בוקר טוב לכולם

MemphisRaines

New member
תשמעי

תמיד יש גם כמה בתולות בסביבה +ואם תרצי איזה אריה או שניים נוכל לעשות מאמץ ולחפש
שרון

וואי...

בקיץ הקודם הייתם יכולים למצוא אותי כל יום בגורדון, אני מתחילה לחשוב שאולי יש פה חבר´ה שגרו לידי שאולי אני מכירה...

joecamel

New member
מה שמעניין אותי זה.....

בכל השירשור הזה אני עוד לא הבנתי מאיפה בייב יודעת מה קורה בחוף גורדון בשעות הלילה המאוחרות !! שובבה העלמה? היתכן??

babe10

New member
אני? שובבה?

מכחישה, מתכחשת, ולא מודה בכלום בלי עו"ד.

joecamel

New member
אני לא יודע תשמעי.........

תראי......תביני......... זה נותר רק לברר

MiTZi Shpitzi

New member
אוווווףףףף

אף אחד לא רוצה לבוא לים ... סקנדל ! אחל"ח (אני חייב למצוא חברים חדשים). יווו, ממש בא לי. אפילו יש לי בגד ים חדש. אוף. מי בא איתי לים ?

joecamel

New member
אתה צעיר אבל בכל זאת יאללה

אחריך לאיזה חוף? ואל תשכח שאני מביא את הילדה !!

joecamel

New member
ואי וואי לקח אותי קשה הילד

חחחחחחחחחח טוב טוב אני מתנצל

joecamel

New member
בייב לגבי הפקודות

אני רגיל לתת אותן ( לא זה לא נשמע טוב) ממ......נגיד ככה שמזמן לא נתתי פקודות ולגבי קבלה אז אניאישית אוהב כשהן מנוסחות בצורת התחנחנות קלילה שרק בנות יכולות לעשות וגם זה בערבוןמוגבל אבל ביסודו של דבר את מכירה אנשים שאוהבים כשמחלקים להם פקודות? אני לא אבל בסיטואציות מסויימות זה יכול להיות נחמד ומשעשע אני הראשון להודות חחחחחחחחחחחחחחחחחח

joecamel

New member
כמעט שכחתי מה עם איזו תמונה שלך

בשביל הרפרטואר שלנו פה? בשביל שנראה עם מי אנחנו מתעסקים את יודעת :)

Vintage

New member
שמע...

לא מספיק שצריך לצנזר את התמונה שלך , אתה גם מוכיח לנו חוסר ביכולת הבנה בסיסית , מיצי הוא בחור ולא בחורה , תבדוק כרטיסים אישיים לפני שאתה קופץ בראש.

Vintage

New member
צודק.

הוא סתם לא יודע לשרשר ואני סתם לא עוקב יותר מידי היות ואני תקוע עם קלסר ענק מלא בשיעמום טוטלי... קבל את התנצלותי גמל.

babe10

New member
מי שבא למפגש יודע מי אני ../images/Emo8.gif

אם אתה רוצה לדעת מי אני - (מתעסקים? כבר? ) אשמח לשלוח לך באפיקים אחרים. לא פה. מצטערת. פשוט התמונה היחידה שנשארה לי אחרי קריסת המחשב לא ראויה לפרסום ברבים בפורומים שהכניסה אליהם לא מוגבלת מגיל 18ומעלה.. ובעניין השני..... לקבל פקודות?.. אמממ.. לא נראה לי. אני יותר בקטע של שליטה

MemphisRaines

New member
מאחר ואתמול הייתי בערב בים

בחוף קיבוץ שדות ים שהינו חוף מקסים
אני מוותר היום
אולי בשני או שלישי
שרון

למעלה