בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo6.gif

היה באמת נחמד לפגוש את החברים הוותיקים ולהכיר חברים חדשים. חבורה יפה ומקסימה של אנשים נפלאים. שבת שלום

lir42

New member
אתה ממש חמוד!!!!!!!!!!

ונראה נפלא כמה כבר ירדת???? שבת שלום שלך לירי

רוייקו

New member
בוקר (צהריים) טוב (ים) גם לך ../images/Emo8.gif

כייף גם לפגוש אותך, תמיד. הייתי רוצה לראות גם אותך יום אחד רזה. זה הולך טוב עם הגובה שלך. התכוונתי ברצינות שתלך על הכיוון של סובחי. חשבתי אחר כך על מה שאמרת: שבלי טבעת הניתוח פחות מגביל. אז ככה. כמו שאמרתי לך, אצלי אין טבעת וכל זאת לא עליתי כמעט במישקל לאורך כל השנתיים האחרונות. סובחי יכול לשלב לך גם שני ניתוחים יחד - מה שבהחלט מקובל. הוא יכול לשים לך את הלאפ-בנד למעלה, מתחת לוושט, כפי שמקובל בניתוח הרגיל לקשירת הקיבה ולהוסיף לזה מעקף בגישה לפרוסקופית. שכל הניתוח יהיה לפרוסקופי. אני בטוח שזה יהיה אתגר בשבילו והוא ירצה. זה יכול לפתור את בעית ההגבלה לאורך השנים, משום שעם הזמן האנסטומוזה - החיבור החדש בין הקיבה למעי הולך ומתרחב ומאפשר מעבר מהיר מאוד של המזון. הטבעת תשב שם למעלה ותוכל להכנס לשימוש אם יקרה המצב הזה. זה בעצם מה שיש אצל ליר, אלא שחרוזי עשה אצלה את הניתוח בגישה פתוחה. אני בטוח שאתה מסוגל לרדת לבד. הוכחת את זה, אבל כמו שאמרת, הדרך למעלה מוכרת היטב. איכות החיים אחרי מעקף ממש טוב. סובחי יוכל לסדר לך תור די מהר, כשיהיה מדובר במעקף לפרוס´ (באיכילוב כמובן). אני אצליח לשכנע אותך, תגיד ??

lir42

New member
רוייקו צהרים טובים לך ../images/Emo24.gif

שמחתי מאד להכירך אישית ולראות מיהו האדם שמאחורי השם. ומאחורי הקול בטלפון. תודה על ההסבר שלך וחבל שברחת מהר... מקווה שמפגש הבא תישאר עד הסוף סוף שבוע רגוע ונעים שלך לירי

רוייקו

New member
אני מבטיח להשאר יותר, פעם הבאה...

האמת היא שאחרי שדחינו כמה פעמים את הפגישה, קבעתי את הפגישה הנוכחית שהייתה אתמול מבלי לפתוח יומן. רק יומיים אחר כך פתאום ראיתי שהיא נופלת על אירוע חשוב של המשפחה. זה כבר היה אבסורד שוב לדחות את הפגישה. קבעתי שניפגש ב 17.00 (על שבסוף אחרתי בעצמי..
) ונאלצתי לעזוב לפני... הגעתי בסוף בזמן. פעם הבאה אדאג ששום דבר לא יגביל אותי. ושוב תודה על המאמץ שלך. זה בהחלט לא קל להגיע מאילת. מקווה להשתמע בקרוב. רוייקו

lir42

New member
רוייקו יקר

התבלבלת ביני לבין רומי אני הגעתי מקרית אונו רומי הגיעה מאילת. מרוב שמיהרת לא שמת לב מי יושב לידך ומסביבך.... (הסברת לי אתמול על הניתוח שלי זוכר....) שיהיה לך סוף שבוע רגוע שלך לירי

רוייקו

New member
הופס... טעות טועים !!

אבל התכוונתי בהודעה גם לרומי על ההשקעה שלה.. אוף.. אני לא מאופס, לפעמים..

