בוקר טוב לכולם

שרונהה

New member
חונה כל שסק - מלמיליאן

טוב, גם מלמיליאן זה פאסה אבל השסק שסק תאווה לעיניים. בוקר טוב חמשושיםםםםםםםםם

סבאאורי

New member
מועדים לשמחה

טיסת נוסעים הנמצאת מעל הים התיכון משדרת הודעת "מצוקה" "מדבר קברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, איבדנו מנוע אחד ואנחנו מבקשים רשות לנחות בכל שדה תעופה במזרח התיכון לא כולל ישראל" - אין כל תשובה- "מדבר שוב קברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, איבדנו זה עתה גם את המנוע השני ואני מבקש רשות לנחות בכל שדה תעופה פנוי במזרח התיכון, לא כולל ישראל". - אין כל תשובה- "מדבר שוב קברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, אנחנו נואשים, איבדנו זה עתה גם את המנוע השלישי, אני מבקש דחוף, רשות נחיתה בכל שדה תעופה במזרח התיכון לא כולל ישראל". - עדיין אין כל תשובה - לבסוף הקברניט התפרץ לרשת האלחוטית: "מדבר הקפטן של טיסה 174 של סוריה איירלאנס, אנחנו טסים עם מנוע אחד בלבד והוא עומד להישרף כל רגע, אם לא ימצא לנו מיד מקום לנחות, אנחנו נתרסק, אני מבקש רשות נחיתה בכל שדה תעופה במזרח התיכון אפילו בישראל". לאחר מספר שניות נשמע בתא הטייס " שלום לקברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, מדברים ממגדל הפיקוח של שדה התעופה בן גוריון, אנחנו רוצים לעזור!" עונה הקברניט הסורי : " אללה הוא רחמן, בבקשה תן לי הוראות!" מגדל הפיקוח: האם אתה יודע עברית? הקברניט הסורי : לא! מגדל הפיקוח: או. קיי, אז בבקשה תחזור אחרי " יתגדל ויתקדש שמי רבה...."

מיקאלה1

New member
אתמול בערב שיחקתי עם הנכדים

אני הייתי הקטר הנכדה שלי החזיקה במכנסיים שלי מאחור והנכד הקטן החזיק לה במכנסיים. פתאום הנכדה שלי משכה אותי אחורה אני נפלתי עליה ורציתי לתפוש במשהו כדי לא ליפול עליה תפשתי את הטלויזיה כמעט הטלויזיה עפה עלינו מזל שלא בקיצור המזל שהבן הקטן נפל הצידה הנכדה חטפה מכה מקצה השולחן וירד לה דם ואני צנחתי על הרצפה בקיצור כולנו היינו בהלם. הבת שלי היתה בטוחה שהטלויזה הולכת ליפול עלינו זה היה מפחיד

odrie

New member
מיקה...את ממש ספתא זפתא

מזל גדול יש לכם...זהירות עם הקטנטנים, תאונות בבית קורות וצריך להזהר...

למעלה