אהבה
*אהבה - אבוד הבן בלי הבת (כמובן שגם הפוך) *לפני שהכרתי אותך חשבתי שהשוקולד הוא הדבר הכי מתוק בעולם *אהבה היא שיחה בארבע עיניים בשפה שאיננה כתובה באף מילון *יש אהבת אמת ויש אהבת עולם - אבל אהבתי אליך החזקה מכולם *אהבה זה משהו עצום שאי אפשר לתאר במילים אלא רק במעשים *אהבה זה לא משחק זה לא צעצוע - זה משהו חזק שעמוק בלב תקוע *אהבה היא כמו שפעת, אם נדבקת-נדלקת. אם חלית - מי רוצה להחלים? *אם אהבה היא צדק אנו שופטים. עם אהבה היא שלום אנו זוג יונים. ואם אהבה היא נצח - לבי שלך לעולמים *אהבה זה צבעים - גם עם הצבעים הכי עצובים אפשר לצייר תמונה שמחה! בעזרתך כמובן *לאהוב בלי לגעת זה כמו לאכול ולא לבלוע, לישון בלי לעצום עיניים, או להריח בלי אף *אהבה היא לא למצוא מישהו שאת יכולה לחיות איתו אהבה היא למצוא מישהו שאת לא יכולה לחיות בלעדיו *אהבה היא כמו ים, צריך לקחת הרבה אוויר לפני שצוללים לתוכה *אהבה היא התוצאה כשמחברים אותי ואותך *אהבה שווה משהו רק אם מקבלים אהבה חזרה, ואם לא, זאת מחלה *אין דרך לאהבה - האהבה היא הדרך לכול *כשאוהבים נותנים את החיים ובחיים נותנים אהבה *אהבה - מילה קטנה, עם פירוש גדול *יש דבר אחד יותר כיף מלאהוב - להרגיש נאהב *אהבה היא לנצח - אבל גם לנצח יש סוף *אהבה היא כמו סבון, כשלוחצים יותר מדיי חזק היא מתחמקת *אהבה היא כמו סביון - אם קוטפים אותה היא לא מגיעה לשיבה טובה *אהבה היא כמו אנגלית - בהתחלה שפה זרה *אהבה היא כמו מגנט - הפלוס נמשך אל המינוס *אהבה היא כמו נגינה - צריכים אימונים רבים כדי להיות טובים *אהבה היא כמו חלום - לפעמים קשה להתעורר ממנה *אהבה היא גל של תקוות וים של אכזבות *אהבה היא כמו הר גבוה... כשמגיעים לפסגה הכול מתגמד לעומתה *אהבה היא האסון המקסים ביותר שעשוי לקרות לנו *בידיי אנשים שנאהב יש כוח רב ביותר להכאיב לנו *אהבה היא כמו ברק - אי-אפשר שלא ליראות שוביניזם? אני לא חושב... האהבה כל-כך גדולה ! רק, אני רוצה לשאול שאלה - האם קיימת אהבת כמו במשפטים האלה? או שאהבה היא למטרות זוגיות בלבד? לפי דעתי המשפטים האלה קיטשים...מה דעתכם?