בוקר טוב לכולם..

יום מגוחך, אם אין לך חנות לשוקולדים ../images/Emo13.gif

אף פעם לא עניין אותי, כשיש אהבה חוגגים כל יום וכשאין אהבה, הכל נראה סתם בלונים ולבבות ושום כלום משמעותי....
אוח, קוסמת, מה הבאת אותי לכאן... כדי שאצביע בעד יום האכזבה הבינלאומי? לא, עדיף כמו שאמרה כאן מישהי, להתייחס ליום הזה כאל תזכורת - חפשו ותורו את הארץ, עד שתמצאו מקום מהמם להניח את ראשכם..................
מה שלומך, בתי?? האם החלמת, ולו קצת? האם התעוררת מחלום הזוגיות? האם נרדמת שוב? מה את רואה כשאת פוקחת עיניים? בא לך שוב.. עכשיו.. לצלול??

THE WIZARD 55

New member
צודקת../images/Emo25.gif

בדיוק ככה אני חושבת... עדיין חולה אימי היקרה
חלום הזוגיות, זה החלום הכי יפה בעולם.. הערגה, התשוקה, התאווה, האהבה הכנה והעמוקה .. הגדרת את זה הכי טוב...לצלול... אין כמו צלילה במעמקי אוקיינוס האהבה, והמחשבה שגם אם תטבעי תקבלי הנשמה מיידית... ומה שלום ליבך?..

חיפשתי לך את "צוללת" של אפרת בן צור

ולא מצאתי
תשלחתי לי מסר עם המייל שלך, ואשלח לך בקובץ.... בינתיים שיר של הבחורה המדהימה הזאת, על מה שהכי מעניין אותה ואותנו...
הרגישי טוב יא קוסמת שברירית!!!

THE WIZARD 55

New member
אוי איזה טלפאתיה..

כשרציתי לשים שיר בשרשור הזה כהרגלי.. התלבטתי בין השיר הזה, אבל כשסלין דיון שרה אותו.. לבין השיר...I CANT LIVE IF LIVING IS WITHOUT YOU 2 שירי אהבה ענקים.. אני עדיין מחפשת את השיר...עוד לא מצאתי...לא סגורה.. והנה [email protected] ליבי איתך

מוחמד5

New member
../images/Emo9.gif

השנה אני נחלק את האהבה בין שתי נפשות. האישה והילד . אחלה חגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

NELLY

New member
אהבה

*אהבה - אבוד הבן בלי הבת (כמובן שגם הפוך) *לפני שהכרתי אותך חשבתי שהשוקולד הוא הדבר הכי מתוק בעולם *אהבה היא שיחה בארבע עיניים בשפה שאיננה כתובה באף מילון *יש אהבת אמת ויש אהבת עולם - אבל אהבתי אליך החזקה מכולם *אהבה זה משהו עצום שאי אפשר לתאר במילים אלא רק במעשים *אהבה זה לא משחק זה לא צעצוע - זה משהו חזק שעמוק בלב תקוע *אהבה היא כמו שפעת, אם נדבקת-נדלקת. אם חלית - מי רוצה להחלים? *אם אהבה היא צדק אנו שופטים. עם אהבה היא שלום אנו זוג יונים. ואם אהבה היא נצח - לבי שלך לעולמים *אהבה זה צבעים - גם עם הצבעים הכי עצובים אפשר לצייר תמונה שמחה! בעזרתך כמובן *לאהוב בלי לגעת זה כמו לאכול ולא לבלוע, לישון בלי לעצום עיניים, או להריח בלי אף *אהבה היא לא למצוא מישהו שאת יכולה לחיות איתו אהבה היא למצוא מישהו שאת לא יכולה לחיות בלעדיו *אהבה היא כמו ים, צריך לקחת הרבה אוויר לפני שצוללים לתוכה *אהבה היא התוצאה כשמחברים אותי ואותך *אהבה שווה משהו רק אם מקבלים אהבה חזרה, ואם לא, זאת מחלה *אין דרך לאהבה - האהבה היא הדרך לכול *כשאוהבים נותנים את החיים ובחיים נותנים אהבה *אהבה - מילה קטנה, עם פירוש גדול *יש דבר אחד יותר כיף מלאהוב - להרגיש נאהב *אהבה היא לנצח - אבל גם לנצח יש סוף *אהבה היא כמו סבון, כשלוחצים יותר מדיי חזק היא מתחמקת *אהבה היא כמו סביון - אם קוטפים אותה היא לא מגיעה לשיבה טובה *אהבה היא כמו אנגלית - בהתחלה שפה זרה *אהבה היא כמו מגנט - הפלוס נמשך אל המינוס *אהבה היא כמו נגינה - צריכים אימונים רבים כדי להיות טובים *אהבה היא כמו חלום - לפעמים קשה להתעורר ממנה *אהבה היא גל של תקוות וים של אכזבות *אהבה היא כמו הר גבוה... כשמגיעים לפסגה הכול מתגמד לעומתה *אהבה היא האסון המקסים ביותר שעשוי לקרות לנו *בידיי אנשים שנאהב יש כוח רב ביותר להכאיב לנו *אהבה היא כמו ברק - אי-אפשר שלא ליראות שוביניזם? אני לא חושב... האהבה כל-כך גדולה ! רק, אני רוצה לשאול שאלה - האם קיימת אהבת כמו במשפטים האלה? או שאהבה היא למטרות זוגיות בלבד? לפי דעתי המשפטים האלה קיטשים...מה דעתכם?

THE WIZARD 55

New member
קיטשי נלי..

כי אהבה אמיתית זה משהו שמילים לא יוכלו לתאר זה דבר ענק שאין לו הסבר.. אהבה אמיתית אף פעם לא תגמר.. ברית בין לבבות ונשמות תאומות שלא ניתן להפר

../images/Emo190.gifתהנו..

אני מצאתי דייט ליום האהבה המגוחך הזה. אחלה דייט. ערבי מקצה העולם
כלומר, מקצה המדינה הזו. חחח שיהיה לכם אחלה יום אהבה.

פספורט

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי...

מסכן הערבי , למה זה מגיע לו ? אחרי הפגישה הוא יבקש מקלט מדיני בעזה....

למעלה