בוקר טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
אגב רבין, הנה הודעה מעניינת

מפורום אקטואליה...על רבין ושרון... אריק ויצחק היו "חברים לנשק" לטוב ולרע. כפי שנכתב בשיר הרעות "אהבה מקודשת בדם". רבין כ-רמטכ"ל מינה את שרון לאלוף בצבא לאחר שנים של הקפאה. רבין כ-ראש ממשלה(כהונה ראשונה)מינה את שרון ליועץ לענייני בטחון. שרון כשר ביטחון נכנס ללבנון בסערה. רבין כשר ביטחון יצא מרוב לבנון. באמצע של ההתחלה(בלבנון) רבין יעץ לשרון: שאם הצבא(צה"ל)כבר נמצא שם,,,אז אפשר,,,"להדק את המצור על בירות". שלשום---אריק שרון הקים התנחלויות ומאחזים על כל גבעה. אתמול---אריק שרון התגלה כממשיך דרכו של יצחק רבין. היום----אריק שרון נמצא בסוף דרכו (שוכב חסר אונים בבית חולים.) רבין לא רצה לשלוט בעזה הערבית שהיו בה מאות אלפי ערבים. לכן חתם על הסכם להתנתק ממאות אלפי הערבים החיים בעזה. על כך שילם בחייו. שרון השלים את המשימה 10 שנים(ארוכות)מאוחר יותר, פינה את הישובים וההתנחלויות, ועקר את התושבים היהודים מסביב לעזה." מחמד... רק שרון היה מסוגל להוציא לפועל את תוכניתו של רבין אנשים זכרו לו את העבר, הוקיעו אותו על מעשיו, הוא הבין שצריך ללכת לדרך אחרת..רק בולדוזר כמוהו, יכל לקבל את תמיכה גורפת מהעם.. אני מעריכה אותו מאוד, אתה יודע, לא היה ולא יהיה מנהיג כמוהו.. איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא...

מוחמד5

New member
מסכים איתך

האיש ראוי להערצה והערכה, האיש אומנם לחם ונלחם,אך בסוף הבין והגיע למסקנה שאין ברירה אלא לעשות שלום, שהשלום הוא הדרך היחידה. שרון עשה את מהלך שאף מנהיג אחר לא היה עושה ,גם לא רבין, וזה פינוי הההתנחלויות בעזה. מסקנה !! דרוש מנהיג חזק (מה שאין כיום ).

respecta1

New member
ברור ששלום זו הדרך

אבל כשאין לך עם מי לעשות שלום צריך ללכת בדרך השניה מה לעשות ברגע שיהיה פרטנר אז ברור אבל למשך ה40 שנה אחרונים לא היה ונראה שלא יהיה לעוד הרבה זמן

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo45.gif זה היאוש שבא אחריו

החלום התפוצץ לאלף רסיסים! זה מה שהרגשתי כששרון נפל, חבל. הוא הבטיח אני זוכרת חודש לפני שנפל, שאחרי שיסיים עם עניין ההתנחלויות, הוא יטפל בבעיה החמורה ביותר, שזה העוני, בבעיות חברתיות, פשוט האמנתי לו, האמנתי...

respecta1

New member
אני לא.

קל מאוד לעשות בן אדם גיבור אחרי שהוא נהרג או כמו במקרה הזה נהיה צמח..עשו את זה לרבין ועכשיו לשרון לא שכחנו את הדיקטטורה שהוא עשה פה, לא זכרנו את ה101 מקרי שחיתויות שהיו לו לא שכחנו שהוא פינה יהודים בכוח ואפילו לא פיצה אותם שמה הם עשו לפני שני עשורים עודדו אנשים ללכת לגור שם למשך כל כהונתו הוא נחשב כמו שאולמרט עכשיו, ולא שכחנו את זה

THE WIZARD 55

New member
לא ראיתי מנהיג אחד שלא היה מעורב בשחיתות

ולא, אני תמיד תמכתי בצעדים החדשים שלו גם כשהיה בעודו בחיים.. הם היו צריכים להיות מפונים, והם פונו ריספקטה. הם לא היו צריכים להיות שם לכתחילה.

respecta1

New member
אבל הם היו שם

בעידוד הממשלה שהייתה אז לא, לא היה צריך לפנות ולא אחד.. בהסכם שלום שכביכול היה בדרך (
) היה צריך פשוט לעשות סידורים שההתנחלויות הגדולות נשארות בשטח ישראל.

respecta1

New member
מה קיבלנו? ../images/Emo6.gif

תגידי דבר אחד שקיבלנו הם דורשים מאיתנו מאה ואחד דברים אנחנו דורשים רק דבר אחד, שלום.

ינשוף4

New member
מעניין שהמלה "שלום"

בהקשר להתנתקות הוזכרה רק ע"י הקיצונים שהתנגדו לה. ההתנתקות היתה חד-צדדית, כי "אין עם מי לדבר".

ינשוף4

New member
לא מדוייק.

מספיק להסתכל על תוצאות הבחירות. גם בבחירות האישיות, מול ברק, וגם בכלליות, לאחר מכן. אתה באמת מאמין, שאותם בוחרים, שנתנו לליכוד (בראשות נתניהו) 19 מנדטים, באמת שינו דעתם בבחירות הכלליות הבאות, ונתנו קולם לליכוד, ולא לשרון? והקולות שקבלה קדימה בבחירות, ניתנו לאולמרט, ולא לדרכו של שרון? תמיכה בציבור אכן היתה לשרון. ולדעתי- דרכו היתה להשיג המכסימום האפשרי- המעשי. ויכול מאד להיות שזאת גם תהיה דרכו של ליברמן- למרות כל ה"הכרזות" הפרובוקטיביות שלו.

THE WIZARD 55

New member
הוא אף פעם לא מדייק..

הבעיה עם ליברמן שההכרזות שלו הם ממש בוטות וגזעניות אין לו סיכוי

respecta1

New member
מה הוא אמר גזעני?

ראיתי ראיון איתו..והדעה שלי התהפכה..לפני זה חשבתי שהוא איזה ימין קיצוני קיצוני על גבול חולה נפש (שלא תבינו לא נכון שמאל קיצוני יותר גרוע מימין קיצוני למשל) + איזה מאפיונר..אבל בראיון הוא לא אמר שום דבר גזעני שום דבר בוטה דיבר כמו ימין ציוני ותו יותר לא תביאי איזה קישור או תזכירי פעם שהוא אמר משהו גזעני

KingTino

New member
בוקר טוב עולם פלסטיני , בוקר ערבים לא מוגדרים

מה איתכם יא חילווין ,יענו מה אתכם יא יפים, אני בספק אם יש כאללה פה בוקר

THE WIZARD 55

New member
הכל טוב, אני כבר שותה קפה חמישי

ועדיין לא התעוררתי
אני חייבת לישון בלילות!

למעלה