בוקר טוב לכולם
יום רביעי, אחי

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gifיום רביעי, אחי

הכי הכי קשה שלי במשך השבוע. (בשבוע רגיל) מאחלת לכולנו יום נעים ופורה.
יעלי

../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

אני אצה רצה לויצ"ו קבעתי עם מתנדבת חדשה שהצלחתי לגייס לארגון.... ת'ראות מאוחר יותר

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ,

בוקר טוב אבל ממש לא טוב ליהודים ...ונונו יוצא לחופשי וכל העולם קירקס אחד גדול

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif בקר טוב ויום נעים ../images/Emo39.gif

כמה נעים לראות אתכם על הבקר
כן, גם לי יש טעם לא טוב מהסיפור הזה של וענונו. כמו שאמרת אממי, קרקס אחד גדול, גם כאן וגם בעולם. אין מלה אחרת לתאר את זה. אוהבת אתכם

ממש קירקס, עשו ממנו גיבור תרבות

במקום לשחרר אותו בשקט ושישקע בתהום הנשיה....

bimbo.

New member
חונה'לה, יותר גרוע...../images/Emo10.gif

עשו ממנו "גיבור שלום", שלא נדע.
כאילו חסרות לנו צרות

offe

New member
בוקר משהו משהו ../images/Emo42.gif

בוקר מצוין לכל הצופים, אתמול הייתי בתערוכת בילדינג בגני התערוכה - כל מה שקשור לבניה ועיצוב. סוף סוף פתחו את הבניין המרכזי ושם הייתה תצוגה מאוד נעימה לעין ובכלל היה כייף להסתובב שם. כך מגישים לקהל תערוכה, לא כמו שהיה כל הזמן - שתמיד חזרתי הבייתה בהרגשה שלא היה נעים להסתובב. מי שמשפץ או בונה, ממש כדאי - פתוח עד 22/4/04. לי היה קצת כאב לב, אך כל מה שעושים - אסור להצער, כי ראיתי מספר דברים שיכולתי להשתמש בהם בביתי. אבל מה זה רהיטים, חפצים, לעומת האדם החי בבית ונעים להיות בחברתו הוא. יום מכייף ושקט מכל סערות, טענות, ביקורת, בואו נחזור לימינו הטובים והנעימים.
offe

נֵנָה

New member
אופי ../images/Emo24.gif יופי שנהנית ../images/Emo6.gif

תגיד, כמה זמן צריך לדעתך כדי לעבור את הדברים העיקריים שבתערוכה שרלבנטים לאנשים מן השורה ולאו דוקא בעלי מקצוע?

איפינקה כשקראתי את המשפט:

"לי היה קצת כאב לב, אך כל מה שעושים - אסור להצער, כי ראיתי מספר דברים שיכולתי להשתמש בהם בביתי." חשבתי לעצמי שאצלי זה תמיד אותו דבר, אחרי שאני קונה או עושה משהו אני רואה משהו שמוצא לי חן יותר ומצטערת....אבל למזלי - רק לרגע...אחותי האדריכלית הזמינה אותי לתערוכה אבל הייתי עסוקה באותו בוקר ולא הצטרפתי אליה, אבל היא תמיד אומרת שכל הזמן יוצאים אביזרים חדשים ופטנטים חדשים...ומזל שכלך- אחרת אנשים היו קונים ריהוט ואביזרים לכל החיים....וממה עמך בני ישראל היו מתפרנסים?(

redredole

New member
בוקר טוב לכולם

בשבת האחרונה נסענו להר הלל לחפש את אדמונית החורש, פרח יפיפה שעכשו זה זמן פריחתו. הגענו לשמורה ושם מאות אנשים מסתובבים כמונו ומחפשים את הפרחים, יש מעטים שם. כל הזמן כולם שואלים את מי שפוגשים ראיתם? מצאתם? ולבסוף זה הגיע, הפרח נמצא.

redredole

New member
אדמונית החורש

זה כל השיח שימו לב לגוגלו לעומת הנעל שבתמונה

pazi66

New member
פורום יקר, הרשתי לעצמי הופעת אורח

על מנת לשתף אותכם בתצוגה םפקטקולרית שמאד רציתי שתהנו גם אתם ממנה חשוב מאד מערכת שמע בפעולה ד"ש לכולם

למעלה