בוקר טוב לכולם...

maxima

New member
בוקר טוב לכולם...../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

אז מה אם השמש עוד לא זרחה וציפור עדין לא השמיע קולה הבוקר אני השמש ואני הציפור למה??? ככה!!! כי נגמר לי הלילה לא יודעת מי זרק/ה אותי מהמיטה שיהיה לכולם יום ניפלא

maxima

New member
יעלי ...יש לי שאלה

למה ומדוע כשאני פותחת הודעה היא לא עומדת בראש העמוד אלא יורדת למטה???????????????????? אפשר הסבר בבקשה?? זה קורה לי רק בפורום הזה.

yaely2

New member
מנהל
שיטת השרשור בפורום ../images/Emo92.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב כולם, בוקר טוב מקסימה.
אני שמחה על שאלתך מקסימה כי כך יש לי הזדמנות להסביר גם לכולם את יסודות השרשור בפורום שישים פלוס. את צודקת מקסימה בשרשור של פורום שישים פלוס אי אפשר להקפיץ הודעה על ידי פתיחת שרשור חדש, או תוספת של הודעה חדשה לשרשור קודם. אם אנחנו רוצים לפתוח נושא חדש ושיתייחסו להודעתנו, אנו צריכים לעשות בדיוק מה שאת, מקסימה שעשית בפעם שעברה. הוספת הודעה לשרשור הנוכחי ולומר "חברה יש לי שרשור חדש על חוויותיי באנטליה" וראה זה פלא – כולם התייחסו. רוצה להסב את תשומת לב כולנו לתקנון החדש. כדי לקרוא אותו עולים למעלה בדף הפורום עם העבר עד ל"מאמרים" ולוחצים.

yaely12

New member
בוקר טוב כולם, ויום שרשור ארוך

בוקר טוב לכולם חברי הפורום, שיהיו לנו רק רגעים שמחים וטובים באתי אתמול מהטיול שפוכה. נכנסתי למיטה יחד עם התרנגולות וקמתי עם קריאת התרנגול. שמחתי לראות את הודעתו של זיגי, רוצה להודות לו ואני ממש מקווה שהוא ימשיך ויכתוב. אגב, אתמול נזכרתי בדיוק בנוסטלגיה מסוג נושא הכתיבה של זיגי. נסענו באוטובוס ואת המקרופון לקחה אחת המארגנות וארגנה שירה בציבור. המכשיר היה ממש בתוך הפה שלה, והקול שלה קיבל השראה מעץ הצפצפה, זה היה ממש סיוט. גם צריחות של הרמקול וגם הקול הצווחני שלה. וחשבתי..... מי ישיבני לטיולים של גיל העשרה, לא משנה שנסענו במשאית אבל לא היה מקרופון. ואיזו שירה זו הייתה..... עוד מעט אבכה מתוך רגשנות.

bimbo.

New member
בוקר טוב מקסימה, יעלי וכולם../images/Emo141.gif

מקסימה, שעות לפנות בוקר הן לדעתי היפות ביותר: הכל רגוע, ועוד מעט גם הציפרים יתעוררו. וליעלי, המארגנת של הטיול סבלה כנראה מחסך בשירה בילדותה, וכעת מחזירה לעצמה
שיהיה לכולם יום מקסים

yaely2

New member
מנהל
בימבו תגובתך להודעת זיגי מאתמול

שלום בימבו, תגובתך להודעת זיגי הייתה בהחלט במקום. אני אישית נוהגת להגיב תמיד בזמן העכשווי (כמו הודעה זו למשל). כך שיש שתי אפשרויות, לדעתי שתיהן טובות ושתיהן תיראינה. אך לגבי תגובות לשרשורים מלפני 24 שעות או יותר, לא תמיד בטוח שייראו. אם יש ספק עדיפה השיטה לכתוב הודעה בסוף השרשור הנוכחי.

yaely12

New member
החלמה מהירה לאממי, ולננה 10

שלום אממי, החלמה מהירה.
הנה הבאתי לך כוס קפה. אמי, כל זמן שהאצבעות בסדר אני בטוחה שתכתבי לנו. החלמה מהירה, ורפואה שלמה
לייצ'יק, איזו יצירה יפה, הלוואי שיהיו לך 10 יצירות כאלה. יעלי

maxima

New member
יעלי בוקר טוב..........

