בוקר טוב לכולם
היום

desertm

New member
בוקר טוב ומבורך! חייבת להשוויץ!!

בשבוע שעבר הנכדים החליטו שרוצים להשאר אצל הסבים לסופשבוע. בשבת הכנו יחד פסטה, לפי המרשם של אינגדי. הזאטוטים שמחו, ויחד, תוך כדי משחק, הכנו סיר גדול של פסטה. המתכון הבסיסי של אינגדי: 350 גרם קמח פסטה 3 ביצים כף שמן זית מלח הכיטוב במערבל, אח"כ לעטוף הניילון נצמד וחצי שעה במקרר. בישול קצר והוספת הרוטב האהוב (אצלנו זה פסטו או תערובת של שמן זית, שום ואורגנו).
 

נופר א

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo41.gifוואוו איזה יופי!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

את צריכה וחייבת להשוויץ כל יום!!! יש לך עוד תמונות? ומה זה המתקן ששמתם עליו את הפסטה? וברוכה הבאה
 
מקסים ../images/Emo39.gif

איזה מתקן מקסים לתלית הפסטה. הייתי עם desertm בשלוש סדנאות ובכל פעם מתפעלת מאיכות הבישול שלה.
 

desertm

New member
אוווו! המתקן!../images/Emo79.gif

טוב, זה מתקן שקניתי פעם כשטיילתי במדרחוב בבאר-שבע, באחד הדוכנים. במשך שנים השתמשתי בו לתלות מגבות באמבטיה, אבל לאחרונה החלפנו אותו במתקן אחר, שטופס פחות מקום, והישן נשאר מיותם. כשהכנו את האיטריות חשבתי על מה לשים אותן לייבוש, ואז נחתו העיניים על המתקן המיותם(שחשבתי בכלל מה אעשה איתו), וזה הסיפור.
 

נירהמ1

New member
איזה יופי - ופסטה היא המומחיות../images/Emo45.gif

היחידה שלה. היא עושה המון דברים אחרים נפלאים כמו: עגבניות מיובשות, אנטיפסטי מצויין, פסטו (ומה לא?).
 

נירהמ1

New member
חסרה מלה בכותרת - הכוונה היתה

ופסטה היא לא המומחיות היחידה שלה.
 

נופר א

New member
../images/Emo51.gifעל התשובה בקשר למתקן

חשבתי שזה משהו לעיתונים ממש לא הבנתי מה זה, איזה רעיון טוב מצאת לו למתקן, ממש מעולה להניח ככה את הספגטי. ונירה כתבה שיש לך עוד מומחיות פרט לפסטה,אז נשמח ללמוד ממך
 
למעלה