בוקר (צהריים) טוב (ים) גם לך ../images/Emo8.gif
כייף גם לפגוש אותך, תמיד. הייתי רוצה לראות גם אותך יום אחד רזה. זה הולך טוב עם הגובה שלך. התכוונתי ברצינות שתלך על הכיוון של סובחי. חשבתי אחר כך על מה שאמרת: שבלי טבעת הניתוח פחות מגביל. אז ככה. כמו שאמרתי לך, אצלי אין טבעת וכל זאת לא עליתי כמעט במישקל לאורך כל השנתיים האחרונות. סובחי יכול לשלב לך גם שני ניתוחים יחד - מה שבהחלט מקובל. הוא יכול לשים לך את הלאפ-בנד למעלה, מתחת לוושט, כפי שמקובל בניתוח הרגיל לקשירת הקיבה ולהוסיף לזה מעקף בגישה לפרוסקופית. שכל הניתוח יהיה לפרוסקופי. אני בטוח שזה יהיה אתגר בשבילו והוא ירצה. זה יכול לפתור את בעית ההגבלה לאורך השנים, משום שעם הזמן האנסטומוזה - החיבור החדש בין הקיבה למעי הולך ומתרחב ומאפשר מעבר מהיר מאוד של המזון. הטבעת תשב שם למעלה ותוכל להכנס לשימוש אם יקרה המצב הזה. זה בעצם מה שיש אצל ליר, אלא שחרוזי עשה אצלה את הניתוח בגישה פתוחה. אני בטוח שאתה מסוגל לרדת לבד. הוכחת את זה, אבל כמו שאמרת, הדרך למעלה מוכרת היטב. איכות החיים אחרי מעקף ממש טוב. סובחי יוכל לסדר לך תור די מהר, כשיהיה מדובר במעקף לפרוס´ (באיכילוב כמובן). אני אצליח לשכנע אותך, תגיד ??