RomiVais

New member
לא נורא רוייקו!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

זה קורה ויכול לקרות לכולם!!! הכרת הרבה אנשים חדשים - והתבלבלת - שטויות!!
לגבי ההשקעה, כבר כתבתי לך שזה היה שווה כל רגע. האנשים פה שווים את כל הנסיעה - ויותר מזה גם!! אז קח את הזמן להתאפס, ועוד נתראה... שיהיה לך סוף שבוע מקסים, רומי

רוייקו היי

שלחתי לך אני חושבת ארבעה או חמישה מכתבים (!!!). אל תהרוג אותי. (יש שם את החומר שביקשת). באחרון כתבתי משהו אישי אישי. שלח לי בבקשה רק הודעה אח"כ אם הכל הגיע בסדר. להתראות, דליה.

רוייקו

New member
קיבלתי את החומר, דליה.. תודה רבה

אחר כך אציץ בו ואראה איך אני מכניס אותו למערכת. צריך גם לצמצם חלק כי יש הגבלה בגודל וכמות התווים שאפשר להכניס .. בכל אופן, תודה גדולה. נישתמע אני זז לאסותא עם אחותי שמצטרפת למועדון. ביי

שבת שלום רוייקו

רוייקו תכתוב בבקשה (שוב) את האימייל שלך. אשלח לך לשם את החומר שביקשת. שבת שלום, דליה.

רוייקו

New member
דליה, הדואל בכרטיס האישי שלי ..

את יכולה ללחוץ על השם שלי, מה שמסומן בכחול.. הדואל שם וכל שאר הפרטים. עדכנתי את הפרטים היום.. וגם את התמונה ... איך ?

רוייקו. אני יודעת. אני יודעת ש

אתה חתיך.... טל-יה (נדמה לי) הביאה תמונה מאחת הפגישות. וגם אתה היית שם. רוייקו..אתה בטח משאת נפשן של יעלות החן. שחושבות איך אפשר לדוג חתיך כמוך. (לא להצטנע היי...) יש לך יופי של פורום כאן. אוירה חמה ואנשים מה זה חיוביים. שבת שלום, מדליה.

רוייקו

New member
תודה, דליה...

שוב אני מסמיק. תגידי, לאיזה ניתוח את הולכת, אם אפשר ??? ראיתי פה הודעה שמייחסת לך ניתוח.. יכול להיות ?

lir42

New member
רוייקו

אם אני לא טועה דליה נמצאת בפורום השמניה והרזיה והיא מקלון שלך לירי

רוייקו. לא. אני לא עושה ניתוח.

ירדתי במשקל 20 ק"ג לפני שלוש שנים. עשיתי שינויים בנקודות החלשות שלי. אני חושבת שאם תראה את הדברים שאני שולחת לך. תבין איזה שינוי עצום עשיתי. שיניתי את הראש. אבל יש לי כאן חברים. והאנשים כאן חמים ותומכים. יחסים כאלה יפים יש כאן בין כולם. שאם יש איזה רגע לא נחמד או כבד. כשמגיעים לכאן יותר קל על הלב. ממש עושה טוב. שלך, דליה. (אשלח לך משהו במייל עוד מעט).

דליה נחמד שאת איתנו. ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

יש כאן חברים טובים חביבים ומלאי חכמת וניסיון חיים בענייני ניתוחים ובכלל. מאוד עוזרת לי העובדה שיש מישהו שיכול לעזור בעת משבר .ויפרגן גם כן. מאחלת לך סוף שבוע נעים מכל ה-
. שלך אביחיל

פנינוש יקרה

אני לא יודעת האם את יודעת מה קרה בפורום שלנו בוואלה. לפחות 13 איש נפלאים נפלאים עזבו. והלב שלי שבור. עוד אכתוב לך למייל ונדבר. תדעי לך שאתם מדהימים ונפלאים פה. כתבתי את זה לפחות עשר פעמים בימים האחרונים אצלכם כאן. ובשמחה בשמחה בשמחה. אני יעודד ויעזור במה שרק אפשר. לי זה עושה את היום!!!! מאושרת גם עם קשר עם אנשים חיוביים... לא צריכה יותר מזה בחיים. (רגשנית. רגשנית. כזה עוף אני). חיבוק גדול, מדליה.

lir42

New member
דליה יקרה

מתגעגעת אליך מאד את מקסימה שמחה לראותך כאן מחבקת שלך לירי

למעלה