בוקר טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

בטח אף פעם לא עשו לכם השכמות בשעה כזאת מוקדמת
אני שומעת קצת שירים, בא לי שקט ורגיעה, לסדר את הראש מחדש.. איזה כיף שאני יכולה לכתוב לכם את השטויות שלי, ואתם כמובן קוראים אותם פשוט מדהימה המדיה הזאת
קראתי כתבה עכשיו על אתיופית שהלכה עם ערבי...היתה עליה כתבה במבט שני.. הגזענות במלוא הדרה..הנה תקראו, את הגזענות הזאת גם מיליוני שקלים שיועברו לעידה האתיופית לא יעזרו.. זה העם, בעצם עמה לא עם.. עדה אושפיז ביימה כתבה על נערה אתיופית בת 18 משכונת מילצ'ן ברחובות שברחה ממשפחתה אל זרועותיו של משת"פ ערבי, מבוגר ממנה בשנים רבות, שמתגורר בשכונה. הנערה מסרבת לשוב לביתה ואמה טוענת בתוקף שהיא מוחזקת בניגוד לרצונה. בשכונה טוענים שמדובר בתופעה – בנות אתיופיות ש"מוכנות ללכת עם כל אחד אם הוא קונה להן וודקה, אפילו עם ערבים". הסיטואציה הטעונה היתה כמובן כר פורה להתבטאויות גזעניות מצד תושבי השכונה ה"לבנים". הגדיל לעשות שכן אחד שהתלונן בצעקות על כמויות הבשר שמשאירים האתיופים בפחי הזבל אחרי שמחות משפחתיות, ואמר שהוא לא מצליח למכור את דירתו בגלל ריבוי העולים האתיופים בשכונה. הלב נקרע כאשר ניסה להתגונן השכן האתיופי ואמר – "אבל זה בשר כשר". אולם הביטוי הזועק ביותר של גזענות היה עצם הפיכת העניין לסיפור. נערה יהודיה שמסתובבת עם ערבי הוצגה כאסון לאומי ממדרגה ראשונה, ואיש לא חשב לערער על כך, גם לא משתתפי הדיון הקצר שהתקיים באולפן אחרי שידור הכתבה. במובן זה תאמו הכתבה והדיון את רחשי הלב הגזעניים בציבור הישראלי. ברור לכולם שהמפגש הבינלאומי הזה הוא טאבו מוחלט

mike00

New member
איזה חארטה.....

לא היית נותנת לו בחיים......וגם אם כן הוא לא היה לוקח.....אלא אם כן היה לך אינסטרומנט שם למטה...

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחחחחחח מייק לא הבנת כלום

יעני לשיר הייתי נותנת, ציון מעפן פלוס לא לזה ששר
ושוש אינסטרומנט? עיב עיב יא מייק...

mike00

New member
מה זה עיב עיב?

אז אם השיר כזה גרוע למה שמת אותו?

THE WIZARD 55

New member
חחחחח SAVE YOUR LOVE

אהבתי את הקטע עם הקופים, הזכיר לי משהו
הבנתי שזאת הדבורה מאיה, חמוד השיר אגב הוספתי אותך לפייסבוק..תאשר:) יש שם משחק עם ערפדים עד עכשיו מנסה להבין למה אני מפסדיה כל הזמן

THE WIZARD 55

New member
מה זה לא חדש הפייסבוק?

שו שנים? מה אני לא IN ? רק עכשיו רשמו אותי לשם
אחלה שיר... קבל שיר שאני אוהבת

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo14.gifאוהבת לא אוהבת.....

אוהבת לא אוהבת כל הזמן שואל למה היא מתכוונת? אולי זה רק הרגל יוצא איתה החוצה היא אוחזת בידי פוחד שהיא תלך ואז אשאר לבדי היא אמרה לי אם תבין שרק אתה ואין שני תתן לי מקום בלבך אוהבת רק אותך היא אמרה אבל אצלי שם ביני לבין עצמי יש דאגות, הלוך ושוב רוצה אותה קרוב אוהבת לא אוהבת הפחד משתלט היא באה או היא עוזבת איננה או נמצאת חושב על זה בקיץ בחורף לא נרדם הזמן עובר והיא איתי עדיין כאן שוב אומרת אם תבין שרק אתה ואין שני תתן לי מקום בלבך אוהבת רק אותך היא אמרה אבל אצלי שם ביני לבין עצמי יש דאגות, הלוך ושוב רוצה אותה קרוב

mike00

New member
לא חדש בכלל...חחחח..

ושיר סבבה לגמרי...אני עדיין לא מאמין שלא הכרת את טמבל עד לפני חודשיים...אחד השירים החזקים..

THE WIZARD 55

New member
אחלה שיר טמבל...בדיוק השיר שרציתי

להלעות עכשיו:) בכלל ארקדי דוכין, אין עליו.. הנה שיר שלא שמעתי אף פעם... והשני מתה על השיר הזה

mike00

New member
כל דבר אצלך קשור לסקס...מה יהיה??

מה את מדברת לי על מנועים ב-3 וחצי בלילה.....ועוד כשפיפא הפריק הנורמלי הזה באזור....אחרי שראיתי את התמונה אני לא בטוח שהוא יעמוד בזה....

למעלה