בוקר טוב לכולם

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

השמיים כחולים עם עננות קלה צבועה בצבע הזריחה וזאת למרות תחזית מזג האוויר הצופה גשמים זה הזמן לצאת להליכה

daggobert2

New member
עוד בדיחה שני חברים הלכו לבית בושת

הקיצור הם גמרו אז זה שהיה נשוי אומר לשני חבל שהלכתי אישתי פי כמה טובה עונה לו השני בחיי אתה צודק.

שרה16

New member
זה מזכיר את הקיבוץ של פעם

חריר קטן בין מקלחות הבנות והבנים,רואים רק מהמתניים ומטה.. זלדה: בואו מהר יש מישהו שלא בעלי אלגה:נכון! והוא גם לא בעלי רגינה:מה אתן רוצות,הוא בכלל לא מהקיבוץ.. * וזלדה אומרת לזוסיה,תשים וילונות בחלון במקלחת,השכן יכול לראות אותי ערומה. זוסיה: אל תדאגי,אם הוא ראה,הוא כבר ישים אצלו. * וזלדה מסתכלת בראי בחדר השנה.."תראה את הסנטר הרפוי,את החזה הנפול,התחת הגדול,הכל לא בסדר".. זוסיה:"דווקא הראיה שלך בסדר גמור"..

misu007

New member
בוקר טוב דני לך וליעלי תודה ../images/Emo24.gif

דני נהנתי ! אבל הודות ליעלי עבור התירגום כל הכבוד לכם יום נעים

yaely2

New member
מנהל
מישו, אתה משהו ../images/Emo24.gifהרבה../images/Emo51.gif

yaely2

New member
מנהל
הסיפור אולי שייך לבלוג, אבל גם לנו

חברים יקרים שלי
יש לי
המעשה שעליו אספר לכם החל בסוף דצמבר האחרון. היכן אתם שואלים? כמובן, כאן בפורום. הצטרפה כותבת חדשה, וכולנו שמחנו וברכנו אותה. כולנו אמרנו "הלוואי שהחדשה תוסיף לנו כוח חיובי, ותשכיל אותנו בידיעותיה", כי כפי שהבנו מהכרטיס יש לה אכן מה להציע. הבעיות החלו זמן קצר אחרי ההופעה הראשונה. כל הודעה שלה הייתה "הודעה חדשה". גם שרשור בן 2 הודעות גרם לה לפתיחת הודעה חדשה. כתבתי לה מסר, וביקשתי שתשתרשר עם כולם, והיא אכן הבטיחה. למחרת שוב פתיחת הודעה חדשה, לקחתי את ההודעה ושרשרתי אותה במקום אותה גברת . חשבתי אולי תבין את הרמז. בתוספת עוד מסר ממני, לא עזר. ושוב הודעה חדשה וחוזר חלילה, החלטתי "אני מוחקת" וכאן אני רוצה שנייה ברשותכם לעבור לדימוי העצמי של האדם. יש מקום מסוים באופי שבו יש לנו דעה מגובשת על עצמנו, מאז שאני זוכרת את עצמי אני מלמדת. חברים בגן, בכיתה, בצבא ובוודאי כמקצוע, אני מורה. אני יודעת בהכרה ובתת ההכרה שאני יודעת ללמד, יחד עם זאת פיתחתי תיאוריה, שאם התלמיד אינו מבין אני צריכה להסביר בצורה אחרת, היינו התלמיד בסדר ההסבר לא בסדר. וגם כאן לאחר 3 פעמים נהגתי לפי התיאוריה הנ"ל. שלחתי מסר נוסף וביקשתי ממנה את הטלפון, חברה,… אחרי שדיברתי אתה הבנתי שההסבר שלי היה לקוי. אולי לא לקוי אובייקטיבית אך צורת ההסבר שלי לא התאימה לה. היא חשבה שהיא משתרשרת ויצאה לה הודעה חדשה. הצלחנו ללמוד. אפילו איך מוסיפים סמלים. בנוסף פגשתי בטלפון בחורה מקסימה, אחת כלבבנו, אני רוצה לברך הפעם באמת באמת מכל הלב את OFFE שבטח תוסיף הרבה צבע וחוכמה לפורום. אני שוב חייבת לזכור ולהזכיר לעצמי. "התלמיד בסדר, ההסבר לא בסדר, ותמיד לחפש הסבר נוסף, שונה עד שיבין." יעלי

emmy5

New member
יעלי,את צודקת ..אין כמו מפגש או..

שיחה בארבע עיניים ...המפגש איתכם נתן לי המון בטחון ,אני גם מרגישה את עצמי טוב איתכם ..אבל לא כל פורום זה אותו הדבר OFFE ברוכה הבאה ...אני מקווא שנפגוש אותך. אנחנו חברים!!!!!!(תמונה מצורפת)

