בוקר טוב לכולם

עין 3

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שמתי לב שלאחרונה הייתי פה פחות מדי. פחות ממה שהייתי רוצה. הייתי קצת עסוקה. אז לפיצוי (סתאאאאאם) החלטתי לפתוח את התריסים הבוקר שלכוווווולם יהיה חם, נעים ומואר כשיגיעו הנה. שיהיה לכולנו יום נעים ובהמשך אולי אמצא גם זמן וכוח לספר את הויכוח של אתמול בערב.

בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

לכווווווווולם עין יקרה אספי כוחות ושבי איתנו,כבר מזמן לא שמענו סיפורי חמות ....

rolan

New member
בוקר נפלא ../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

לכוווווווווולם ולך עין, תודה
האמת? התעוררתי קודם, היה קצת חשוך וסגור ולא היה כאן איש. עכשיו ממש נעים ומואר. יום נפלא לכם חברים שלי

עין 3

New member
דווקא יש לי סיפור חמות אחד נהדר!!!!

והוא אפילו קשור ישירות לנושא הפורום שלנו... כזכור, הנסיך לא היה נוסע איתנו בשבתות עד לפני כחודשיים. המשפחה של בעלי התרגלה לזה והיה להם נוח לא להחשיב אותו כחלק מהמשפחה. בשבת האחרונה נפגשנו אצל גיסי וגיסתי ומכיוון שלחמותי אין רכב (יותר נכון גיסי השתלט לה עליו...), הוא (גיסי) היה אמור לבוא לקחת אותם. כדיברתי איתה בטלפון אמרתי (כבר למדתי איך מלקקים לפולניה) שאנחנו לא יכולים לקחת אותם כי אין לנו מקום. אז היא ענתה: אה, נכון, בגלל שאני מביאה סיר ענק של צ'ולנט. אז עניתי שגם בלי הסיר אין לנו מקום. והיא המשיכה: למה, יש מאחורה 3 מקומות, לא? אז שאלתי בתמימות: בעלך לא בא איתך? הוא מגיע מהעבודה? (זה קורה לפעמים בשבתות). אז היא אמרה: לא, הוא בא ביחד איתי. למה, הכסא של הפשוש תופס שני מקומות? אז עניתי לה: לא, אבל יש לנו שני ילדים! אז היא אמרה: אה! לא ידעתי שהוא גם בא... תודו שזה ענק!!! ודרך אגב, תקנאו בי!!! גיסתי (הפוסטמה) מגיעה לביקור מהכוך שלה בחו"ל. היא תהיה פה מיום שישי הקרוב למשך 5 ששששששבבבבבווווועעעעעווווותתתתתתת. אז באמת יהיו לי סיפורים פיקנטיים...

עלמה 3

New member
עין, גדול ביותר.. טוב מאד שאת

מעמידה אותה במקומה - ושומרת ומשמרת את מקומו של הנסיך בינכם.. כן , ענק מהחיים, כל הכבוד לך.
ואיספי כוחות לקבלת הגיסה... .5 שבועות, זה הרבה זמן.... עלמה

עלמה 3

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

יום נפלא לכולנו - ובשורות טובות

*יערית

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

חייבת ראשית להתנצל על אמש ויודעת שדאגתם לי על הדברים שכתבתי ולא הסברתי, תודה רבה על הרגישות שגילתם ,זה חימם את ליבי....
בסה"כ ישנם דברים שאני יכולה לשתף אתכם וישנם דברים שמבחינתי הם דברים אינטימיים ביני לבין בנזוגי ולא לפירסום בפורום, כך קרה אמש שהשתיקה שצברה אצלי תאוצה במשך כמה שעות {וזה כלל לא אופיני לי}נישברה כשהוא קרא את שכתבתי כאן,אז מצאתי לנכון שיש מקום לשיחה בריאה, לריענון הדברים שמעט נשכחו,דברים שלא שמים דגש עליהם בזמן האחרון....והוא עם הרוגע הכ"כ מדהים שלו הבין,טען,שיתף,הוציא בדיוק כמוני...לי תמיד קשה ללכת לישון על בטן מלאה,הפעם ישנתי עם בטן דבוקה לגבי
ומשחק צוללות מומלץ בכדי ליישר את הראש בשעה מאוחרת
הידברות טובה ופתוחה היא כלל חשוב למערכת יחסים בריאה

yaeli4

New member
יערית, אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר

היום. וטוב שדיברתם. זה הכי טוב. הכי מנקה את הנשמה. נשיקות וחזקי ואמצי.

