בוקר טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo59.gif

תתעוררו... סרקוזי לאולמרט: נשיא צרפת לאחר פגישתו עם אולמרט בארמון האליזה: לא הגיוני שהפלשתינאים גם ידרשו מדינה עצמאית וגם ידרשו להחזיר פליטים למדינת ישראל. לכל צד צריכה להיות מדינת לאום משלו. וכן, גם הוא בעד לעצור את ההתחמשות הגרעינית באירן.. שיהיה לכולם בוקר רגוע..הקפה הראשון יצא לדרך..

זאווס

New member
בוקר טוב

אוףףףף אתכם לא קוראים בין השורות הוא בעצם קבל שני מסרים מסרקוזי המסר הראשון לאור חצי תריסר החקירות הפליליות אשר מתנהלות כנגדו בארץ, ובתור *חבר של ישראל* הוא, נשיא צרפת,סרקוזי, מכין בשמחה דירת מקלט.עבור אולמרט............ המסר השני שהוא יכול להגר לצרפת במקרה של מלחמה עם איראן וכי ביטחונה של משפחת אולמרט אינו נתון למשא ומתן.
עכשיו תכיני לי קפה
סיגריה|

THE WIZARD 55

New member
תכיני לי?../images/Emo6.gif

איפה מותר לי....שתכין גם לי... דברים הגיוניים אמר סרקוזי... הקפה השני שלי...

מוחמד5

New member
בוקר יפה חברים וחברות

תוסיפו גם קוראסון צרפתי ליד הקפה הערבי המוגש בפנג'אן פרצולן סיני . אולמרט חייב להסתובב בעולם, האמירות שלו נשמעו בעבר (בערך ) ע"י כל קודמיו , והכל נשאר בגדר של פקה פקה. כל העולם יודע שתקופת שלטונו של אולמרט קצרה ,והוא לא יזכה להיות ראש ממשלה שוב, מנהיגי העולם מקשיבים לו בנימוס ולא יותר מכך. (אם ימכור את שטחי הרשות לפלשתינים הוא יזכה הפעם בנדל"ן חדש !! ארמון האליזיה !!)

THE WIZARD 55

New member
שו פורצלן סיני?../images/Emo6.gif

כוס חד פעמית תקבל אצלי...כי אין לי כח לשטוף כלים
ואתה יודע מה מחמד, אני חשבתי שאולמרט יפול מזמן תמיד יש הפתעות, אני בפוליטיקה למדתי, שהכל יכול לקרות.

מוחמד5

New member
לא סיני !!

תאילנדי !!!! נפלאות ומורכבות הן דרכי הפוליטיקה. כל שנה אני מעריץ יותר ויותר את יצחק רבין בתור פוליטקאי , דוגמא שלא תחזור. הפוליטקאיים של היום אכזבה אחת גדולה , נסינו את כולםםםםםםםם וכולם כישלון אחד גדול (לא הגיע הזמן לנסות ראש ממשלה ערבי !!)

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ראש ממשלה ערבי

חלום הבלהות של כל יהודי מצוי
אתה יודע מה, זה יכל לקרות אם הערבים היו קצת חכמים.. תמיד אמרתי שהפילוג טוב ליהודים..כל עוד הערבים ימשיכו לריב אחד עם השני, ולא תהיה קואליציה בינהם..אף פעם הם לא יתקדמו לשום מקום. ככה זה מלחמות בינם לבין עצמם, ומי מפסיד...

מוחמד5

New member
חידות על הבוקר !!

כנראה שהקפה היה חזק מדי. בינתיים מי שמפסיד, זהמורים,התלמידים,ההורים, הסטודנטים, החולים, הזקנים, ניצולי שואה,אמהות חד הוריות....(הערבים מובן מאליו). אולי כדאי לשנות את שיטת המשטר !!

מוחה אחי אולמרט אשקרה בדרכו השקטה

והלא מתלהמת, יוצא אחד מראשי הממשלה הגרועים ביותר והמושחתים ביותר שהיו לישראל אי פעם.

