בוקר טוב לכולם

מורכב

New member
הבנתי אני יודע

מנסיון עבר שתמיד פסיכולוגים מתחילים בעבר נכון שכבר עברת את זה בעבר אבל לא אצל הספציפי הזה לכן הוא מתחיל מהתחלה לדעתי אין לך ברירה, קחי את הטיפול בכייף ובקלות תכניסי לראש שהכל למען הילדה ובסוף יתברר שהיה שווה ואנחנו נתמוך כאן מבחוץ את מסוגלת ויכולה
חזקי ואמצי
מורכב

princess lis

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo92.gif

הבלדה על חדווה ושלומיק (יהונתן גפן, יאיר רוזנבלום) הבוקר בא כל כך מהר ואי אפשר להישאר אהה צריך לקום להתעורר ללכת אל מקום אחר אהה לקחת את הזיכרונות זה לא הרבה שתי מזוודות אהה חלום אחד ארוך ארוך שתי מגבות ושתי תקוות אהה. ללכת אל ללכת מ ללכת כי כולם הולכים מה זה בעצם משנה ממה בעצם הם בורחים. אני לבד בעיר גדולה מהתחלה להתחלה אהה מ"אנ'לא יכול כבר" ל"נמאס" וכל דבר נראה לי גס אהה אני לבד בעיר זרה כאילו אין לי כבר ברירה אהה כולם אומרים לי לא נורא וזה מה שעושה לי רע אהה. ללכת אל ללכת מ ללכת כי כולם הולכים מה זה בעצם משנה ממה בעצם הם בורחים.

שחר פז...

אני כנראה שוב נוסעת לים עם הפעם עם אחי וחבריו... קצת מצוננת..יותר טוב מאתמול. מקווה שיעשה לי טוב
יום נהדר לכולנו

חיבנוקי

New member
צהריים טובים לכולם

האם תאמינו שיצאתי ממיטתי רק לפני חצי שעה???? ועוד עם תינוקת בת 7 חודשים. הנסיך פשוט ידע שהלילה הבת היותר גדולה קרקסה אותי,וגם הקטנה ינקה יותר מהרגיל,ופשוט נתן לי לישון,לקח את ארבעת המוסקטרים לקיטנות ,קפץ מהר לסידורים,חזר ודאג לקטנטונת כך שאני רק פתחתי עין תורנית כדי להניק וחזרתי לישון. איזה כייף!!!!!! נכון שהוא נסיך אמיתי? אתמול בלילה אחרי שכולם נרדמו ספרתי לו על הפורום והוא קרא והסמיק... אז שיהיה לכולנו יום נהדר שיר

עלמה 3

New member
חיבנוקי - טפו טפו ../images/Emo57.gif

אפשרי וגם נשמח לו הנסיך ישתתף כאן ויביע את דעותיו. ושימשיך לכם כך הרבה הרבה הרבה

yaeli4

New member
חיבנוקי, מצטרפת לברכות ולנשיקות

ותביאי את הנסיך שלך. מתים לפגוש אותו ולשמוע מחוויותיו.

נשרפתי../images/Emo10.gif

חזה, ידיים, רגליים גב... כל פעם אני לומדת את הלקח מחדש.. מסתבר שגם קרם להגנה נגד השמש צולה אותי כמו שווארמה מסתובבת.. אני נחשפת מעתה אך ורק עם חולצה תודה רבה הספיק לי!

rolan

New member
אז עכשיו, פרי יקרה

את צריכה אלף כבאים
חוצמזה, אמרתי לך,
קרם הגנה

השתמשתי../images/Emo10.gif

אבל אני כזו לבנבנה שה15SPF לא עזר ומלבד זאת, כתוב על הבקבוק שהוא טוב ל-8 שעות גם במים והרופא אמר שהוא טוב רק לשעתיים שלוש וגם ירד עלי ואני, בכל מאודי רציתי להמנע מהשריפה מכיוון שכבר נשרפתי הקיץ ואני מאוד חרדה לעורי. מעתה אומר רק SPF 45 ומעלה!

עין 3

New member
הסבר על מקדם הגנה:

המספר (15,45) מציין פי כמה זמן יקח לנו להשרף. זאת אומרת שאם בלי קרם את נשרפת תוך 10 דקות, אז עם מקדם 15 תשרפי תוך 150 דקות שהם שעתיים וחצי. כל כך פשוט!!!

עין 3

New member
בשביל זה המציאו את 45

ואפילו יש 60! גם אני מהבהירות... וגם שני הילדים שלי

למעלה