למה? למה מתעצבנת? כולה התלהבתי מהיצירה
האומנותית שלך מאמוש... זה פשוט ממש הזכיר לי את חוג מאקרמה שלי מכיתה ג', כולם אז התעקשו לעשות לאמא שלהם מתלה לעציצים לאמצע הסלון ,כזה עם חרוזים מעץ...ורק לי התבלבלו האצבעות ולא יצא לי כלום, רק ביזבזתי למורה למלאכה את כל החוטים בצבע סגול, והיא,{ גיברת מיצ'ינר המכוערת, שהיתה לה ילדה עוד יותר מכוערת, שמכיתה א' היו לה ציצים יותר גדולים משלך, ריקי..... אז אותה גיברת מיצ'ינר הזוועתית הזאת, אמרה לי בגסות ולפני כל הילדים שלא ייצא ממני שום כלום, כי אני לא יודעת לעשות כלום מחוטים, וחבל על הכסף שההורים שלי משלמים עלי לחוג מלאכה, ועדיף שאלך לחוג נגרות. כן, זה מה שהיא אמרה לי לפני כל הילדים היפים, המוכשרים והטובים של עשירי אילת. וכולה בגלל שיצאו לי קשרים ולא מתלה לעציצים,עם חרוזים מעץ. ועכשיו את בטח מבינה למה ומדוע אני כל כך רגישה נפשית, נכון????? תשאלי את אורית על גיברת מיצ'ינר והבת המכוערת שלה, שהיו גרות מול החנות שלנו, והיא תגיד לך שכל מילה שלי אמת. היה לשתיהן קול ציפציף שהיה מקפיא לך את הדם, ותארי לך שהיא תשפיל אותך ככה מול כל כיתת האומנות... תארי לך... שאני אלך לחוג נגרות... אני, מואה.... אלוהים מרחם על ילדי הגן...ככה אומרים. כן. אולי על אחרים, עלי לא נראה לי.... אה?!..... גיברת מיצ'נר...כלבה, בת כלבה!!! נגרות עאלק !!!! הייתי מנסרת לה את הראש, לה ולבת המכוערת שלה !!!! ציצים מכיתה א'. טוב, אני הולכת לקחת את הכדורים שלי...דחוף...את כל הבקבוק...