בוקר טוב לכולם

מלינק'ה אהובה. בטח שאת יכולה...חופשי.

גם אני עשיתי את הרשומה על זה בדיוק היום. הרגישי חופשי להעלות מה שבא לך. באהבה ובשמחה. את יודעת שאני אוהבת אותך, מפרגנת לך והצלחתך-הצלחתי. כל עזרה שתצטרכי עם הבלוג, אני כאן. בשביל זה אנחנו חברות, גם אם לא מכירות הרבה זמן. זה היופי בבלוגיה ובכלל. מחזיקה לך אצבעות בובה. אה... ערוץ האוכל... יש בחורה מדהימההה שקוראים לה ורד ברלל, היא מנהלת את ערוץ האוכל, ומדי פעם היא בוחרת מתכונים טובים במיוחד ומעלה אותם לערוץ. אשלח לך יותר מאוחר דוגמא למתכוןנים שלי שעלו לערוץ. אני לא צילמתי את המסך ורשמתי וכל זה, אבל הבלוגרים הוותיקים אמרו שכך הייתי צריכה לעשות, כי הערוץ הוא יוקרתי ומראה עד כמה את טובה בתחום שלך. אני לא עשיתי את זה, כי מי שבא לקחת מתכון, לא צריך לעניין אותו איפה זה פורסם ולמה... אבל כנראה שכן צריך, כי כולם עושים זאת... אני חושבת אחרת. מבחינתי זה שראו המומחים בדבר שהמתכונים שלי טובים, מקוריים ומוצלחים, זה מספיק.. לא צריכה את כל הבוג'ראס הזה, אבל עשי מה שנראה לך. אני בטוחה שעוד תגיעי לשם, ואדאג אפילו להעביר קישורים של הרשומות שלך לורד עצמה. כי שוב... לא תמיד יש זמן לכל פוסט שלנו, ואנחנו לא מעט בלוגרים שמתעסקים עם אוכל. אל דאגה מאמי, אני אדאג לזה. מגיע לך. את טובה ומקסימהההה. כולנו פה אוהבים אותך, לא רק אני. הרווחת את זה ביושר. לא ראיתי את ההמלצה על המטמברה, אבל זה כי אני לא נכנסת לדף הראשי...
אין לי זמן, ואני מעדייפה לבקר בעוד בלוגים שאני מנוייה עליהם, או להיות כאן... זה מה שעושה לי טוב, שם אין לי מה לחפש... וואי, את גורמת לי לכתוב הרבה... קשקשנית שכמותי...
 
התכוונתי רפואה שלמה,,חחחחחחחח צריכה עזרה

מישהי העלתה מתכון של רולדת שניצל עם הודו/שווארמה ממולא,, חשבתי שניקי העלתה אבל לא מצאתי אצלה,,, מי יכולה לעזור בנדון: תודה או כל דבר עם ממולא,, אפילו עוף משהו נו,,,,,,,,,,,,,,,,,לשבת
 
איזה תרנגולים מכוערים...בעעעע.....

אין לי מושג מי העלה כזאת רשומה. אנ ילא מבקרת בדף הראשי בכלל, אבל אם זה בין החברות שלנו כאן, אומר לך. חכי, אבדוק, ואח"כ אכתוב את הממולאים שלי. נשיקות בובה.
 
חולה עלייך אחותי,,, איך שאני מכירה אותך

חיכיתי לתגובה על התמונה ולכן נכנסתי,,,,,,,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
 
מחפשת מתכון

לרולת שווארמה עם שניצל ממולא מישהי העלתה לבלוג שלה ואני לא מוצאת,, תודה
 
מצאתי את המתכון תודה

רולדת חזה עוף במילוי חזה הודו מעושן ובשר למילוי 400 גר` בשר טחון בצל קצוץ דק שמן זית ביצה פטרוזיליה קצוצה מלח ,פלפל שחור מעט קינמון לרולדה 10 פרוסות חזה עוף 200 גר` חזה הודו מעושן { השתמשתי בפסטראמה מעושנת } מלח ,פלפל שחור שמן זית , רוטב טריאקי או סויה חרדל דבש הכנת המילוי { מבוסס על מילוי שהביא יגאל או אלדד עם תוספת קינמון } לתבל את הבשר במלח ,פלפל שחור ,להוסיף את הביצה והפטרוזיליה לערבב היטב . לטגן את הבצל עד שקיפות ,להוסיף את הבשר הטחון ולפורר אותו עד שהבשר משנה לגמרי את צבעו ,להוסיף מעט קינמון לערבב ולהוריד מהאש לצינון. הכנת הרולדה להניח את פרוסות חזה העוף על משטח עבודה שכוסה בניילון ניצמד . הניילון יסיע בהמשך לגלגול הרולדה. להניח על הפרוסות עוד ניילון ולדפוק עם פטיש שניצלים כדי לשטח אותם. להסיר את הניילון העליון ,לצופף את הפרוסות . למרוח את הפרוסות עם מברשת את חומרי התיבול : שמן הזית מלח ,פלפל שחור רוטב הטריאקי או הסויה והחרדל אשר ערבבנו היטב בקערה בנפרד. לכסות את חזה העוף עם פרוסות חזה ההודו בצורה שתחבר ותכסה את מרווחי פרוסות חזה העוף. לפזר את הבשר הטחון בצורה אחידה ולהשאיר שוליים מסביב פנויים. לגלגל את כל השכבות בעזרת הניילון הנצמד , מכיון שיוצאת רולדה ארוכה יש לחתוך אותה בזהירות ל 2 חלקים. להכניס את 2 הרולדות לתבניות אינגליש קייק . כדי שהרולדות לא יתפרקו בהכנסה יש להפוך את התבניות כשהם ריקות על הרולדות ובעזרת הנילון להפוך אותם שוב שהפתח יהיה כלפי מעלה. להסיר את הניילון. למרוח מעל תבלינים ומעט דבש לקבלת צבע שחום ,לעטר בעלי טימין להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל – ל 30 עד 40 דקות למרוח מידי פעם עם מברשת עם נוזלי הבשר שניגרים בתבנית . לחתוך לפרוסות רק לאחר הצינון
 
למעלה