בוקר טוב לכולם

principeza

New member
בוקר טוב לכולם

שבת בבוקר... יום יפה................... מי בא לים?

mistic guy 27m

New member
בכיף

בכיף אבל רק אם החוף נראה ככה.

mistic guy 27m

New member
אולי החופים בארץ יפים אבל

אולי החופים בארץ יפים אבל אני חולק על דעתך החוף הזה הכי יפה שראיתי, איך שהגעתי נפלה עלי שלוות נפש מדהימה. רק הייתי צריך להתעלם מבערך שלוש מאות מיכליות ששטו במרחק של קילומטר מהחוף.

joecamel

New member
הולכים לים?

ברצינות? כי הילדה בדיוק שאלה אותי מתי הולכים ואנילא ידעתי מה לומר לה

babe10

New member
בארץ?

את בטוחה? וגם אם כן - צללת פעם בתל אביב? אני כן. זה היה נורא! איזה גועל נפש המים מבפנים. פשוט למות. קשה לי להנות היום מחוף במרכז הארץ אחרי שאני יודעת מה קורה בפנים. מצטערת. זה פשוט נורא.

SENDA

New member
אני הולך ../images/Emo13.gif

ומה שלומך הבוקר
איך הרגליים
כשרות מספיק כדי לארגן איזה ערב ריקודים טוב

Vintage

New member
../images/Emo10.gif

הייתי אתמול בחוף גורדון עם מיצי והטינופת פשוט חוגגת. ובכלל אני לא יכול ללכת לים אני צריך לקרוא והרבה היום
. אז שיהיה לכולם כיף בים , קחו מצלמות ותצלמו בחורות יפות בשבילי ותזהרו כי הים לא סלחן היום !

babe10

New member
כי לא באת בשעה הנכונה..

תבוא פעם בששי בלילה לחוף גורדון - תראה שם דברים יפים. בדוק.

MiTZi Shpitzi

New member
על איזה דברים יפים...

בדיוק מדובר ? למיטב זכרוני, אין שום דבר מעניין בחוף גורדון בלילה, למעט ביום אחד בשנה שבו אפשר לראות את הטוסיק החמוד שלי במלוא הדרו... :) בכל מקרה בואו לפירצה. אחלה חוף.

babe10

New member
טוסיק? נחמד? ../images/Emo12.gif

בלי תמונה? דברים יפים שיוצאים מהמועדון שלמעלה. ואם הוא כל כך יפה - למה פעם בשנה? קמצן..

MiTZi Shpitzi

New member
פעם בשנה בחוף גורדון !

הוא חשוף בחופים אחרים גם בשאר ימות הקיץ... (ויש תמונה שלי למטה)(לא של הטוסיק לצערך)

babe10

New member
כן.. קלטתי מאוחר...

אכן יש תמונה. אבל לא של הטוסיק
ושלא תחשוב שאני חובבת ישבנים או משו. סתם זה נשמע שווה צפיה. בקיצור - תן לו"ז חשיפות ומיקומים ונבוא לתצפת. יום טוב

Vintage

New member
אז ככה...

כל שנה ב9.7 בשעות הלילה תוכלי למצוא את הישבן החשוף של מיצי , את הישבן החשוף שלי ועוד כמה ישבנים חשופים בחוף גורדון בלילה , בחגיגות יום ההולדת שלי. מסורת שנתית (כבר 5 שנים).

babe10

New member
9/7?

לא עוד אחד. עוד סרטן?... מישהו שם למעלה מחכך ידיים בהנאה ומתפתל על הרצפה מצחוק. מה יהיה?.. בכל מקרה - אם אחיה עד שנה הבאה - אולי אבוא לצפות. מי יודע - אולי קודם.

babe10

New member
רע? לא. ממש לא.

פשוט יותר מדי סרטנים בשנתיים האחרונות. סליחה. רק סרטנים...

למעלה