לגבי כפתור
הוא אכן נועד לנקז נוזלים מעור התוף, ולא הייתי בטוח בכך. דברים שאינני בטוח בהם, אינני כותב. אין זה נכון שמותר להעתיק רק "קטע" מכתבה, ונמצא כאן פורום "משפט ואינטרנט" (מס´ 434) בו ניתן לשאול את כל השאלות. אחרי מה שהיה בפורום החרשים בוואלה, אין לי כוונה לפנות שוב אל מנהל הפורום או אל הנהלת הפורומים שם. צודק מנהל הפורום בגישתו האבולוציונית/דארויניסטית, אשר למרבית הטרגדיה היתה גם גישתם של הנאצים. מזעזע שדווקא ישראל, ארץ מקלטם של ניצולי שואה, נמצאת במקום שני בעולם בפער החברתי. לא ברורה אמירתו של צלף שללא העזרה לחלשים, "לא הייתם מגיעים לגלישה כאן בפורום הזה". אני גולש בזכות ולא בחסד, ומשלם כל חודש עבור הגלישה שלי. מצחיק שדווקא אגודת החרשים בישראל היא זו שניתקה אותי מגלישה באינטרנט, והדבר הביא לחופש ביטוי שלי בפורומים, לאחר שבמשך שנים הייתי ילד טוב אח"א כפי שאומרים. אני מאמין שחופש הביטוי הזה הביא למספר שינויים בחיי החרשים, ורואים איך התהליך נמשך (גם אם בצורה מוגזמת) בפורום זכויות החרשים באורט. השיפור בחיי החרשים בארה"ב בא בזכות חוק ADA כאשר לעומת זאת בישראל אין אכיפה בחוק שוויון הזכויות לבעלי מוגבלויות, כפי שכתב עו"ד יעבץ בפורום הנכים ב-ynet.