מארגנים. 4. יותר מידי רוקדים - לא אוהב צפיפות בריקודי עם, אני צריך את המרחב שלי. אוהב למתוח רגליים ולא לרקוד על "בלטה" אחת. מאידך אני לא אוהב להיות בחוג קטן מידי. לכן, המון פעמים קרה לי שהתחלתי ללכת לחוג מסויים שמצא חן בעיני. אבל עם הזמן כשאותו חוג נעשה פופולרי מידי, עזבתי ועברתי למקום אחר. 5. מבחר בנות זוג - בזמנו לא שמתי לב לכך, כי היתה לי בת זוג קבועה. אני מודע לבעיית בני זוג לנשים בריקודי עם. אבל מכיוון שאין לי כיום בת זוג קבועה (מתוך בחירה), יש חוגים שפשוט אי אפשר למצוא בהם בנות זוג, כל אחת מגיעה רק אם יש לה בן זוג צמוד. בכלל לא איכפת לי להחליף בנות זוג משך הערב. קרה שבסבב זוגות אחד רקדתי עם אחת, ובסבב השני רקדתי עם אחרת. העיקר שלא תדרוך לי על הרגליים

תקראו

רגע מהתחלה את כל השרשור הזה. שימו לב לתגובותיה של אביגל - כבר בהתחלה הביעה את דעתה, המפרגנת והלא ממהרת לשפוט לחומרה, כמו תמיד. לשם ההוגנות ולשם הבהרה, אביגל ציינה כי ידיעותיה על אבי פרץ אינן מידע אישי אלא אך ורק מהנאמר בפורום. שימו לב איך נדמה היה לאורך השרשור שאביגל מדי פעם סוטה מעט מדעתה ומשנה אותה - זאת לאחר כל תגובה שקראה - אביגל קראה את הנאמר, האמינה שהכותב מגיב לפי ידיעותיו - וכבר פה מתגלה תכונה מצויינת של אביגל, תכונה שאנשים נוטים לאבד עם השנים - האמונה, היכולת לתת לאחר ליהנות מהספק, בעוד שאנשים מבוגרים יותר נוטים להניח, אוטומטית, כי מי שמדבר איתם מנסה "לעבוד" עליהם. אז אביגל קראה את הנאמר, הפנימה ובחנה מחדש את המצב לאור הנתונים החדשים שהתבררו לה - עוד שתי תכונות מקסימות שלה, ששוב- אנשים נוטים לאבד תכונות אלה בשלב מסויים - ראשית, היכולת להקשיב לשני. להקשיב באמת, לא סתם לתת לדברים להיכנס מאוזן אחת ולצאת מהשניה (בהשאלה, כי מדובר פה על קריאה ולא על דיבור..), אלא לשמוע את הנאמר ולהפנים. שנית, בניגוד להרבה מאוד אנשים - אולי אפילו רוב האנשים בארץ (וכמובן שהפורום שלנו גם לא חף מכאלה, כמייצג את אוכלוסית המדינה נאמנה), אביגל אינה נאחזת בכח בעמדתה, גם כשהעובדות מראות אחרת. זו תכונה כל כך אופיינית של אנשים - לעמוד איתן, מחזיקים בדעתם, לא נותנים, חלילה, לעובדות לבלבל אותם. היכולת של אביגל להקשיב, והנכונות שלה לשקול שוב ושוב את עמדתה, ראויות להערכה. הלואי על כולנו. אביגל, אל תשתני!

ללא כל ספק !!

בדקתי היום עד עשר שנים לאחור. אבי פרץ בעשר השנים האחרונות לא הניח לוח בקשות באף חוג מחוגיו !!! לא כשהרקיד במשען ! לא ברעננה (בימי שלישי) ולא בהדר יוסף (חמישי)! אם כן (עדה) : "עניות דעתך" אמנם הוכחה כענייה. מירי.

למירי - דעתך כאן הענייה...

אני רקדתי בעבר אצל אבי פרץ ותמיד היה שם לוח בקשות אולי אתם את ודב לא בדקתם מספיק? בכל מקרה אצל איזה מרקיד יש היום לוח הרקדות? ואם יש אז הם מאד מאד בודדים...

אין לוח בקשות !!!

מירי כנראה צודקת !!! אין לוח בקשות אצל אבי פרץ (יום חמישי) בהדר יוסף, או שהלוח תלוי בגובה רב שלא ראיתי. אני מקבל גם את הקביעה : כדי להיות מעודכן במגוון הריקודים הרבים, רצוי לרקוד אצל מרקיד בעל טעם טוב ובלתי משוחד או שמפרגן יתר לעצמו. דבל´ה.

פלורנס1

New member
היעלמותך

שוגי ואני כבר דאגתי מדוע לא הגעת יחד עם הצוות כולל החברה לברנר וכעת אני יודעת את התשובה

פלורנס1

New member
לשוגי היה 10

לשוגי היה מאוד טוב עם חיים צמח , הרפרטואר מאוד דומה לזה של שמעון . אני אישית מאוד נהניתי.

לשוגי - אני מבינה שאת לא אוהבת

לא את אבי פרץ ולא את גדי ביטון - אז את מי את כן אוהבת? אם בכלל.

צליל ב

New member
זה לא ענין אישי

כנראה לא אוהבים את הסגידה שלהם לריקודיהם - כלומר את הריפרטואר שלהם. אין פה שאלה של אהבה אישית. כך הבנתי מחברי הפורום,

למעלה