בוקר טוב לכולם
יום רביעי, אחי

מנורה

New member
שלום חברי היקרים../images/Emo140.gif

רק כרגע התפנתי להציץ לקרא ולענות. קודם כל ברכות ובהצלחה לגיוס לנכדה של בימבו
לתומר הנכד של ננה שיעבור בקלות הנתוח.
ננה תהני בסדנאות ותשתפי אותנו. כמה טוב לעשות דברים שאוהבים. רררד איזה יופי של פרחים. פזי כמה נחמד שאתה מבקר וחושב עלינו. ובכן הברכות שלכם חבריםלהצלחת הטיול עזרו היה מהנה מאד. וכמו שהפלאות של עליזה אמרה היה באמת מאד קר בגולן אבל אני למודת ניסיון והיתי מצוידת ובאמת מי שלא עשה כך קפא מקור. איזה אוויר צלול כיין, איזה פריחה וזרימת מים. הינו בהר בנטל בקופי ענן מקום מקשיף על כל אזור הגולן עד קונטרה אחר כך עלינו לכס בשנית והשקפנו על חמת גדר וגבול ירדן ירדנו לכפר השלום והשקפנו על הכנרת היה ערפילי אבל נעים. ארוחת צהרים מצוינית על טהרת הדגים אכלנו בהאון והסטלבתנו עם כוס קפה על שפת הכנרת המלאה ועולה על גדותיה. איזה כיף נירוונה. כנסנו לשמורה החדשה בנחל חרוד קניון בזלית ונחל עמל. ומשם עיפים אך מרוצים היגענו הביתה.

yaely2

New member
מנהל
רדרדול אתה גדול. לכולם ולמנורה../images/Emo42.gif

שלום לכולם
התגעגעתי והגעתי. מנורה חמודה תודה על החיבוק ועל הפרח, אני חופשיה רק ביום חמישי וכמובן שישי. ביום רביעי למדתי מעשר בבוקר עד שעה שלוש וחצי, מסמסטר ב' אני לומדת עוד 3 שעות כלומר משעה 16:00 - 19:00 ובשעה 20:00 יש לי חוג דרמה. אני מתנחמת בזה שהשנה מסתיימת בעוד שישה שבועות. ולאוהביי אהבה ממני יעלי

yaely2

New member
מנהל
רדרדול חיבת להוסיף מילה../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

רדרדול יקר
ראשית הצילומים מרהיבים, אך מעבר להם אני אישית רוצה להודות לך. אני חלשה מאוד בבוטניקה, לכל טיול אני לוקחת מדריך צמחים. מעניין, דווקא משום שאני חלשה בזה אני נוטה לשכוח את שמות הפרחים והאילנות שאני נתקלת בהם. תצלום הפרח, והשם לידו מאוד יעזרו לי בכל פעם שאשכח. ועל כך תודתי יעלי

yaely2

New member
מנהל
אמי חמודה, אני מתה על שירים עבריים

אמי יקרה
האתר נפתח אך אני לא מצליחה לשמוע יעלי

offe

New member
קדם יום העצמאות ../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

הנה הולך וקרב יום העצמאות, מה אנחנו מרגישים, בוודאי ובוודאי היינו רוצים לשנות שתהיה לנו באמת עצמאות ונשב תחת גפננו ותחת תאנתנו בשלווה/ כולנו נשנה את ארצנו (כתיבה שלי) אתה, אני, אתם, כולנו לא נשב בחיבוק ידיים. אתה, אני, אתם, כולנו נשנה בשנות אלפיים. אתה, אני, אתם, כולנו לא נשקוט על שמרינו. אתה, אני, אתם, כולנו נאמר מספיק, דיינו. אתה, אני, אתם, כולנו נחליט על הטוב, נמגר הרע. אתה, אני, אתם, כולנו לא ניכנע ונקבל כל גזירה. אתה, אני, אתם, כולנו נמחק המר, נגיע רחוק. אתה, אני, אתם, כולנו נהפוך ארצנו לדבש מתוק. אתה, אני, אתם, כולנו נשיר את שיר חירותנו. אתה, אני, אתם, כולנו נעשה זאת ביום עצמאותנו. לא סתם אמרו חז"ל "זו הארץ שלי ואחרת אין לי". חיבוקי offe

yaely2

New member
מנהל
אופי שלום. השיר ממש יפה לו יהי../images/Emo28.gif

zigd

New member
שחרור וענונו ../images/Emo54.gif

ערב טוב יקירי: שבתי לביתי לאחר יום עמל , יום אשר החדשות בטלביזיה וברדיו זיעזעו אותי ואולי עוד רבים במדינה . זוכר אני את אותו יום בו נתפס מרדכי וענונו , שמחתי היתה ללא גבולות , ולפתע היום לאחר שמונה עשרה שנות ישיבה בבית סוהר שוחרר האיש ממאסרו , ויצא לחופשי, אין לי כל התנגדות , אדם שנעצר, נשפט, ואת עונשו מילא, ישוחרר מהכלא , אולם הרעש שנעשה סביב זה רדיו ,טלביזיה , ותחנות זרות סיקרו את האירוע. זעמתי על כך . רגע, רגע, רגע, חשבתי לעצמי, היתכן כי מדינת ישראל הנחשבת למדינה נאורה תאפשר לעשות רעש מדבר כזה , היתכן כי מטומטמים אנו , ולפתע עלתה במוחי מחשב אולי. אולי המדינה היא זאת המאפשרת למרדכי וענונו לעשות את הרעש הזה , על מנת לתת לעולם , ולשכנותנו בפרט , להבין , אין מה להתעסק עם מדינת ישראל יש בידינו נשק גרעיני ( לא על מנת להשתמש בו ) הרתעה בלבד . בואו ונראה היעשה הרעש הנ"ל כותרות בימים הקרובים ? .
זיגי

yaely2

New member
מנהל
שלום זיגי רעיון מאוד מעניין../images/Emo54.gif

שלום זיגי
, כשניגשים לארכיון הממשלה ופותחים מסמכים מישיבות ממשלה סודיות משנות ה 50 המוקדמות, (היום כבר אפשר לקרוא חופשי), מגלים שכל קשר בין תוכן המסמך הכתוב, לבין מה שכתוב בעיתונים באותה תקופה מקרי בהחלט. אמרו לעתונאים לא מה שהיה, או מה שמתכננים, אלא מה שרצו שהציבור יחשוב. אתה צודק, יש אפשרות שמאכילים את העתונים מה שהממשלה רוצה שייכתב, ולא את האמת. יעלי

emmy5

New member
אופינק'ה השיר שלך מקסים ../images/Emo24.gif

במיוחד היום ,אני יותר מאוהבת בארץ המתוסבכת שלי

למעלה