אני לא פותחת שרשורים מקצועית אבל זה מוזר ששרשור בוקר טוב שהוא הראשון באותו בוקר לא נפתח למעלה

yaely2

New member
מנהל
מקסימה בוקר טוב מכוון לשעה 05:00

שוב בוקר טוב מקסימה וכולם,
שרשור בוקר טוב מכוון לשעה 05:00, עד עכשיו לא התייחסתי וסידרתי כל הודעה מוקדמת מהשעה הזו כפתיחת שרשור של בוקר.

maxima

New member
יעלי נרא לי שאת מכוונת את השרשורים

לפי רצונך יבושם לך

yaely2

New member
מנהל
מקסימה, כנראה לא הסברתי טוב../images/Emo11.gif

שלום מקסימה לא הייתה לי כל כוונה לפגוע, ואם נפגעת אני מתנצלת. אם תרצי להמשיך לברר שלחי לי מסר.

misu0071

New member
בוקר טוב לכל הפורום תודה פאזי אממי

פאזי כל יום שעובר בגילי ובמיוחד כאשר אין אחריות העבודה ,אני ואישתי נהנים יותר מאשר כאשר התחתנו??המשכורת לא הספיקה,הצנע, הילדים דורשים, כמעט ולא הרגשנו איך הזמן והגיל ברח לנו, לכן תנצלו כל יום לעשות חיים ושוב תודה על הברכה

misu0071

New member
בוקר טוב לכל הפורום תודה פאזי אממי

פאזי כל יום שעובר בגילי ובמיוחד כאשר אין אחריות העבודה ,אני ואישתי נהנים יותר מאשר כאשר התחתנו??המשכורת לא הספיקה,הצנע, הילדים דורשים, כמעט ולא הרגשנו איך הזמן והגיל ברח לנו, לכן תנצלו כל יום לעשות חיים ושוב תודה על הברכה

misu0071

New member
אממי תודה על הנשיקה ../images/Emo24.gif

מה קורה איפה את איך את מרגישה ??אל תעשי בעיות הפורום צריך אותך תרגישי טוב ויום טוב לך

rinatsc

New member
סליחה, ברח לי השרשור-הסתכלו למטה

לא בכונה רעה, ברח לי השרשור מחשבות בגיל 60, מצטערת. אז רדו קצת למטה ותמצאו. סליחה

pazi66

New member
בוקר טוב רינת, בשעה טובה../images/Emo140.gif

מוכרת לי ההרגשה,כל חיי עבדתי די קשה, הרבה שעות וימים, לפעמים שבועות מבלי להגיע הביתה גם את ילדי הראשונים אפשר להגיד, קיבלתי אותם כבר גדולים כל העומס היה על אישתי, אך עלי נפל נטל הפרנסה כן, היתי חשוב, היו צריכים אותי בעבודתי, עשיתי דברים חשובים, ופתאום יום אחד הכל נגמר לא צריכים אותי, לא מתיעצים איתי, הטלפונים לא מצלצלים באמצע הלילה, אינני צריך להחליט החלטות גורליות.......שקט...מוזר...מפחיד כן בהתחלה מפחיד, מלחיץ, חונק את הגרון ואתה מרגיש ריקנות איומה אך ...אז מתחיל להתגלות לך עולם אחר, כן צריכים אותך, אתה מתחיל להכיר ולהבין שיש גם חיים אחרי............. המשפחה , אתה, החברים, כל ההובים שאהבת ולא היה לך זמן לעסוק בהם, הגינה , כל השגעונות הקטנים שלך......הזמן- הוא כולו שלך, אתה יכול לעשות איתו מה שאתה רוצה כן, רינת...לטוב תתרגלי מהר, שוב אני מאחל לך המשך שמחת חיים והצלחה בכל מה שתעסקי מהיום והלאה אני חייב לרוץ, אין לי זמן....צריך לקחת נכד לרופא שינים :)

pazi66

New member
סליחה רינת, לא קראתי היטב את המסר

שהבאת, ומשום מה נדמה היה לי שיצאת עכשיו לפנסיה בכל מקרה , אני רואה שהתרגלת מהר לרעיון, ואין כל צורך לדאג או לתת לך עצות בנושא את מנצלת את זמנך כהלכה, ואנחנו יכולים ללמוד ממך הרבה. שוב תודה ששיתפת אונו בחויותך ומאד מקווה שנראה אותך לעתים תכופות בפורום שלנו