*יערית

New member
../images/Emo24.gif+../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif

ד"א מה קורה עם ריצ'ארד? האם הדברים אצלכם נרגעו?

yaeli4

New member
אוי, ריצ'ארד, ריצ'ארד...../images/Emo10.gif

הקטנה עדיין מסרבת ללכת. אני הייתי בשתי פגישות מאז, ואל תהרגו אותי, אבל אני חוככת אם להמשיך כי נורא כעסתי בפעם האחרונה. סיפרתי רק ליונה לבנה כי דיברתי איתה בטלפון ונדמה לי שכתבתי במסר לעלמה. מעניין מה דעתכם? בפגישה האחרונה הרגשתי שהוא מתחיל לחפור לי בחיים. בילדות שלי, באמא שלי ובכלל. זה הרגיז אותי כי אני כבר הייתי בסרט הזה. המודעות שלי בשמים ואני כבר עברתי טיפולים פסיכולוגים בחיים שלי. כל הפגישה התמקדה בי ובאישיות שלי. רבאק, די. אני צריכה תשובות איך לענות ומה לעשות עם ילדה שיש לה תגובות מהסוג של אור. ולא שיחפשו לי בתחתונים עכשיו... לא יודעת מה לעשות. ממש לא יודעת. בינתיים היא רגועה יותר. מדברת איתי המון. זוכה לליטופים ואינסוף אהבה ממני ויצאה למחנה ביום ב' וחוזרת מחר ואני כבר מתעלפת מציפייה שתחזור. זהו. אלה הם פני הדברים. הפגישה הבאה איתו היא ביום ג' ואני עדיין לא יודעת אם לבטל או להמשיך.

*יערית

New member
אני חושבת יקירה

ששיחה עם פזיכולוג תמיד מתחילה מרקע העבר של המטופל,עוד לפני שתגיעו לבת וכלים לעזור לה...הוא צריך להכיר אותך, לי אין בעיה בלשוחח ושיכנס לתחתונים שלי{במובן האחר של המילה
} להיפך..גם אני עם מודעות עצמית גדולה אבל לא דיי בכך, יש משקעים שנמצאים בכל אחד מאיתנו והם לפעמים אלו שחוסמים לנו את החיים בעתיד. אם את צריכה כלים לגבי הילדה לדעתי עו"ס תעזור לך בעניין, או פסיכולוגית ילדים ששוב גם תרצה לדעת עליך ועל אביה רקע עבר..ומשם השיחה תמשיך להיות מנווטת אל הילדה. אל ייאוש,אל תרגישי אי נוחות בסה"כ זה תמיד עוזר ללבן דברים מהעבר גם אם את חושבת שאת מודעת להם, זה לא מספיק להיות מודע..זה חשוב גם לא לחזור על טעויות הורינו והחינוך שאולי גרם למחסומים אצלינו. שמחה שחל בה שינוי,מקווה שהיא נהנת במחנה ותחזור מאושרת ביותר הביתה לחיבוקים האינסופיים שלך
אני אישית הייתי ממשיכה בטיפול

rolan

New member
יעלי יקרה

בטיפול פסיכולוגי יש לקחת נשימה ארוכה, את בוודאי יודעת זאת, לבטח אם כבר עברת כאלה... עוד דבר, זה שאת עשית עם עצמך את מה שעשית זה לא אומר שהוא מכיר אותך ויודע את מיקומך. המודעות העצמית הגבוהה שלך רק עוזרת לך להבין טוב יותר, לקבל טוב יותר ומן הסתם, גם זו שהביאה אותך לרצון לטיפול. קחי נשימה יעלי יקרה, זה לא הולך בקלות. ואולי בכלל אם קשה לך מדי, אולי באמת ללכת ליועץ או עו"ס שלא יותר מדי מחטט, אלא נותן מרשמים למצבים מסויימים. זה כבר לבחירתך. מחר היא תגיע, תכניס אור נוסף לבית, צחוקה וחיוכיה יחד עם החיבוקים ונישוקים של אמא, יעשו לך שוב שמח נוסף בלב. קבלי ממני חיזוקית עם חיבוקית

מורכב

New member
יעלוש בוקר טוב ../images/Emo42.gif

קודם כל קבלי ממני
ו
שנית לדעתי אם הילדה היפה והחמודה כמו שאנחנו מכירים לא רוצה בשום אופן ללכת קחי פסק זמן כי לדעתי שום טיפול פסיכולוגי לא יועיל לידה שלא משתפת פעולה יום טוב לך קחי הכל בקלות הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר

yaeli4

New member
מורכב, זה היה לנו ברור, אבל הוחלט

שאני אלך כדי לקבל עצות והדרכה איך לטפל בנושאים מסוימים שעולים ומתפרצים איתה, ואני לא מוצאת שאני מסוגלת לשתף פעולה עם הפסיכולוג הזה. הוא חופר לי מדי בנשמה ואני כבר עייפה מכל זה. אני צריכה משהו ממוקד כרגע, עצות והדרכה.

עין 3

New member
יש לי, יש לי, יש לי, יש לי!!!

אני אשלח לך מסר עם הטלפון של פסיכולוגית חינוכית. היתרון שלה שהיא ממש לא נוברת בעבר אלא בדפוסי התנהגות. כבר בפגישה הראשונה יוצאים ממנה עם טיפים נהדרים, והקליטה שלה את הנפשות הפועלות היא ממש מדהימה.

רעיון נפלא עין

יעלי הרעיון של עין נראה לי טוב.ישנם פסיכולוגים שמטפלים בגישה הבהויוריסטית בלי נבירה ובלי כניסה לתחתונים.

למעלה