בוקר טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
עיב עיב מייק, זה פורום פוליטי, לא עיב..

ממנוע יעני אסור לא מנוע...יא טמבל.. הוא ממש חתיך פיפא הא?
השתגעתי כבר משירים אל תוך הלילה...אני פה מקלידה באצבע אחת בחושך מסטולה מעייפות
לא יודעת אפילו מה להקליד לך, האונה הימנית משותקת חחחחח ועוד קראתי באתר מחסום עכשיו על משגרי הטילים שהציבו ליד כפרים אני בסבב מהיר של עיתונים, שלא הפסדתי ידיעה היום

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif בוא נגיד שהמח הנשי לא מתאים למח שלי

במיוחד... אז אתה ונלי שמתם דברים מצחיקים...על איך בחורים מתחילים עם בחורות יש לך עוד מהחומרים האלה.. רק דברים כאלה עדיין מסוגלת לקלוט בשעה כזאת

THE WIZARD 55

New member
עשרה אחוז מהנוער הערבי צורך סמים...

מהסקר עולה כי תופעת השימוש בסמים נפוצה יותר בקרב הנוער הערבי מאשר באוכלוסיית הבוגרים. לפי הסקר, 70 אלף נערים ערבים, שמהווים 10% מהנוער הערבי, משתמשים בסמים בעוד שרק 6.7% מהבוגרים הערבים צורכים סמים. נתון מדאיג נוסף שעולה מהסקר קובע כי 200 אלף צעירים ערבים, ששיעורם מגיע ל-29.3% מהנוער הערבי, נמצאים בקבוצת הסיכון לשימוש בסמים. מהסקר עולה גם כי בקרב הסטודנטים הערבים השימוש בסמים מגיע לשיעור גבוה יחסית, ועומד על יותר מ-30%.

fifanowftw

New member
אף פעם לא הבנתי איך את הדברים האלה

בודקים. הכל חרטות. ובקשר ליהודים, זה תלוי באיזה אוכלוסיות. לפחות לגבי הנוער, זה די ידוע שהפריקים צורכים יותר אללה לגיליזציה

fifanowftw

New member
מזה הזבל הזה

הא, ולא.. פעם הייתי בדרך. היום, אני סתם נורמלי.

THE WIZARD 55

New member
והנה סקר במעריב

האם תתנגד לגור ליד ערבי, 70 אחוז מתוך 7100 הצבעות אמרו שכן..

fifanowftw

New member
אני שומע כל יום שומע את המואזין מכפר קאסם

אבל תאמת, זה די נחמד. במיוחד ב-4 וחצי בבוקר, כשאתה שוכב במיטה בסבבה, ואז אתה שומע - אלללללללללההההה ווכבררררררררררררררררררררררררררררר

mike00

New member
מה הבעיה??

תארגן לך שופר טוב ולך תקע להם בשופר ב-3 בבוקר......אתה לא מכיר את המשפטים האלה כמו באש נלחמים עם אש או כדוחפים אותך דחוף חזרה?

חחחח ../images/Emo6.gif אחרי שחברי הפורום... אהבתי

מעניין ויזי אם תוצאות דומות היו גם אצל הערבים בארץ, איזה מהומת עולם היתה קמה כאן, אני כבר רואה את כולם רבים מי יביא ראשון את המודעה כדי לצעוק "אי אפשר לעשות איתם שלום"
ואיך אף אחד מהם לא היה מוכן לתרץ את זה בהסברים "מוצדקים"...

THE WIZARD 55

New member
והנה עוד כתבה על האתיופים המסכנים

אז מי יותר מסכן....שימו לב להבדל בין ילדים שגדלו להורים שהרעיפו עליהם מלות שבח והלל לבין ילדים שהוקנטו השכם וערב. בני הקהילה האתיופית הם הילדים המוקנטים ללא הרף. אין אדם בארץ הזו שלא יודע: האתיופים הם מסכנים, פושטי יד, נזקקים, תלותיים. מותחים קו בין מוצא אתיופי לאומללות ואין איש שיזכיר, ולו בחצי פה, תכונת חוזק המאפיינת את הקהילה. ואין ילד ממוצא אתיופי שלא יודע מהן אפליה, גזענות ובאחרונה גם מלה משודרגת: אפרטהייד

THE WIZARD 55

New member
מי שישמע אותך צועקת ככה

יחשוב שיצאת לטיול בטבריה.. ואתה בכלל גרה שם
יא הבלה בוקר טוב נשמה

למעלה