אריאלה פיקסלר אלון
New member
מלינק'ה אהובה. בטח שאת יכולה...חופשי.
גם אני עשיתי את הרשומה על זה בדיוק היום. הרגישי חופשי להעלות מה שבא לך. באהבה ובשמחה. את יודעת שאני אוהבת אותך, מפרגנת לך והצלחתך-הצלחתי. כל עזרה שתצטרכי עם הבלוג, אני כאן. בשביל זה אנחנו חברות, גם אם לא מכירות הרבה זמן. זה היופי בבלוגיה ובכלל. מחזיקה לך אצבעות בובה. אה... ערוץ האוכל... יש בחורה מדהימההה שקוראים לה ורד ברלל, היא מנהלת את ערוץ האוכל, ומדי פעם היא בוחרת מתכונים טובים במיוחד ומעלה אותם לערוץ. אשלח לך יותר מאוחר דוגמא למתכוןנים שלי שעלו לערוץ. אני לא צילמתי את המסך ורשמתי וכל זה, אבל הבלוגרים הוותיקים אמרו שכך הייתי צריכה לעשות, כי הערוץ הוא יוקרתי ומראה עד כמה את טובה בתחום שלך. אני לא עשיתי את זה, כי מי שבא לקחת מתכון, לא צריך לעניין אותו איפה זה פורסם ולמה... אבל כנראה שכן צריך, כי כולם עושים זאת... אני חושבת אחרת. מבחינתי זה שראו המומחים בדבר שהמתכונים שלי טובים, מקוריים ומוצלחים, זה מספיק.. לא צריכה את כל הבוג'ראס הזה, אבל עשי מה שנראה לך. אני בטוחה שעוד תגיעי לשם, ואדאג אפילו להעביר קישורים של הרשומות שלך לורד עצמה. כי שוב... לא תמיד יש זמן לכל פוסט שלנו, ואנחנו לא מעט בלוגרים שמתעסקים עם אוכל. אל דאגה מאמי, אני אדאג לזה. מגיע לך. את טובה ומקסימהההה. כולנו פה אוהבים אותך, לא רק אני. הרווחת את זה ביושר. לא ראיתי את ההמלצה על המטמברה, אבל זה כי אני לא נכנסת לדף הראשי...
אין לי זמן, ואני מעדייפה לבקר בעוד בלוגים שאני מנוייה עליהם, או להיות כאן... זה מה שעושה לי טוב, שם אין לי מה לחפש... וואי, את גורמת לי לכתוב הרבה... קשקשנית שכמותי...
גם אני עשיתי את הרשומה על זה בדיוק היום. הרגישי חופשי להעלות מה שבא לך. באהבה ובשמחה. את יודעת שאני אוהבת אותך, מפרגנת לך והצלחתך-הצלחתי. כל עזרה שתצטרכי עם הבלוג, אני כאן. בשביל זה אנחנו חברות, גם אם לא מכירות הרבה זמן. זה היופי בבלוגיה ובכלל. מחזיקה לך אצבעות בובה. אה... ערוץ האוכל... יש בחורה מדהימההה שקוראים לה ורד ברלל, היא מנהלת את ערוץ האוכל, ומדי פעם היא בוחרת מתכונים טובים במיוחד ומעלה אותם לערוץ. אשלח לך יותר מאוחר דוגמא למתכוןנים שלי שעלו לערוץ. אני לא צילמתי את המסך ורשמתי וכל זה, אבל הבלוגרים הוותיקים אמרו שכך הייתי צריכה לעשות, כי הערוץ הוא יוקרתי ומראה עד כמה את טובה בתחום שלך. אני לא עשיתי את זה, כי מי שבא לקחת מתכון, לא צריך לעניין אותו איפה זה פורסם ולמה... אבל כנראה שכן צריך, כי כולם עושים זאת... אני חושבת אחרת. מבחינתי זה שראו המומחים בדבר שהמתכונים שלי טובים, מקוריים ומוצלחים, זה מספיק.. לא צריכה את כל הבוג'ראס הזה, אבל עשי מה שנראה לך. אני בטוחה שעוד תגיעי לשם, ואדאג אפילו להעביר קישורים של הרשומות שלך לורד עצמה. כי שוב... לא תמיד יש זמן לכל פוסט שלנו, ואנחנו לא מעט בלוגרים שמתעסקים עם אוכל. אל דאגה מאמי, אני אדאג לזה. מגיע לך. את טובה ומקסימהההה. כולנו פה אוהבים אותך, לא רק אני. הרווחת את זה ביושר. לא ראיתי את ההמלצה על המטמברה, אבל זה כי אני לא נכנסת לדף הראשי...