נֵנָה

New member
שישבת מהנה וומעייף עבר עלי ../images/Emo6.gif

הדבר הראשון שעשיתי ברגע שהתפניתי, זה לקפוץ אל המחשב, להיכנס לפורום ולקרוא את שלל ההודעות של סוף השבוע לפגוש שוב את כולכם, להתרגש מהסיפור של יעלי הנפלאה. איזו תבונה וחוכמת חיים
אני ממש מעריצה אותך על הדרך בה טיפלת ועזרת לאופי החמודה להשתלב נכון בפורום
ובכלל אתם כולכם נהדרים, נהנית מכל מילה, תמונה, בדיחה, שיר. עם כל העייפות שאני שרויה בה, לא יכולתי להתעלם מקריאתה של אממי'לה והנה אני כאן
וכרגיל, אצלי סיפור הוא ס י פ ו ר ....... אז אנא התאזרו בסבלנות
אצלי היה סוף שבוע של ביקורי ילדים ונכדים
מיום ששי לפנה"צ כשנסעתי להביא אלינו את תומר המתוק שלנו לשבת (הוריו חגגו אתמול את יום הנשואין והסבתא השנייה נשארה עם התאומים - כל הכבוד לה
). אחה"צ הגיעו הבן הבכור אם הכלה והנכדים הבוגרים והמקסימים שלי אופיר ועידן, עד מאוחר בערב ... כשמגיעים אל ההורים, קשה להיפרד וללכת הביתה ... והנכדים כמובן על המחשב, כשסבתא משתתפת ועוזרת איפה שצריך
. תומר בן השלוש (עוד כחודש) משקיף מהצד על עידן בן השש (עוד כחודש) ה"מומחה" במבט מעריץ, תופס אמביציה ומחליט שגם הוא רוצה לשחק עם העכבר במחשב ... וכך, אחרי 22:00 כשהגדולים הלכו הביתה, התיישב ליד המחשב והתחיל לשחק ולרכוש פרקטיקה עם העכבר וכמובן שלא רצצה בשום אופן ללכת לישון עד אחרי 23:00 - סבתא לא מסוגל להכריח ללכת לישון, יושבת ועוזרת עד שלמד לשלוט בעכבר המשוכלל כמו גדול ... לבסוף כשהעייפות גברה עליו הוא נרדם וישן היום עד 10:00 בבקר ... ומה לדעתכם הדבר הראשון שרצה לעשות אחרי שאכל ארוחת בקר והתלבש? כמובן למחשב ... ומה אומר לכם, הוא כבר מומחה ושולט עם העכבר בכל המשחקים שבאתר "הופ" מכוון את החץ למקום ואפילו גורר תמונות למקומן
יותר מאוחר קצת הגיעו ההורים עם התאומים, ועמדו המומים מה"תכשיט" שלהם שנעשה מומחה לכל דבר ... כולם שהו אצלנו עד מאוחר בערב, ואחרי רחיצת והאכלת כל הילדים, ואכילת ארוחת ערב משותפת, יצאו שבעים ומרוצים הביתה, והנה אני כאן אתכם מרוצה, רצוצה ובכיף

emmy5

New member
ננה ,כמה נכמד ..הרבה נחת ../images/Emo24.gif

אני עברתי את כל השלבים ,הם למדו ממני ועכשיו אני לומדת מהם .הם חמודים מאוד הרבה נחת , הרבה בריאות ,הית חסרה לי עם כל הסיפורים הנחמדים על משפחתך ..שבוע טוב

נֵנָה

New member
ואיך אפשר בלי תמונה ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

השעה 23:00 בערך - תומר משחק במחשב. העיניים מרותקות למסך, ביד שמאל הבקבוק ויד ימין שולטת בעכבר
נסיון רביעי להקטין ולהעביר

יעלי, תגידי, האם האם האם אמרו לך

פעם שאת אישה חכמה? (בטח אמרו אלף פעמים- אבל לא יזיק לומר עוד פעם (
). בקטע נגעת בנקודה מאוד חשובה בחיינו, אי לקיחת אחריות. בחוסר סבלנות וסובלנות אנחנו נוטים להאשים אחרים- במקום לבדוק את עצמנו ולקחת אחריות על מה שקורה לא רק בחיינו אלא גם בסביבתנו הקרובה. כל הכבוד לך יעלי על צורת המחשבה והרצון להבין ולעזור ל-OFFE ובכלל
שבת שלום, בחוץ שמש נהדרת - אני יוצאת בחוץ

yaely2

New member
מנהל
חונה../images/Emo51.gifלא מתווכחת כשמחמיאים לי

מנורה

New member
בוקר טוב חברים קפצתי למספר רגעים

יעלי הרגישות שלך לאנשים וההסברים שלך מאשירים אותי ונותנים לי בטחון שגם אם אני אטעה הכל יתקבל ברוח טובה וברצון כנה לעזור.
יעלי על ההזדמנות הנהדרת שהיכרתי אותך ואת כל חברי הפורום הנהדר הזה. מתי המפגש הבא?? עכשיו אנחנו יוצאים לחגוג לבעלי המקסים והאהוב יום הולדת

yaely2

New member
מנהל
מנורה../images/Emo24.gifולכולם גם ../images/Emo24.gif אבל..

גם אני מבקשת את הזכות לטעות אנא שיפטוני ברוח טובה, כשאני טועה. יעלי

offe

New member
השתתפות בפורום

צהריים טובים לכולם, רק עתה נכנסתי לפורום, פשוט העירו אותי מוקדם כדי שאבוא לשמור על נכדי כי אמו ואביו נסעו לבית חולים ללדת את הצאצאית השנייה - אנחנו בהמתנה - להיכנס לבית 60+ עושה רך על הנשמה, כבר אמרתי, הפרגון, ההתייחסות, השיתוף, מרנינים את הלב. תודה מיוחדת ליעלי, ולכל ה"צוות" על הסבלנות, ההדרכה, ומתברכים אנו במנהלת שכזו. offe
מכל ה-

yaely2

New member
מנהל
offe כל כך שמחה שאת איתנו ../images/Emo65.gif

שלום לך אופי, מצדיעה לך נהניתי להכירך ומקווה לראותך במפגש הקרוב שלנו. יעלי נ.ב. שוב השתגעו הסמלים, ואני הכנתי לאופי כתר

למעלה