מוחמד5

New member
הרבה חקירות נפתחו נגדו

הוא לא נבחר, הוא ירש את כסאו.עדיף שיפנה אותו כמה שיור מהר ולתת למישהו אחר לנהל את המדינה. אפילו מחאת החיילים אחרי מלחמת לבנון השניה לא הצליה לעקור אותו מכסאו. העם כאן לא יודע להביע מחאה ,העם כאן שאנן, עובד עדיין בשיטת "הסמוך" לסמוך שהאחר יעשה את העבודה בשלו.

respecta1

New member
200 אלף איש יוצאים להפגנה לא מספיק בשבילך?

פשוט כנראה אין איזה חוק שנותן לעם להדיח את הממשלה לא משנה כמה האחוז תמיכה בה קטן

ינשוף4

New member
רוב בכנסת מספיק.

הבעיה בשיטה אצלנו- בוחרים במפלגות, ולא בנציגים. וכך מחוייבות הח"כים- למפלגות שלהם. לא לבוחרים.

THE WIZARD 55

New member
מה היית מציע?

אני לא חושבת ששיטת משטר אחרת היתה משפרת. אני חושבת שהבעיה בגדול שהאזרחים פשוט עייפים, כולם טרודים בקשיים להתמודד עם טרדות החיים, מאוכזבים מהמנהיגים, אבל מרגישים שאין ביכולתם לשנות כלום.. הלך חרא אחד, יבוא חרא אחר במקומו... צריך מנהיג אחר, חדש, שונה, אני הייתי הולכת על ביל קלינגטון...אולי באמת צריך פה מישהו "ניטרלי"..

מוחמד5

New member
ביל שביל

צריך את ליברמן בשלטון,רק הוא ישנה את המציאות. מצבנו יהיה הרבה יותר טוב. אני לא מומחה לשיטות ממשל ,אבל אני מאמין שניתן למצוא שיטה חדשה. בינתיים ההבדל בנינו לבין אחינו היהודים הוא בכך שאם נמאס להם ורע להם במדינה הם יכולים לקום ולעזוב למדינה אחרת (הרי איך את מסבירה שמספר היהודים שחיים בחו"ל הרבה יותר גדול ממספרם של אלה החיים כאן !!),תמיד יש את הדוד או הדודה או החבר מהצבא שגר במינה אחרת ומצליח בה. טוענים שלנו יש 22 מדינות אליהן נוכל להגר אם רע לנו, הרי זה בולשיט , בינתיים אף אחד לא עזב למדינה ערבית אחרת.ובעתיד אף אחד לא יעזוב, כי זו הארץ שלנו ,ולא חשוב תחת איזה שלטון אנחנו חיים ולא משנה מה המצב בו אנו חיים, אנחנו יודעים לשרוד כי אנחנו פחות מפונקים (אולי את לא ).

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אני לא אשרוד דקה

ברגע שאריח סכנה, אני פשוט אברח. החיים שלי הם הדבר היקר ביותר, ברור שכאן נולדתי וזאת המדינה שלי, אבל לא אהרג עליה. או אחיה תחת שלטון דיקטטורי לדוגמא.. אוהבת חופש אנוכי!! אם ליברמן יעלה, יהיה אכן משטר חדש....אולי בפעם הבאה נצביע לו ונראה מה יעלה בגורלינו

respecta1

New member
באיזה סרט

הרבה הרבה פלשתינאים היגרו מפה ויהודים לא יודעים לשרוד? תגיד לי אתה מקשיב לעצמך? אנחנו העם שקיים הכי הרבה זמן למרות שלמשך כל הזמן הוכינו בלי סוף התקופות היחידות טובות שהיו לנו זה כשגרנו בישראל ועכשיו כמו אז טוב לנו מאוד פה.. מה לעשות יהודים אוהבים לקטר
אבל שזה לא ישלה אותך.. אם צריך נגור פה גם באוהלים

למעלה