בוקר טוב לכולם

לירי יקרה

מקווה שקיבלת את המכתב שלי. כשאני כותבת לך ונזכרת בחיוך החם שלך. זה עושה טוב על הנשמה. את נשמה טובההההההה. ופעם שלישית!!!!! כל הכבוד על הירידה!!!!!! את 10 לירי!!!!! שלך מהלב, דליה.

gal33

New member
אם כבר, אז בלי לאפ-בנד, באופן חד

משמעי, ואצל חרוזי!!! אבל רק אם כבר...

רוייקו

New member
גם אני ממליץ על פובי, כפי שחרוזי

מיישם אותו (לצערי בפתוח). אבל גם קשירת הקיבה עם מעקף זו קומבינציה שהולכת טוב טוב באירופה, קנדה וארה"ב.

gal33

New member
פתוח יותר אפקטיבי, ויש בו פחות בעיו

בעיות, חוץ מזה לא בטוח שעדיף 5 חתכים שכל אחד 2-3-4- ס"מ, על פני אחד שהוא 10...

רוייקו

New member
לא נכון, גלי. בזה את לא צודקת..

עדיף 20 חתכים קטנים מאשר אחד גדול באורך של 10 ס"מ.. תביני, זה לא רק הצלקת עצמה.. ברקע שפותחים את דופן הבטן, חותכים שרירים חיוניים ולא רק.. הסיכוי לבקע (שבר) באיזור הצלקת גדול פי כמה. בלפר´ אין כמעט בקעים אחרי הניתוח. והסיפור הכי גדול זה ההידבקויות. ככל שהניתוח נירחב יותר, כך נירחבים ההדבקויות. הידבקויות פריטונאליות, שזה בעצם הדבקויות של המעי, של הקיבה לכבד וכו וכו .. חסימות מעי הם תוצאה, הרבה פעמים, של הדבקויות שלאחר הניתוח. הגישה הלפרוס´ מצמצמת את ההדבקויות למינימום וכך עדיף. הלוואי שהיו מבצעים את כל הניתוחים בלפר´ מה שלומך הבוקר ?

gal33

New member
רוייקו, עניתי לך במישור האסתטי בלבד

הרי על זה דיברת. מבחינה זו עדיף לדעתי האישית, חתך אחד של 10 ס"מ, על פני 5 שנראים כמו צלב כמו שעושים בלאפ-בנד, דגש: דעתי האישית. מבחינת כל הדברים שציינת, זה מתייחס לנושא ברמה אחרת, ובזאת אני מסכימה עם דבריך. תאמין לי שאני חווה את ההבדל על בשרי... הבנו?? שלומי בסדר קוקי, קצת חלשה היום, נראה לי בגלל שפתאום אני צריכה לעשות דברים שעד כה עשו בשבילי. אז אני מתעייפת הרבה יותר מהר. אין חוכמות, הניתוח הזה לא קל. קשה לי מאוד להתרכז מעבר לרמה של אופרת סבון או טור אסטרולוגי בעיתון, אבל גם זה ישתפר עם הזמן. ביי מותק,

היי רוייקו

הפעם יש לי הרגשה שאני בדרך הנכונה ועצם העובדה שכבר למעלה מחודשיים וחצי אני מצליח להיות במסגרת יחסית נוקשה ולהוריד משקל בקצב שבהחלט לא היה מבייש קצב לאחר ניתוח נותן לי את הכוח להאמין שהצלחתי לעשות את הסוויץ בראש ותת לאוכל את המקום הנכון והמתאים בחיים. בכל אופן אני שמח שלא נותחתי בזמנו כי מאז נגלו לי אופציות ניתוחיות אחרות שנראות לי מתאימות הרבה יותר ןהלוואי שלא אזדקק להם. בכל אופן תודה על כך שאתה חושב עלי.

רוייקו

New member
מקווה שלא תזדקק לאף ניתוח ותצליח

להוריד את כל המישקל העודף לבד.. העניין הוא לא בהורדת המישקל העודף אלא בשמירה עליו לאורך שנים גם.

היי ענקון

שלחתי לך למייל בוואלה מכתב. מקווה שקיבלת אותו. שבת שלום, מדליה.

דליה _ג

New member
אני מאוד שמחה על תגובתך ענקון...כי

אני מאוד מעריכה את אותך ואת דעתך. עודדת אותי. תודה. שלך, דליה.

צפרדעית

New member
ענקון....

בגלל אנשים כמוך העולם שלנו ניראה קצת יותר טוב... שמחתי להכיר איש מקסים שכמותך נהנתי מכל רגע... נ.ב הכלב לא עשה פאשלות!!! צפרדעית

gal33

New member
ענקון, פיספסתי משהו?? ../images/Emo110.gif

אתה לא כזה נ ח מ ד

צפרדעית

New member
אז זהו...שלא היה!!!! ../images/Emo4.gif

כאמור... (וזה היה צפויי) אני פארשית רצינית אבל יש גם דרך נוספת להסתכל על זה... אני הרי בעלת מצפון !!! כמו שהסברתי לך (ועוד יותר לעצמי) אני פחדנית אבל העיקר הכוונה, לא? צפרדעית (שמתכננת לפתח לעצמה מוסר כפול... אבל לא מצליחה)

RomiVais

New member
חמודון!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

באמת שהיה נחמד בריבוע אפילו!!
חייבים לחזור על זה בקרוב, לא?
שיהיה לך סוף שבוע מקסים ונפלא!! המון
רומי

למעלה