שישבת מהנה וומעייף עבר עלי ../images/Emo6.gif
הדבר הראשון שעשיתי ברגע שהתפניתי, זה לקפוץ אל המחשב, להיכנס לפורום ולקרוא את שלל ההודעות של סוף השבוע לפגוש שוב את כולכם, להתרגש מהסיפור של יעלי הנפלאה. איזו תבונה וחוכמת חיים
אני ממש מעריצה אותך על הדרך בה טיפלת ועזרת לאופי החמודה להשתלב נכון בפורום
ובכלל אתם כולכם נהדרים, נהנית מכל מילה, תמונה, בדיחה, שיר. עם כל העייפות שאני שרויה בה, לא יכולתי להתעלם מקריאתה של אממי'לה והנה אני כאן
וכרגיל, אצלי סיפור הוא ס י פ ו ר ....... אז אנא התאזרו בסבלנות
אצלי היה סוף שבוע של ביקורי ילדים ונכדים
מיום ששי לפנה"צ כשנסעתי להביא אלינו את תומר המתוק שלנו לשבת (הוריו חגגו אתמול את יום הנשואין והסבתא השנייה נשארה עם התאומים - כל הכבוד לה
). אחה"צ הגיעו הבן הבכור אם הכלה והנכדים הבוגרים והמקסימים שלי אופיר ועידן, עד מאוחר בערב ... כשמגיעים אל ההורים, קשה להיפרד וללכת הביתה ... והנכדים כמובן על המחשב, כשסבתא משתתפת ועוזרת איפה שצריך
. תומר בן השלוש (עוד כחודש) משקיף מהצד על עידן בן השש (עוד כחודש) ה"מומחה" במבט מעריץ, תופס אמביציה ומחליט שגם הוא רוצה לשחק עם העכבר במחשב ... וכך, אחרי 22:00 כשהגדולים הלכו הביתה, התיישב ליד המחשב והתחיל לשחק ולרכוש פרקטיקה עם העכבר וכמובן שלא רצצה בשום אופן ללכת לישון עד אחרי 23:00 - סבתא לא מסוגל להכריח ללכת לישון, יושבת ועוזרת עד שלמד לשלוט בעכבר המשוכלל כמו גדול ... לבסוף כשהעייפות גברה עליו הוא נרדם וישן היום עד 10:00 בבקר ... ומה לדעתכם הדבר הראשון שרצה לעשות אחרי שאכל ארוחת בקר והתלבש? כמובן למחשב ... ומה אומר לכם, הוא כבר מומחה ושולט עם העכבר בכל המשחקים שבאתר "הופ" מכוון את החץ למקום ואפילו גורר תמונות למקומן
יותר מאוחר קצת הגיעו ההורים עם התאומים, ועמדו המומים מה"תכשיט" שלהם שנעשה מומחה לכל דבר ... כולם שהו אצלנו עד מאוחר בערב, ואחרי רחיצת והאכלת כל הילדים, ואכילת ארוחת ערב משותפת, יצאו שבעים ומרוצים הביתה, והנה אני כאן אתכם מרוצה, רצוצה ובכיף