בוקר טוב לכולם...

offe

New member
שרשרת השרשורים ../images/Emo91.gif

כל הזמן אנו דנים בשרשרת השרשורים ולמה ולמה ולמה. כמו שיעלי אמרה - כל 25 הודעות שרשור חדש וזה יפתור את עניין הבלאגן של רואים או נעלמים. אני למשל, כשפותחת את הפורום. קוראת את הודעות הבוקר. יורדת לקרוא אם בלילה למישהו היה נדודי שינה וקוראת את הודעתו. לא מפספסת. אז מה הדיון המנג'ס על השרשורים - הרי העניין כל כך פשוט. אם נקפיד על מספר הודעות קבוע - הכל יסתדר. קדימה בואו נעמוד בשורה - נגמור - ונתחיל מהתחלה. offe

offe

New member
דוגמא טרייה ישר מהתנור ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

מה שסיפרתי קודם, הנה, הרגע הרגע ברגע זה מופיעים בני הבכור וכלתי מתחת לחלון ביתי. קוראים לי ושואלים האם אני רוצה לבוא איתם פה קרוב לבית קפה לאכול איתם ארוחת בוקר. אני באמצע סידור הבית. עוזבת את הכל - הבית יחכה. מתלבשת ומצטרפת. זה מחמם את הלב שהזוג חפץ לצרף אותי לבילוי הבוקר שלהם. נו, זה לא חלק מהנאות החיים. כשאני מדברת על הנאות מהילדים והנכדים - לא מזה שרובנו מתגאים איזה נכדים יפים יש לנו - כמה הם חכמים - איזה גאון הבן שלנו שהוא גמר אוניברסיטה - לא לא לא לא לא לא כשמדברים על הילדים - מה זה מתייחס אלינו - מה מסתתר מאחורי זה - רק אם זה קשור לנושא שיחה כלשהי - ולא סתם לשם גאווה ריקה. די די אני רצה offe

misu0071

New member
PAZI היום אני יותר מרוצה וגם אישתי

אנחנו היינו עצמאים רוב השנים,לכן היום כל יום כל רגע עושים מה שבא לנו ומרוצים

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב פורום יקר שלי ../images/Emo6.gif

חג-שמח ליום ירושלים
כרגיל, אין לי זמן לקרוא את כל ההודעות של הבקר. בלי עין רעה איזה הספק
אממי'לה, אני מקווה שאת חשה בטוב. שמרי על עצמך ושמרי גם על הפורום
נוסעים לנמל תל-אביב לראות קרמיקות, אלא מה ??? להתראווווות אחורי זה
שלכם

pazi66

New member
לו יהי../images/Emo16.gif../images/Emo57.gif../images/Emo141.gif../images/Emo92.gif../images/Emo79.gif

>>כשיגידו שיריון ויתכוונו לצב >>כשיגידו גיזרה ויתכוונו לדיאטה >>כשיגידו מגב ויתכוונו לספונג'ה >>כשתרגיל יהיה בחשבון >>03 תהיה רק קידומת >>קו יהיה באוטובוס >>וסוללה תהייה בדיסקמן >>כשפקודות יקבלו רק מחשבים >>וכשבשק"ם נקנה מוצרי חשמל >>רימון וערבה יהיו בסוכות >>ודובדבן וחרוב יהיו רק פירות טעימים >>כשלפתוח אש יהיה בשביל להדליק סיגריה >>כשיגידו פצצות וכולן יהיו בלונדיניות >>כשפגז יהיה מישהו חתיך >>כשכדור יהיה אקמול >>וכשיתווכחו אם ניצחנו או הפסדנו - יהיה בכדורגל >>כשחטיבה תהייה בין היסודי לתיכון >>כשגדוד יהיה בצופים >>כיתה תהיה בבית ספר ומחלקה רק בבנק >>בסיס יהיה לעוגה ומחנה על העצים >>הנח"ל רק להקה והצוללת צהובה >>ומלחמה תהיה רק בקלפים >>כשיגידו חלל ויתכוונו לנאס"א... >>רק אז נדע שהשלום האמיתי הגיע. אולי מחר

למעלה