ריקי אמא של קטרין
New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo66.gif חזרנו בשלום תודה לאל
לפני שאתם מבקשים תמונות וחווית אז קודם כל והכי הכי חשוב זה, להודות לאורית הלפרין היקרה שלנו שאנחנו חולים עליה , אז אורית נשמה שלי תודה, תודה עוד אלף פעם וכל החיים שלנו, וכשאנחנו אומרים תודה מעומק ליבנו אנחנו יכולים להעביר לך את ההתרגשות שלנו אם זה בקולנו או על פנינו הקורנות מאושר, נתת לנו שלושה ימים מאושרים חלומיים , ימים גנובים מלאי התרגשות שלפת אותנו מהמציאות והכנסת אותנו לאיזה מסע חלומי שלא נגמר , והכי כייף זה כולם ביחד כל משפחות אקים הרגשנו שהעולם שייך לנו וכל השאר היו כל כך מוזרים
, אז תודה לאלוהים ששלח אותך אלינו ושתהיי לנו בריאה אמן שתדעו לכם ככל ששמתי לב לפרטים הקטנים במלון ככה הופתעתי יותר , קודם כל כול המלון בנוי בצורת ספינה ,רגע, בסדר אתם יודעים , אבל הכל הכל כאילו אתם בתוך הספינה למשל המלצרים לבושים כמו מלחים מה זה מקסים אפילו שאתה הולך לשרותים אתה חושב שלא צריך לפתוח את המים כי אתה כבר בתוך הים
אתם יודעים מה? יכול להיות גם שהיתה רעידת אדמה שם ולא הרגשנו כי חשבנו שהספינה עלתה על איזה גל או משהו
אז איזה כייף ההה וכולם מה זה רגועים שם עובדי המלון ממש כולם אפילו המצילים כפרה עליהם כולם יפים אחד אחד צעירים שריריים מחייכים אפילו אליי
אהה, רגע ובזקוזי איזה כייף להיות בפרט אחרי החמין של שבת בבוקר נראה לי שהם לא מפעילים את הבועות כי,,,,,,,ברוך השם יש אנרגיה כימית טיבעית
והאוכל וואוו ואווו , איזה פינוקים מכל טוב ממש ברמה תתארו לכם שאני באתי ראשונה ונשארתי אחרונה בחדר האוכל, פתאום אני מסתכלת סביבי ורואה שפינו כבר את כל השולחנות והמלצרים מסתכלים עלי כאילו נו מה נסגר איתך? עוד הציעו לי מגשית כזו של טייק אווט , איזו פדיחה אבל באמת באמת מה זה הכל בשפע קח תוכל תשתה קח גם הביתה ,והכי כייף ההופעות שהיו בערב קודם הייתה הופעה של להקת קלאב הוטל ווואו איזה להקה על להקת קווין עם פרדי (לא קרוגר ) שכחתי את שמו ממש מחזמר על רמה וכולם יפים ויפות , ולמחרת אותה להקה הביאו לנו את "קזבלן" מדהים ממש חלומי כולם היו ונהנו גם הילדים תארו לכם, ובכלל לילדים היה המון מה לעשות אפילו הרשתי לעצמי לשחרר שם את קטרין ממש העסיקה את עצמה יופי היתה שעת סיפור , היה ערב משחקים עם אומנים מקומיים שהפעילו את הילדים וחילקו פרסים וכולם שיתפו פעולה יפה ונהנו, וריקודים לילדים בבריכה כל היום מה אגיד לכם היה כל כך מלא וגדוש פעילויות שעכשיו לא זוכרת הכל , אני אזכר ואכתוב לכם עוד , אז כל זה ועוד , ולא לשכוח הכל בזכות אורית הלפרין שלנו תודה תודה , תודה אוהבים אותך
תכייף תמונות
לפני שאתם מבקשים תמונות וחווית אז קודם כל והכי הכי חשוב זה, להודות לאורית הלפרין היקרה שלנו שאנחנו חולים עליה , אז אורית נשמה שלי תודה, תודה עוד אלף פעם וכל החיים שלנו, וכשאנחנו אומרים תודה מעומק ליבנו אנחנו יכולים להעביר לך את ההתרגשות שלנו אם זה בקולנו או על פנינו הקורנות מאושר, נתת לנו שלושה ימים מאושרים חלומיים , ימים גנובים מלאי התרגשות שלפת אותנו מהמציאות והכנסת אותנו לאיזה מסע חלומי שלא נגמר , והכי כייף זה כולם ביחד כל משפחות אקים הרגשנו שהעולם שייך לנו וכל השאר היו כל כך מוזרים