בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

מה שלומכם? אצלי קצת לחוץ היום. הבכור שלי חזר אמש מבי"ח , חטף התקף אמטמה עם שפעת קשה. מדהים לראות איך עם כמה שהם גדלים, תופסים גובה,הופכים לדעתנים ואסרטיבים, ומצמיחים אפילו זיפי זקן, הם נשארים ילדים קטנים של אמאל'ה, כשהם לא חשים בטוב... מדהים, כמה חוסר אונים יכול להיות כשאדם חולה. שכולנו נדע רק בריאות, בריאות ושוב בריאות. מאחלת יום נפלא, שימרו על עצמכם, ו...אנחנו כאן עבורכם, אתם יודעים. מחבקת אתכם, ארי.

ninga 3

New member
../images/Emo66.gifבוקר נפלא לכולם כאן ובכל העולם../images/Emo140.gif

בוקר ויום נפלא לכוווווולם../images/Emo140.gif

אוי ארי רק עכשיו אני רואה מקווה שבר מרגיש טוב יותר כבר מרימה לך

מליאל

New member
היום קיבלתי את פרס העורך, איזה עורך מקסים!!!

אני מקווה שהוא יקרא את ההודעה .....

el Cantante

New member
כל הכבוד!

איך אני יכול גם לקבל פרס עורך? אני יודע לעשות edit ב-power point... זה נחשב? תודההה

זמריקו שלי,זה בטח נחשב...

זה קצת הרבה יותר ממה שאנייודעת ב-power point.... התגעגעתי אליך, לאן נעלמת????? ולידיעה: פרס העורך ניתן ע"י עורכי התוכן בבלוגיה {מי שיש לו בלוג אישי שייך לבלוגיה} , והם מעניקים את בול העורך למי שמגיע, לדעתם, למלי, בהחלט מגיע.

el Cantante

New member
אוקי... אולי גם אתחיל לכתוב בלוג ../images/Emo9.gif

אבל לא יודע אם יתיחסו לזה ברצינות כי בטח אכתוב שטויות
ואני פה.. ניסיתי למצוא פורום מתחרה על אוכל אבל לא מצאתי אז חזרתי... סתם סתם.
<הולך לנסות להכין משהו חדש ומהיר.. אחזור מאוחר עם המתכון
>

מותק...בדיוק חשבתי על זה היום...

באמת למה לא? בבלוג אתה יכול לכתוב מה שמתחשמק לך, ויש לך ראש ליגה. ככה שאני בטוחה שתמצא עדת מעריצות ומעריצים בקרב הקוראים. אנשים אוהבים אנשים מצחיקים, ומי יותר מצחיק מאתנו הדפוקים? אם תרצה עזרה... אני הכי פה שבעולם. רק תגיד. איזה מזל שלא התבייתת בפורום אחר וחזרת אלינו... מזל שלנו ומזל שלך {הייתי קורעת אותך אם היית נוטש...} יאללה דבר איתי, ארי.

מליאל

New member
אני בעצמי לא יודעת איך מקבלים את פרס העורך ו

והאם העורך מגיע לכולם? אבל מה זה חשוב, זה מחמם את הלב וזה הכי חשוב.

הם לא תמיד קוראים את כל הרשומות, וזה מרגיז

כי לפעמים יש רשומות מדהימות באמת שלא מקבלים עליהם בול, ויש כאלו שרושמים 2 משפטים וכן מקבלים. יש כאלו שעל כל פוסט שני שלהם מקבלים, בלי קשר אם החומר מקורי משלהם, או... לא. גם זה קורה, אבל סבבה, אני מפרגנת להם.לכל מי שהולך לו אני מפרגנת. יש מקום לכולם . הרבה מקום. ככה אני חושבת ומאמינה. לפני כחודש וחצי היתה סערה של ממש בקשר לקריטריונים לחלוקה, אבל זה שטויות... הבלוג נועד בראש ובראשונה בכדי להביע את עצמנו, בלי לחכות לבול או בולבול... אבל זה ממש משמח כשכן מקבלים. חופשי משמח. אני זוכרת שכשקיבלתי לראשונה הייתי בעננים, אבל אז התחלתי לקבל בלי קשר אם הפוסט מצויין או לא, היו פוסטים באמת מעולים שלי, שדווקא הם לא קיבלו, והיו אחרים שהיו בינוניים למדי, וכן קיבלו... אז ירדתי מהעניין... שיתנו על מה שבא להם, מתי שבא להם, כמה שבא להם, ונגמר סיפור. אני כותבת בשביל עצמי, בשביל הקוראים שלי, {בעיקר למי שמנוי אצלי}, ואני מחוייבת להם בראש ובראשונה. חכי מלינק'ה את גם תכנסי לערוץ האוכל, שזה באמת טוב ומכובד, וזה עדיף. שם אין בולים, אבל יש חשיפה אדירה. זאת באמת התרגשות. כל פעם שאנ בערוץ, אני בשמיים מגאווה... יש בלוגרים שממש מציינים את העובדה שהיו בערוץ האוכל, אני לא עושה את זה, נהנית שאהבו ודי. הכל צריך להיות בפרופורציה. שיו... איזו חפירה הבאתי כאן... סליחה...חחחח... קרצייה בלונדינית שכמותי...
יאללה כפרית... תתענגי לך על הבול... מגיע לך. את תותחית ואהובה ובאמת מגיע לך בענק. נשיקקקקקקות.

מליאל

New member
לאריאלה המקסימולה....../images/Emo99.gif

זה נכון כל מה שכתבת, זה בשבילנו ולהנאתנו ובאמת היו לי רשומות יותר "מעניינות" שלא נחשפו אליהם וזה באמת היה טעים ונראה טוב אבל לא בסדר העדיפויות.... חוץ מזה שאלה: האם ברשותך אני יכולה להעלות את המתכון התורכי גם כן רק אם שינויים קלים? ודבר שלישי מה זה ערוץ האוכל, לא מכירה, לא יודעת ולא שמעתי על זה. וראית המלצתי על הבשר שהכנת עם הביצה המגולגל? מדהים זה נראה. ולסיום אוהבת אותך ומרגישה בפורום "כמו בבית" נשיקות מלי

למעלה