בוקר טוב לכולם
חזרנו בשלום תודה לאל

smo

New member
איזה שירשור עקום..../images/Emo12.gif.....מה עשית פה

העיקר שנהניתם.... אחלה תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואיי , איזה תמונות... וגם סיפור בהמשכים.

עם הכוכבת קטרין המקסימה. כמה ליטפה אותי קטרין המתוקה הזאת. ריקי צודקת בכל מילה. אני עדה. יש שם צוללת וספינה, וחשבו על כל פרט בארכיטקטורה , ואפילו בתלבושות המלצרים. מלאכת מחשבת. אבל כל הזמן הלכתי שם לאיבוד. יאללה אמשיך אחר כך. חייבת לרוץ.......

ריקי-ריקי,מה עשית פה, מקרמה????

כאילו, רק את מסוגלת אה????? טוב, הבנו שאת הגורם לרעידת האדמה כפרות, רק מלחשוב עלייך משגעת את הדולפינים מאבן בבריכה, אני כבר יכולה לדמיין מה עשו המצילים המסוקסים אחרייך..... אני מה-זה שמחה שנהנית מאמי, וכןןןן....אורית היא אורית היא אורית!!!! על זה אין בכלל ויכוח !!!! הייתי משלמת כל הון שבעולם כדי להיות אתך באותו חדר, וואלה נשבעת שכן, אבל תהיה הזדמנות, לא???

באמת תודה רבה לכם ,אתם ממש יודעים

לפרגן ימעפנות , רק תלונות, שעה ישבתי להעביר לכם תמונות ואתן רק יורדות עלי ממש לא מראות התלהבות , אין בעיה את החוויות האמיתיות לא אספר לכן , רק בסדנא יזכו לשמוע

למה? למה מתעצבנת? כולה התלהבתי מהיצירה

האומנותית שלך מאמוש... זה פשוט ממש הזכיר לי את חוג מאקרמה שלי מכיתה ג', כולם אז התעקשו לעשות לאמא שלהם מתלה לעציצים לאמצע הסלון ,כזה עם חרוזים מעץ...ורק לי התבלבלו האצבעות ולא יצא לי כלום, רק ביזבזתי למורה למלאכה את כל החוטים בצבע סגול, והיא,{ גיברת מיצ'ינר המכוערת, שהיתה לה ילדה עוד יותר מכוערת, שמכיתה א' היו לה ציצים יותר גדולים משלך, ריקי..... אז אותה גיברת מיצ'ינר הזוועתית הזאת, אמרה לי בגסות ולפני כל הילדים שלא ייצא ממני שום כלום, כי אני לא יודעת לעשות כלום מחוטים, וחבל על הכסף שההורים שלי משלמים עלי לחוג מלאכה, ועדיף שאלך לחוג נגרות. כן, זה מה שהיא אמרה לי לפני כל הילדים היפים, המוכשרים והטובים של עשירי אילת. וכולה בגלל שיצאו לי קשרים ולא מתלה לעציצים,עם חרוזים מעץ. ועכשיו את בטח מבינה למה ומדוע אני כל כך רגישה נפשית, נכון????? תשאלי את אורית על גיברת מיצ'ינר והבת המכוערת שלה, שהיו גרות מול החנות שלנו, והיא תגיד לך שכל מילה שלי אמת. היה לשתיהן קול ציפציף שהיה מקפיא לך את הדם, ותארי לך שהיא תשפיל אותך ככה מול כל כיתת האומנות... תארי לך... שאני אלך לחוג נגרות... אני, מואה.... אלוהים מרחם על ילדי הגן...ככה אומרים. כן. אולי על אחרים, עלי לא נראה לי.... אה?!..... גיברת מיצ'נר...כלבה, בת כלבה!!! נגרות עאלק !!!! הייתי מנסרת לה את הראש, לה ולבת המכוערת שלה !!!! ציצים מכיתה א'. טוב, אני הולכת לקחת את הכדורים שלי...דחוף...את כל הבקבוק...

הופהההה תראו מי חזרה כרוח סערה ../images/Emo24.gif

ריקוש נשמה שליייייי חחח איזה מגדל בנית פה עם התמונות...פיזה פראייר לידו
וואו אני חייבת לומר שלמראה התמונות אני מה זה מצטערת שלא נסעתי איתכם. איזה כיף לראות את קתרין ואת שלומי ואת עלי ואת כולכם כל כך נהנים. שמתי לב שאפילו את הצלחת להשתזף קצת ואת כבר לא לבנונה
והתיאורים על המצילים והמלצרים? אממ...עוד כמה תיאורים כאלה ובנגלה של סוף השבוע הזה הנשים משאירות את הבעל בבית
מה אני אגיד לך ממי, שמחה שנהניתם מכל רגע ושמחה שתפשתם מזג אוויר יחסית טוב. אנחנו מדרימים ביום חמישי ונקווה להינות לפחות כמוכם למרות שבלעדייך ריקי זה לא אותו דבר. בא לך שאבריח אותך במזוודה שלי?
וארי? חחחחח.......קרעת אותי לגמרי עם המורה למלאכה...אין...מעולפת פה
אה, עוד דבר קטן עבורך ריקי ועבור מי שרוצה לבנות שרשור תמונות . כדי לשרשר קבצים (או סתם תגובות בשרשור ארוך) באופן שבו השרשור לא יסטה שמאלה, יש לשרשר כל תגובה רק לתגובה הראשית. ז"א- לשים תגובה ראשונה עם קובץ, ומשם להמשיך ולשרשר רק לתוך התגובה הראשית. באופן שכזה השרשור ישמור על יציבות. אם צריך- אסביר שוב למי שלא הבין.

תגידי...

מזה נהיית פה מהנדסת...? יאללה יאללה...! נראה אותך עונה לזה במהירות!
חוצפ...
(רשום ליד זה "בוקס" אבל משום מה נראה כאילו דוחפים לו מלא כדורי פלאפל לפה)

הווווו...שחרוני כפרוני התעורררר......

גוד מורנינגגג וייטנאםםםםם!!!! כבר חשבתי שנסעת לסין, ולא התקשרת לשאול אותי איזה מתנות אני רוצה... טוב, אז בנוגע למה שכתבת: צודק.... בעניין התיאור של התיאור.... זה הכי לא נראה "בוקס" בעולם... מאמוש...מה שלומך??? איך אתה מעיז לדפוק מאיתנו נפקדות?????? ת'געגנו. העניינים נרדמים בעמידה בלעדיך. חזור לעמדת השמירה, העקיצה,והתגובה. הכי חסר לי ה-"צצצ"... שלך...אימצתי אותו והוא בגדר שוס לאומי.... סוף.

ריקי איזה כיף לראות את התמונות../images/Emo24.gif...

וכל כך כיף לקרוא עד כמה שהיה לכם כיף באילת מחכה לשמוע עוד חוויות בסדנה.

ח י ה א

New member
וואו ריקי איזה תמונות

שמחה שנהניתן... השבוע יש עוד סיבוב?...........

למעלה