offe

New member
בוקר מעונן חלקית ונעים ../images/Emo6.gif

סוף סוף אני מרגישה שאנחנו בפורום ששים+, פורום אשר כל חבר בה משתף אותנו בהרגשותיו, בחוויותיו, בניסיון חייו - וזה נפלא. כל אדם בגיל מעל 60 לעתים מרגיש שהזמן אוזל לו וחייב מהר מהר להיות עסוק ולהינות בכל שעות היממה והלילה. לגיטימי. מהי הנאה? לכל אחד ההנאה בחיים אומרת משהו שונה לחלוטין. כשאומרים לי, נו, למה את לא נוסעת לחו"ל,
נו למה את לא נרשמת כל הזמן לקורסים, חוגים, וכו'. כשאומרים לי למה את לא עושה את זה ואת זה הרי יש לך את כל הזמן בעולם. מי יקבע לי מה טוב לי ומה מהנה אותי. ישנן הנאות קטנות בחיים שלדעתי שוות כל. ולדוגמא: אם כלתי שהתחילה לעבוד כקוסמטיקאית ואני הצעתי לנטרל את עצמי השנה, לא להירשם לשום חוג בשעות הבוקר, לא לקבוע מפגשים שאינם תואמים את היומן המשותף לשתינו והמתואם כל הזמן, כדי לשמור על נכדתי החדשה התינוקת,
הרי יאמרו, השתגעת! שנה, בגיל הזה, ל"מזמז"? לא.האם זה לא שווה לראות את החיוכים המקסימים של הקטנה , אפילו להרגיע אותה בשעות הבכי
. כשבני - בעלה - יושב לידי וליד המחשב שלי - מסדר לי את עניין הוירוסים, תוכנות, סורק, מצלמה וכל הקשור במחשב.לנשק אותו
לתודה. בזמן השיפוץ קבלתי ממנו עזרה בצורה בלתי יאומנת. אז כאשר עוזרת לכלתי הרי מקדמת את חיי שניהם. אמנם תאמרו זה קצת תן וקח, נכון, אני עושה את זה כנתינה נטו, אולם באם בא הפידבק - זה אדיר. אם נכדותיי אוספות מדבקות של המורדים (סדרה בטלוויזיה)- וסבתא קונה את המעטפות ומביאה והן קופצות עליה בשמחה לא תתואר עם נשיקות וחיבוקים, להיות מעורבת בחייהן, תאמרו - מעורבת זה לשאול על הלימודים, נכון גם זה, שואלת אותן וגם אם יש להן חברים כבר (אפילו בגיל 8 ו-10) ומה קורה בכיתה, כן גם זה. אוכל לכתוב ספר על הנושא -
:-
כל אחד נהנה בצורה אחרת. אפילו: לשכב בבית ולקרוא ספר טוב גורם להנאה עילאית. לשוחח עם חברה שיחה מלב אל לב - הנאה. לשוטט בחנויות לאו דווקא לקניות - הנאה. לשמוע הרצאה נפלאה - הנאה. ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד.לא תיארתי זאת בצורה פילוסופית אלא מהדברים הקטנים והפשוטים המשוטטים בחיינו. כל אחד בוחר מהו סוג ההנאה שלו והשני יכבד ולא ינסה לשנות או להציע אחרת. זהו סוד הידידות. אז שתפו אותנו בגורמי ההנאות שלכם ונהנה איתכם.
חיבוקי offe

pazi66

New member
OFFE נפלא,אהבתי כל מילה../images/Emo24.gif

אני מאד מכבד אותך על דברים אלה ומזדהה איתם באופן מוחלט אושר וחיוך של נכד תמיד ממלא את ליבי בהרגשה עילאית , והדברים והרגעים הקטנים המקריים שקורים לנו בחיינו השגרתים, עולים על הדברים הבומבסטים המתוכננים כל המקרים שציינת, הם הדברים שנותנים לנו את הכוח והרצון ואת ההרגשה שאנחנו חיונים ודרושים החיים מלאים הנאות קטנות, ורק צריך לדעת איך לאסוף אותם

pazi66

New member
בוקר טוב מישו,אתה מספר לי,היתי

ונמצא בסרט בזה הבעיה שגם היום המשכורת לא מספיקה, הילדים צריכים, הנכדים צריכים ואנחנו ממשיכים לחיות עבור היקרים לנו, ולעצמנו אין כמעט זמן הזמן ממשיך לברוח וצריכים להסתפק ברגעי אושר וקסם שמצליחים ללקוט פה ושם מישו, אסור להעמיק יותר מדי בסוגיה זו, על מנת לא להכנס לדכאון נמשיך להסתכל קדימה בתקווה ולא נביט אחורה בזעם מה שבטוח אתם מבינים אןתנו ואני חושב שאנחנו מבינים אותכם שיהיה לכם יום גדול ביחד ותנצלו את זמנכם לדברים שגורמים לכם אושר

למעלה